Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Verkeersregelaar Inhuren

Op festivals en grote evenementen komt veel verkeer af. Als bezoekers op hetzelfde tijdstip aanwezig willen zijn of weer naar huis vertrekken, dan betekent het dat er veel verkeer tegelijkertijd rondom dezelfde locatie rondrijdt.

Wilt u het verkeer dat op uw evenement afkomt in goede banen leiden? Dan kan u een verkeersregelaar inhuren. Een evenementen verkeersregelaar van Brussaard geeft de bezoekers de juiste instructies, zodat er geen opstoppingen ontstaan.

$

Opgeleide en getrainde verkeersregelaars voor uw evenement inhuren

Als u verkeersregelaars wilt inhuren, rondom uw evenementenvervoer, dan kiest u voor de inzet van TrafficGuards. TrafficGuard(c) is het elitekorps onder de verkeersregelaars in Nederland. Zij zijn speciaal opgeleid en getraind. Kortom, mensen die staan voor hun zaak: met kennis, kunde en veel ervaring.

$

Perfect voor uw locatie!

TrafficGuard maakt onderdeel uit van de Brussaard Company Group. Wij leveren verkeersregelaars door het hele land. Brussaard wordt vaak ingezet bij prestigieuze toplocaties, op topevenementen of bij bijzondere gelegenheden waar alle medewerkers zeer nauw met elkaar moeten samenwerken. Brussaard werkt op regelmatige basis voor organisatoren van grootschalige evenementen en festivals, maar ook voor de Europese Commissie, het Koningshuis, Presidenten of belangrijke gasten die naar Nederland of België komen. We coördineren het vervoer van bezoekers, VIPgasten en zorgen dat mensen veilig thuiskomen als ze gereden worden door een Brussaard chauffeur. Dat vraagt om een sterke schakel van professionele medewerkers. TrafficGuard is een uitbreiding op onze dienstverlening.

$

Focus op het evenement. Wij regelen het verkeer!

De aankomst, het parkeren van uw gasten en de logistieke routing van de toeleveranciers (op de openbare weg) hebben onze aandacht. Zo kunt u zich als organisator volledig richten op de inhoud van het evenement en het overzicht houden. De Verkeersregelaars van Brussaard TrafficGuard doen hun werk en regelen volgens plan de aankomst van uw gasten. Brussaard TrafficGuard regelt extra parkeervoorzieningen, VIP-parkeerplaatsen, shuttle-services van 1 -1000 personen, valetparking en een calamiteitenplan.

$

Meer dan alleen verkeersregelaar

Op verzoek regelt Brussaard Trafficguard verkeersregelaars voor uw evenement, die in het bezit zijn van reanimatie en AED-certificaat. We rusten in dat geval onze golfkar uit met een AED. Brussaard TrafficGuard biedt u ook groen en geruisloos vervoer aan van uw gasten. Denk hierbij aan kinderen, moeders met kinderwagens, senioren en minder validen. De golfkar wordt voorzien van reclame, zoals u dit wenst. Geheel passend binnen de branding van het evenement.

Brussaard TrafficGuard biedt ook verkeersregelaars aan die kunnen optreden als brandwacht, beveiliger of chauffeur. Dit betekent dat zij van functie kunnen wisselen tijdens het evenement. Dit bespaart u kosten. Brussaard rekent dit voordeel graag voor u uit.

Opties

Een verkeersregelaar inhuren

Brussaard is de juiste partij voor u. 

Een verkeersregelaar op een evenement: een belangrijke schakel voor de gastvrijheid. Wanneer u een evenementenverkeersregelaar wilt inhuren, bent u Brussaard aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels al meer dan 28 jaar ervaring met het ontzorgen van gasten en bezoekers op evenementen en festivals.

Uw evenement is met de vervoersregie van Brussaard in goede handen, wij hebben inmiddels al mooie projecten uitgevoerd voor:

  • Tientallen ambassades
  • De Europese Unie
  • Gerenommeerde evenementenbureaus
  • Toplocaties
  • Cateraars
  • Banken
  • Bouwbedrijven
  • Gemeentes

Info & boeken

Een evenementenverkeersregelaar met wettelijke bevoegdheden.

Onze evenementenverkeersregelaars voldoen aan alle wettelijke bevoegdheden. Bij de aanvraag van uw evenementvergunning stelt de gemeente eisen aan de logistieke afhandeling van uw bezoekersstromen. Evenementverkeersregelaars zijn hiervoor speciaal opgeleid.

Ook voldoen zij aan de Arbowetgeving. Voor de veiligheid van onze medewerkers en goede zichtbaar- en herkenbaarheid voor het verkeer, zal een TrafficGuard verkeersregelaar uitsluitend met de juiste uitrusting en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn/haar taken uitvoeren.

Reserveer direct een verkeersregelaar of bespreek de mogelijkheden! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze projectmanagers. Of bel direct naar 088-278 7777.

 

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Heeft u een chauffeur nodig? Download gratis onze whitepaper "Chauffeur decadent of noodzaak?"

Flexibel, op afroep beschikbaar

Geen afname verplichting.
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is.

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen.

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.