Geertificeerde directiechauffeur inhuren

Het neusje van de zalm, de Ferrari. De beste van het beste: dat is de DEKRA gecertificeerde directiechauffeur van Brussaard. Uw directiechauffeur voldoet aan de hoge eisen die wij bij Brussaard stellen. De selectie is streng, de opleiding van deze directiechauffeur is pittig en de screening uitzonderlijk nauwkeurig. Zo verzekeren wij u van een chauffeur die het beste bij u past.

Een DEKRA of CCV D gecertificeerde directiechauffeur die u van A naar B brengt: dat is kiezen voor discretie en veiligheid. U wordt door een professionele chauffeur vervoerd. Kies tussen DEKRA en CCV D gecertificeerde directiechauffeurs bij Brussaard. 

Met Brussaard kiest u voor een erkend bedrijf & professioneel opgeleide chauffeurs 

$

Directiechauffeur gekozen na uitgebreide selectie

De opgeleide chauffeurs voor directievervoer worden onafhankelijk gescreend door DEKRA, een van de grootste certificeringinstituten ter wereld. Ook de gezondheid en het justitieel verleden van de directiechauffeur wordt onder de loep genomen door onafhankelijke instanties. Alleen de allerbeste directiechauffeurs bieden wij u aan bij Brussaard. Dit onderscheidt ons direct. Zo kunt u op ons vertrouwen.

Voor wie

Een directiechauffeur in binnen- en buitenland

Een DEKRA of CCV D gecertificeerde directiechauffeur is geschikt voor iedereen die op vaste basis een professionele chauffeur tot zijn beschikking wil hebben en veel onderweg is. U kunt nu rekenen op een professionele directiechauffeur, die persoonlijk is gecertificeerd door een onafhankelijk hoogwaardig exameninstituut.

Heeft u een drukke, hectische baan? Gaat u naar veel vergaderingen en congressen? Of bezoekt u samen met de directie vaak bijeenkomsten? Met uw persoonlijke directiechauffeur bent u overal op tijd aanwezig. Want timemanagement is een kwaliteit van deze directiechauffeur.

Reis voortaan efficiënter: uw reistijd wordt werktijd. Doe geen concessies als het over uw veiligheid gaat. U kunt op de achterbank op discrete wijze telefoongesprekken voeren, e-mails versturen en vergaderingen voorbereiden. Deze DEKRA of CCV D gecertificeerde directiechauffeur waarborgt uw veiligheid onderweg. Met deze professional beschikt u gegarandeerd over een integere en discrete directiechauffeur met een professionele beroepshouding. Zonder twijfel. 

Boeken

Vraag uw DEKRA of CCV D gecertificeerde directiechauffeur aan

Wilt u ook van uw reistijd werktijd maken en op een discrete en veilige manier naar uw bestemming gebracht worden? Neem dan direct contact met Brussaard en boek vandaag nog uw chauffeur op afroep.

Neemt u gerust contact op met de Brussaard Servicedesk voor Nederland  via 088 278 7777, of door het reserveringsformulier in te vullen.

Wilt u er liever nog even over nadenken of dit de chauffeur is die u zoekt? Vraag dan ons informatiepakket aan.

 

Of u nu voor een vast aantal keren vervoerd wilt worden of slechts éénmalig, onze servicedesk staat klaar om u te helpen. Natuurlijk kunt u ook eerst ons informatiepakket aanvragen, alvorens u een chauffeur boekt.

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Meer diensten

Valet parking, vervoersregie en exclusief vervoer

Naast onze gecertificeerde directiechauffeurs biedt Brussaard nog veel meer vervoersoplossingen aan. We hebben ruime ervaring met parkeerbegeleiding bij evenementen, het vervoeren van veel gasten tegelijk en het opvangen van uw bezoek.

Vervoersregie

Met onze vervoersregie service zorgen wij ervoor dat er een vlotte doorvoer is bij de aankomst van uw gasten. Alles perfect afgestemd op het evenement of de bijeenkomst.

Over vervoersregie

Valet parking

Onder valet parking verstaan wij het juist opvangen van uw gasten bij aankomst. Het aantal gasten maakt ons niet uit, wij zorgen ervoor dat uw gasten bij de hoofdingang kunnen uitstappen en worden ontvangen door een nette gastheer.

Over valet parking

Limousine vervoer

Wilt u speciaal vervoer voor een bijzondere gelegenheid? Kies dan voor ons limousine vervoer. Wij rijden u in deze luxe auto naar de juiste locatie.

Over limousine vervoer

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Heeft u een chauffeur nodig? Download gratis onze whitepaper "Chauffeur decadent of noodzaak?"

Flexibel, op afroep beschikbaar

Geen afname verplichting.
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is.

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen.

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.