Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Verkeersregelaar Inhuren

Op drukke dagen, corona proof-festivals en evenementen waarbij niet teveel bezoekers op af mogen komen moeten verkeersstromen worden beperkt. Als bezoekers op hetzelfde tijdstip aanwezig willen zijn of weer naar huis vertrekken, dan betekent het dat er veel verkeer tegelijkertijd rondom dezelfde locatie rondrijdt. En dit is soms ongewenst als de 1,5 meter social distancing nog geldt.

Wilt u het verkeer dat op uw locatie afkomt in goede banen leiden? Dan kunt u een verkeersregelaar inhuren. Een verkeersregelaar geeft de bezoekers de juiste instructies, zodat er geen opstoppingen ontstaan. ook wordt de aanvoer van het verkeer goed geregeld. Zo houden we ons aan de richtlijnen. Dat is wel zo veilig. Verkeersregelaars zijn speciaal opgeleid bij BRUSECO. Dit zijn verkeersregelaars met een PLUS.

$

Opgeleide en ervaren verkeersregelaars inhuren

Als u verkeersregelaars wilt inhuren, rondom speciale locatie, stranden of gemeentewerven, dan kiest u voor de inzet van TrafficGuards. TrafficGuard is het elitekorps onder de verkeersregelaars in Nederland. Zij zijn speciaal opgeleid en getraind als Verkeersregelaar +. Kortom, verkeersregelaars die staan voor hun zaak: met kennis, kunde en veel ervaring. Want een goede verkeersregelaar vinden is soms een hele opgave. Bij Brussaard vindt u deze Verkeersregelaar met een +. 

$

Perfect voor uw locatie!

TrafficGuard Verkeersregelaars maakt onderdeel uit van de Brussaard Mobility Solutions. Wij leveren verkeersregelaars door het hele land. Onze verkeersregelaars worden vaak ingezet bij bijzondere en drukbezochte locaties, evenement, prestigieuze toplocaties, op evenementen of bij bijzondere gelegenheden waar alle medewerkers zeer nauw met elkaar moeten samenwerken. Brussaard werkt op regelmatige basis voor gemeentes, veiligheidsregio’s, organisatoren van 1,5 meter evenementen en coronaproof festivals, maar ook voor de Europese Commissie, het Koningshuis, Presidenten of belangrijke gasten die naar Nederland of België komen. Naast het regelen van het vekeer, regelen wij ook de toestroom zowel naar de locatie toe, als weer terug. Met 3o jaar ervaring is TrafficGuard Verkeersregelaars een unieke club verkeersregelaars in Nederland. 

$

Focus op het evenement. Wij regelen het verkeer!

De aankomst, het parkeren van uw gasten en de logistieke routing van de toeleveranciers (op de openbare weg) hebben onze aandacht. Zo kunt u zich als organisator volledig richten op de inhoud van het evenement en het overzicht houden. De Verkeersregelaars van Brussaard TrafficGuard doen hun werk en regelen volgens plan de aankomst van uw gasten. Brussaard TrafficGuard regelt extra parkeervoorzieningen, VIP-parkeerplaatsen, shuttle-services van 1 -1000 personen, valetparking en een calamiteitenplan.

$

Meer dan alleen verkeersregelaar

Op verzoek regelt Trafficguard verkeersregelaars voor uw evenement, die in het bezit zijn van reanimatie en AED-certificaat. We rusten in dat geval onze golfkar uit met een AED. TrafficGuard Verkeersregelaars biedt u ook groen en geruisloos vervoer aan van uw gasten. Denk hierbij aan kinderen, moeders met kinderwagens, senioren en minder validen. De golfkar wordt voorzien van reclame, indien u dit wenst. Geheel passend binnen de branding van het evenement, waarbij de 1,5 meter social distancing centraal staat. 

TrafficGuard Verkeersregelaars biedt ook verkeersregelaars aan die kunnen optreden als brandwacht, beveiliger of chauffeur. Dit betekent dat zij diverse functies kunnen vervullen. Dit bespaart u kosten. Brussaard rekent dit voordeel graag voor u uit.

Brussaard levert verkeersregelaars in Amsterdam, Utrecht, Maarssen, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem en Lelystad.

Opties

Een verkeersregelaar inhuren: bel 088-278 7777,

Brussaard Traffic Guard Verkeersregelaars is de juiste partij voor u.

Een verkeersregelaar op een evenement: een belangrijke schakel voor de gastvrijheid. Wanneer u een evenementen-verkeersregelaar wilt inhuren, bent u Brussaard aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring met het ontzorgen van gasten en bezoekers op evenementen en festivals.

Uw evenement is met de vervoersregie van Brussaard in goede handen, wij hebben inmiddels al mooie projecten uitgevoerd voor:

  • Tientallen ambassades
  • De Europese Unie
  • Gerenommeerde evenementenbureaus
  • Toplocaties
  • Cateraars
  • Banken
  • Bouwbedrijven
  • Gemeentes
  • Veiligheidsregio’s

In geheel Nederland. 

Info & boeken

Een evenementenverkeersregelaar met wettelijke bevoegdheden.

Onze evenementenverkeersregelaars voldoen aan alle wettelijke bevoegdheden. Bij de aanvraag van uw evenementvergunning stelt de gemeente eisen aan de logistieke afhandeling van uw bezoekersstromen. Evenementverkeersregelaars zijn hiervoor speciaal opgeleid.

Ook voldoen zij aan de Arbowetgeving. Voor de veiligheid van onze medewerkers en goede zichtbaar- en herkenbaarheid voor het verkeer, zal een TrafficGuard verkeersregelaar uitsluitend met de juiste uitrusting en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn/haar taken uitvoeren.

Reserveer direct een verkeersregelaar of bespreek de mogelijkheden! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze projectmanagers. Of bel direct naar 088-278 7777.

 

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Heeft u een chauffeur nodig? Download gratis onze whitepaper "Chauffeur decadent of noodzaak?"

Flexibel, op afroep beschikbaar

Geen afname verplichting.
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is.

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen.

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.