Vervoersregie Op Evenementen

Uw vervoersplan op maat

Bij evenementen of bijeenkomsten is het van groot belang dat er een vlotte doorvoer is bij de aankomst van de gasten. Of u nu veel of weinig gasten heeft, het evenement groot of klein is: u wilt dat alles tot in de puntjes is geregeld. U kunt dit geheel uit handen geven aan Brussaard. Wij zullen met een compleet plan op maat de vervoersregie op ons nemen.

$

Vervoersplan op maat

$

Zowel nationaal als internationaal beschikbaar

$

Al meer dan 30 jaar ervaring

Vervoersregie afgestemd op uw evenement

Brussaard zal in overleg met u de vervoersregie perfect op het evenement of de bijeenkomst afstemmen. U heeft er geen omkijken meer naar. De grootte van de groep gasten speelt hierbij geen rol: ze zullen altijd stipt op tijd van de ene locatie naar de andere gebracht worden. Uiteraard in luxe vervoersmiddelen.

Onze vervoersregie is zeer breed. Van evenementenvervoer tot valetparking en verkeersregelaars. Daarnaast bieden wij diverse shuttle services aan voor grote aantallen gasten of delegaties.

$

Evenementenvervoer

Evenementenvervoer is meer dan alleen het halen en brengen van uw gasten naar het evenement. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en dat uw gasten een luxe ervaring beleven. De gasten halen en brengen, parkeerbegeleiding, limousinevervoer: Wij maken voor u een plan op maat. Lees meer over evenementenvervoer…

$

Verkeersregelaar

Brussaard beschikt over zijn eigen verkeersregelaars, ofwel Traffic Guards. De mensen die deze jassen dragen zijn oud-politiemensen, militairen, beveiligers of oud-medewerkers van de marechaussee. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn om hun werk voor 100% te volbrengen bij grote evenementen, festivals, maar ook calamiteiten zoals rampen en ongevallen.  Lees meer over een verkeersregelaar…

$

Valet parking

Wilt u dat uw gasten op luxe wijze naar uw bijeenkomst wordt gereden, voor de deur worden afgezet en na afloop weer in hun eigen auto kunnen instappen? Kies dan voor de valet parking service van Brussaard! Wij zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Lees meer over valet parking…

$

Shuttle service

Is er niet voldoende parkeergelegenheid in de buurt, maar wilt u uw gasten wel een op professionele wijze naar uw bijeenkomst of evenement brengen? De shuttle service van Brussaard biedt dan uitkomst. Wij vervoeren uw belangrijke gasten naar de hoofdentree en weer terug. Lees meer over shuttle service…

Uniek

Minder vertraging en minder kosten

We stemmen ons af op uw wensen en zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Als het vervoer goed geregeld is kunnen opstoppingen, vertragingen en frustraties bij de gasten en standhouders worden voorkomen. Daar valt nog vaak veel te winnen.

In het gehele vervoersplan dat voor ieder evenement wordt opgemaakt kunnen we zelfs nog kosten besparen als het gaat om verkeersbegeleiding. Natuurlijk moet in sommige gevallen officiële kleding worden gedragen, maar lang niet in alle gevallen. Wij kunnen dit vooraf samen goed beoordelen. Want ook het budget is belangrijk. 

Voor elk evenement een andere formule

Brussaard ontwikkelt voor ieder evenement een eigentijdse formule om de gasten te ontzorgen. Zo is de inzet van golfkarretjes een mileuvriendelijke en stille vorm van vervoer. Met name ouderen en mensen die wat minder mobiel zijn kunnen op deze wijze meer zien en genieten op een evenement. Dat senioren een belangrijke doelgroep zijn, is duidelijk. Een handje extra helpen bij het in- en uitstappen is dan vanzelfsprekend voor onze chauffeurs. Maar zij houden ook graag een praatje of leggen uit wat er allemaal te beleven valt.

Door onze eigentijdse manier van meedenken en kijken ontstaan vervoersvormen in alle gedaanten. Brussaard biedt in samenwerking met A1 Golfkar Verhuur schone vervoersmiddelen aan. De bezetting van de chauffeurs wordt georganiseerd door Brussaard. Een prachtige combinatie van talenten.

Voorbeeldproject

Een mooi voorbeeld is het festival Rolling Nature dat door Staatsbosbeheer werd georganiseerd. Brussaard verzorgde niet alleen het vervoer tussen de verschillende parkeerplaatsen en het evenement, maar bood mensen ook de gelegenheid om onder begeleiding van een gids het natuurgebied de Oostvaardersplassen te verkennen. Het rijden in een golfkar is fluisterstil en daarnaast ook een hele leuke manier van vervoer voor jong en oud.

Onze chauffeur zorgt graag voor nog wat extra sfeer, voor poncho’s als het regent en een leuk praatje. Wilt u dat de chauffeurs tijdens het rijden vertellen over uw evenement of de dingen die te zien zijn? Geen probleem! Heeft u een themafeest en wilt u dat de chauffeurs verkleed achter het stuur plaatsvinden of kiest u voor kleding in uw bedrijfskleuren? Het is allemaal mogelijk. In kostuum of spijkerbroek, de service naar uw gasten staat voorop! 

Wensen

Alle opties en wensen zijn bespreekbaar

Heeft u binnenkort een evenement? Brussaard biedt u een vervoersplan op maat. Profiteer van onze ervaring op dit specifieke terrein. Neem contact op met de Brussaard Business Desk: 088 278 77 77 of vul ons contactformulier in. Bekijk ons overzicht van de vervoersprojecten waar Brussaard bij betrokken is geweest.

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Meer diensten

Onze overige diensten

Naast vervoersregie, bieden wij nog veel meer aan. Denk bijvoorbeeld aan chauffeursdiensten, limousinevervoer, delegatievervoer, valet parking en evenementenvervoer.

 

 

U wilt weten...

Weten met wie u zaken doet?

Brusaard staat voor een persoonlijke touch: wij bieden persoonlijke service en zijn bereikbaar. Ook onze directie staat gewoon voor u klaar. Stel uw vraag aan Paul Brussaard

*Binnen 1 werkdag een antwoord

 

“Persoonlijke service, dat bied ik u. Eén telefoontje en Brussaard regelt al uw vervoer. Met 30 jaar ervaring kunt u rekenen op onze betrouwbare, discrete en stipte service.  Onze landelijke dekking zorgt voor een chauffeur uit uw directe omgeving, die vooraf is gescreend en speciaal is opgeleid bij BRUSECO. Neemt u gerust de proef op de som en ervaar de rust van de achterbank met Brussaard”.

Paul Brussaard op LinkedIn

Paul Brussaard,

T: 088-278 7301 , eigenaar Brussaard Chauffeursdiensten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Waarom onze opdrachtgevers bij ons blijven

 

Flexibel, op afroep beschikbaar

 Geen afname verplichting
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

 

Een chauffeur luxe of noodzaak?

Win tijd terug vanaf de achterbank
Veilig onderweg tegelijkertijd communiceren met stakeholders
Volledige focus u op uw corebusiness.
Thuiskomen betekent ook uw werk af.

Download wetenschappelijke bewezen voordelen van een chauffeur (gratis whitepaper)

 

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.