Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Publieksbegeleiders op drukke plaatsen

Publieksbegeleiders of drukteregelaars worden nu ingezet om het publiek in stadscentra en winkelcentra op een gastvrije en vriendelijke manier te begeleiden. Een nieuw gezicht in onze winkelstraten en op drukke locaties.

U bent als gemeente of projectontwikkelaar, NS of openbaar vervoerbedrijf op zoek naar slimme verkeersregelaars of vriendelijke drukteregelaars of publieksbegeleiders? Die ook vriendelijk uw gasten kunnen motiveren zich aan de 1,5 meter afstand te houden, een mondkapje te dragen en volgens bepaalde vastgestelde routes te lopen of te bewegen? Welkom in dit nieuwe domein: Publieksbegeleiders op de openbare weg, in winkelcentra, stadscentra of andere drukke locaties zijn nu veelgevraagd. Dit is helemaal actueel. Het is net als in het verkeer: we zullen met elkaar regels moeten afspreken.

Brussaard is als ondernemer sinds 1990 actief in het beschikbaar stellen van verkeersregelaars. Brussaard is tevens opleider van bijzondere gastvrije beroepen, zoals directiechauffeurs, verkeersregelaars, drukteregelaars en publieksregelaars via haar trainingsinstituut BRUSECO. Tijdens deze beroepsopleidingen staat gastvrijheid altijd centraal. Tijdens de Coronacrisis heeft Brussaard veel ervaring opgedaan op diverse coronatestlocaties en vaccinatielocaties. Die ervaring komt nu goed van pas.

Alles draait om communicatie

Tijdens de opleiding Publieksregelaar, welke door het team Brussaard is ontwikkeld (aan de hand van vele projecten tijdens de coronacrisis) kunnen ondernemers en publieksbegeleiders inzien hoe zij gedrag van mensen op een positieve manier kunnen beïnvloeden. Hierbij speelt de persoonlijke communicatie een belangrijke rol. Dit is een hele leuke training, waarbij gebruik wordt gemaakt van de 30 jaar ervaring die Paul Brussaard inmiddels heeft in het opleiden van specialistische beroepen waarbij gastvrijheid centraal staat.

Speciaal opgeleide gastheren en gastvrouwen

Deze opleidingen worden verzorgd door BRUSECO, waar veel ervaring is opgedaan met honderden opdrachten. Paul is ook betrokken geweest bij het regionaal operationeel team van de Veiligheidsregio Utrecht, waar veel kennis en ervaring is opgedaan en uitgewisseld.  Daarnaast zijn nu 7 dagen per week zijn medewerkers betrokken bij de coronateststraten en vaccinatiepaviljoen. Paul zet zich 100% in om zo ook op een positieve manier door de crisis te komen en actief bij te dragen aan het bestrijden van de coronacrisis. Samen met ondernemer-collega’s die op deze manier hun inkomen kunnen aanvullen.

Communicatie 

Tegelijkertijd is de ondersteunende communicatie ook belangrijk: hoe kan je winkelend publiek (on)bewust beïnvloeden? En dat op een positieve manier. We moeten dat vermanende en bestraffende vergeten. Dat werkt niet meer na een jaar crisis. Dat positieve benaderen kan worden ondersteund door de projectontwikkelaar, die eigenaar is van het winkelcentrum, de gemeente of de lokale winkeliersvereniging. Op deze wijze kan de middenstand een hart onder de riem worden gestoken: we kunnen dit sneller herstellen als we dit samen goed aanpakken.Het inzetten van publieksbegeleiders is hiervoor het ultieme middel.

Dit is een nieuw vak: alle kennis komt bij Brussaard Trafficguard samen. Daar profiteren gemeentes en projectontwikkelaars van.

Brussaard TrafficGuard biedt:

  1. Verkeersregelaars: erkend opgeleid om op de openbare weg het verkeer te regelen,
  2. Drukteregelaars: verkeersregelaars die de drukte omleiden van fietsers, voetgangers en automobilisten, maar daar ook een uitleg bij geven. Hiervoor zijn deze erkend opgeleid en geëxamineerd door de Politie.
  3. Publieksbegeleiders: Deze worden ingezet in stadscentra, winkelcentra congrescentra, evenementlocaties of op stations, in het openbaar vervoer, die het publiek de weg wijzen, informeren en verder helpen.

Eigen opleidingsinstituut BRUSECO

Brussaard Trafficguard zet alle ervaring direct om in speciale opleidingen en masterclasses. Deze opleidingen worden door de zusteronderneming BRUSECO volledige uitgewerkt en gegeven in Utrecht, langs de A2, waar het trainingscentrum is gevestigd. Zo wordt kennis en ervaring direct en praktische ingezet voor alle betrokken medewerkers van Brussaard Trafficguard.

24/7 inzetbaar, bevoegd en goed opgeleid

Wilt u advies en verkeersregelaars, drukteregelaars of publieksbegeleiders inzetten?

Bel met Brussaard via 088- 278 7777 of mail naar info@brussaard.nl.