Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Blijf geïnspireerd!

Vervoersoplossingen in één hand

Veilig en stipt personenvervoer. Daar staat Brussaard ruim 30 jaar voor in. Met onze ervaring en reputatie heeft u altijd een betrouwbare en vooral discrete partner in huis. Want het ontzorgen van uw reistijd, zodat u onderweg kunt doorwerken of juist uitrusten, is onze specialiteit. Dat kunnen wij op een aantal manieren voor u organiseren. Heeft u een uitdaging als het om het autorijden gaat? Bel dan met Paul Brussaard en vraag hem om een advies en offerte: 088- 278 7777.

 

Leiden vanuit het oog van de orkaan

Paul Brussaard, oprichter en eigenaar van Brussaard en de opleidingsinstituten van BRUSECO is tevens voorzitter van de DGA club van de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren.  Hij werd gevraagd zijn visie te geven over leiderschap en ondernemen tijdens de coronacrisis.

Lees hier het artikel van Paul Brussaard op de website van het NCD

 

Brussaard nieuwsbrief

Brussaard inspireert altijd. Ook in deze tijd van crisis.

  • Lees meer over de ontwikkelingen binnen het vakgebied Directiechauffeur,
  • Laat u inspireren door alternatieve vervoersmiddelen en logistieke oplossingen bij (grootschalige) evenementen,
  • 2020 staat in het teken van ons 30-jarig bestaan. Het jubileum is op 1 mei. Door de coronacrisis kunnen we dit echter nog niet vieren. Maar er valt genoeg te inspireren! Zo lanceren we binnenkort de MOTIVATIEBOOST voor een glimlach in crisistijd…
  • Lees onze nieuwsbrief op de nieuwspagina van onze website

 

 

De Brussaard Nieuwsbrief komt 4- 6 keer per jaar uit.

Wilt u ook geïnspireerd worden door Brussaard High Level Mobility Solutions?  Geef uw mailadres door aan ons via info@brussaard.nl en we sturen u onze inspirerende tips en links.