Verkeersregelaar Inhuren

Op plekken waar veel mensen bijeenkomen is een goede verkeersstroom belangrijk. Filevorming kan tot ongewenste en gevaarlijke situaties leiden.

Wilt u het verkeer in goede banen leiden? Huur een erkende verkeersregelaar met een officiële VKR pas in via Brussaard.

Verkeersstromen worden door onze verkeersregelaars op een veilige manier gereguleerd.

 • Een verkeersregelaar geeft bezoekers de juiste instructies, zodat er geen opstoppingen of lange files ontstaan.
 • Overlast voor de omliggende bedrijven of woonwijken wordt tot een minimum beperkt. 
 • De TrafficGuard Verkeersregelaars zijn speciaal opgeleid door BRUSECO. Dit zijn verkeersregelaars met een PLUS: de Brussaard Trafficguard.

Zoekt u met spoed een verkeersregelaar?

Waarom een verkeersregelaars inhuren bij Brussaard?

Kenmerken van onze speciaal opgeleide verkeersregelaars:

24 uur bereikbaar

24/7 telefonisch bereikbaar

Nederland

Te boeken in heel Nederland

politiek icoontje

Werken samen met ambassades, Europese Unie & overige gemeentes & overheidsinstanties

aed icoon

Verkeersregelaars zijn in het bezit van AED en reanimatie certificaat

vertraging icoontje

Voorkomen van vertragingen en opstoppingen

ervaren icoontje

Erkend. Goed opgeleid. Ervaren verkeersregelaars met een officiele VKR pas

$

Overige kenmerken van onze verkeersregelaars:

 • Zorgen dat de weggebruikers veilig zijn en de wegwerkers veilig hun werk kunnen doen.
 • Zorgen dat uw gasten veilig en zonder problemen op een evenement arriveren.
 • Beheren van parkeerplaatsen en het begeleiden van mensen naar de juiste locaties.
 • Flexibel inzetbaar.
$

Wanneer huur ik een verkeersregelaar in?

Wilt u verkeersregelaars inhuren rondom speciale locaties, stranden of gemeentewerven? Wilt u dat deze mensen een echt visitekaartje voor uw bedrijf of gemeente zijn? Dan kiest u voor de inzet van Brussaard TrafficGuards. TrafficGuard is het elitekorps onder de verkeersregelaars in Nederland. Zij zijn speciaal opgeleid en getraind als Verkeersregelaar+. Verkeersregelaars die staan voor hun zaak: met kennis, kunde en een open instelling. Een goede verkeersregelaar vinden is voortaan snel gevonden: Bel Brussaard en vraag naar onze TrafficGuards. We helpen u graag.

Brussaard Trafficguard heeft gemotiveerde en dienstbare verkeersregelaars

ingezet bij een groot aantal Corona Teststraten.

$

Evenementen verkeersregelaar door heel het land

TrafficGuard Verkeersregelaars maakt onderdeel uit van Brussaard Mobility Solutions. Wij leveren evenementenverkeersregelaars door het hele land. Onze verkeersregelaars worden ingezet bij bijzondere en drukbezochte locaties, evenementen, prestigieuze toplocaties of bij bijzondere gelegenheden waar alle medewerkers zeer nauw met elkaar moeten samenwerken. Brussaard werkt op regelmatige basis voor gemeentes, veiligheidsregio’s, organisatoren van 1,5 meter evenementen en corona-proof festivals, maar ook voor de Europese Commissie, het Koningshuis, presidenten of belangrijke gasten die naar Nederland of België komen. Naast het regelen van het verkeer op de locatie zelf, regelen wij ook de toestroom van gasten naar de locatie, en hun vertrek. Met 30 jaar ervaring is TrafficGuard Verkeersregelaars een unieke club verkeersregelaars in Nederland.

$

U focust op het evenement. Wij regelen het verkeer!

De aankomst, het parkeren van uw gasten en de logistieke routing van de toeleveranciers (op de openbare weg) hebben onze aandacht. Zo kunt u zich als organisator volledig richten op de inhoud van het evenement en het overzicht houden. De Verkeersregelaars van Brussaard TrafficGuard doen hun werk en regelen volgens plan de aankomst van uw gasten.

Brussaard TrafficGuard regelt:

Verkeersregelaars bij teststraat tijdens een pandemie
verkeersregelaar van Brussaard geeft uitleg aan passagier in een auto
$

Al onze verkeersregelaars in het bezit van een reanimatie en AED-certificaat

Op verzoek regelt TrafficGuard gastvrije verkeersregelaars voor uw evenement, die in het bezit zijn van een reanimatie en AED-certificaat. We leveren in dat geval een golfkar met een AED, zodat deze snel ter plaatse kan zijn. Is de parkeerlocatie wat verder van de ingang verwijderd? Met de inzet van extra golfkarren biedt u uw gasten ook groen en geruisloos vervoer aan. Denk hierbij aan gezinnen met kleine kinderen, senioren en minder validen. De golfkar kan desgewenst ook worden van reclame van uw evenement of sponsors.

TrafficGuard biedt ook verkeersregelaars aan die kunnen optreden als brandwacht, beveiliger of chauffeur. Dit betekent dat zij diverse functies kunnen vervullen. Dit bespaart u kosten. Brussaard rekent dit voordeel graag voor u uit.

Brussaard levert verkeersregelaars in Amsterdam, ´t Gooi, Utrecht, Maarssen, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem en Lelystad.

Opties

Verkeersregelaar inhuren?

Tel: 088-278 7777

Brussaard TrafficGuard Verkeersregelaars regelt het.

Een verkeersregelaar op een evenement vormt een belangrijke schakel voor de gastvrijheid. Wanneer u een evenementen-verkeersregelaar wilt inhuren, bent u bij Brussaard aan het juiste adres. We verzorgen al meer dan 30 jaar de ontvangt en het vervoer van gasten en bezoekers bij evenementen en festivals.

Uw evenement is met de Vervoersregie van Brussaard in goede handen. Zo werkten we in de afgelopen jaren voor:

 • Tientallen ambassades
 • De Europese Unie
 • Gerenommeerde evenementenbureaus
 • Toplocaties
 • Cateraars
 • Banken
 • Bouwbedrijven
 • Gemeentes
 • Veiligheidsregio’s

In geheel Nederland.

Info & boeken

Een evenementenverkeersregelaar met wettelijke bevoegdheden

Onze evenementenverkeersregelaars voldoen aan alle wettelijke bevoegdheden. Bij de aanvraag van uw evenementvergunning stelt de gemeente eisen aan de logistieke afhandeling van uw bezoekersstromen. Evenement-verkeersregelaars zijn hiervoor speciaal opgeleid.

Ook voldoen zij aan de Arbowetgeving. Voor de veiligheid van onze medewerkers en goede zichtbaar- en herkenbaarheid voor het verkeer, zal een TrafficGuard verkeersregelaar uitsluitend met de juiste uitrusting en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn of haar taken uitvoeren.

Reserveer direct een verkeersregelaar of bespreek de mogelijkheden! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze projectmanagers. Of bel direct naar 088-278 7777.

 

Overige vragen

Wat kost het om een verkeersregelaar in te zetten?

De kosten kunnen variëren afhankelijk van de duur van de opdracht, het aantal benodigde verkeersregelaars, en de specifieke eisen van de opdracht. Tarieven worden vaak per uur berekend.

Hoe lang van tevoren moet ik een verkeersregelaar boeken?

Het is aan te raden om zo vroeg mogelijk te boeken, vooral voor grote evenementen of langdurige projecten. Dit zorgt voor voldoende tijd voor planning en coördinatie.

Zijn verkeersregelaars verzekerd voor hun werk?

Professionele verkeersregelaars en de bedrijven waarmee zij werken, moeten verzekerd zijn voor aansprakelijkheid. Het is belangrijk dit te verifiëren bij het inhuren.

Kan ik specifieke instructies geven aan de verkeersregelaars?

Ja, het is belangrijk om duidelijke instructies en verwachtingen te communiceren om ervoor te zorgen dat de verkeersregeling aan uw behoeften voldoet.

Hoe wordt de veiligheid van de verkeersregelaars gewaarborgd?

Verkeersregelaars zijn getraind in veiligheidsprocedures en dragen vaak beschermende kleding en uitrusting. Het is ook belangrijk dat zij werken volgens de veiligheidsvoorschriften van de opdrachtgever en de algemene verkeerswetgeving.

Is de inzet van verkeersregelaars verplicht?

Hoewel het niet bij wet verplicht is verkeersregelaars in te zetten, stelt de overheid wel hoge eisen aan het minimaliseren van risico’s, het verminderen van lawaai en het garanderen van een vlotte doorstroom van het verkeer bij openbare werken. Deze vereisten zijn opgenomen in verschillende richtlijnen, standaarden en certificaten die door de overheid worden verlangd bij het verlenen van haar contracten. Het gebruikmaken van verkeersregelaars kan worden gezien als een strategie om te voldoen aan een of meer van deze gestelde eisen. We lichten een aantal situaties toe waarin dit het geval kan zijn.

Welke vormen van het inzetten van een verkeersregelaar zijn er?

Tijdens wegwerkzaamheden, bij evenementen, en in noodsituaties leiden verkeersregelaars het verkeer van auto’s, fietsen en voetgangers in de juiste richting, soms via aangewezen omleidingsroutes. Verkeersregelaars kunnen ook worden gebruikt om ondersteuning te bieden op drukke kruispunten tijdens noodgevallen. Op bouwplaatsen fungeren zij vaak als bewakers, waar ze verantwoordelijk zijn voor het beheren van de verkeersstromen binnen en rond de site, inclusief taken zoals het beheren van toegangsregistratie, de controle bij de poort, en de uitgifte van passen. Een recente toepassing is het inzetten van verkeersregelaars om toe te zien op de naleving van COVID-19 maatregelen.

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Heeft u een chauffeur nodig? Download gratis onze whitepaper "Chauffeur decadent of noodzaak?"

Flexibel, op afroep beschikbaar

Geen afname verplichting.
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is.

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen.

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.