Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Gecertificeerde directiechauffeur

Het neusje van de zalm, de Ferrari of gewoon de beste van de beste: dat is de gecertificeerde directiechauffeur van Brussaard. Uw directiechauffeur voldoet aan de hoge eisen die wij bij Brussaard stellen. De selectie is streng, de opleiding is pittig en de screening uitzonderlijk nauwkeurig. Zo kunnen wij u verzekeren van een chauffeur die bij u past.

Een gecertificeerde directiechauffeur die u van A naar B brengt: dat is niet alleen heel gemakkelijk, maar ook de meest efficiënte manier van reizen. U wordt op de gewenste locatie opgehaald en stipt op tijd bij uw afspraak afgezet. Lees nog meer voordelen van een gecertificeerde directiechauffeur.

$

Directiechauffeur gekozen na uitgebreide selectie

De opgeleide directiechauffeurs worden onafhankelijk gescreend door DEKRA, een van de grootste certificeringinstituten ter wereld. Ook hun gezondheid en justitieel verleden wordt onder de loep genomen. Alleen de allerbeste directiechauffeurs bieden wij u aan.

$

Beschikbaar op vaste basis

Onze gecertificeerde directiechauffeurs zijn beschikbaar op vaste basis voor 40 uur per week. U krijgt uw eigen directiechauffeur tot uw beschikking die u kunt vervoeren waar en wanneer u maar wilt.

$

Internationaal opgeleide directiechauffeurs

De opleiding die onze gecertificeerde directiechauffeurs hebben afgelegd, zijn ook internationaal. Dit betekent dat wij u ook professioneel van dienst kunnen zijn buiten Nederland.

$

Met of zonder eigen auto

Onze chauffeurs kunnen u naar uw bestemming brengen in verschillende luxe auto’s. Bijvoorbeeld Mercedes E klasse, Mercedes S klasse, Audi A8, Audi A6, BMW 5 serie en BMW 7 serie. Brussaard behoort met zijn uitgebreide en luxe wagenpark tot de top van Europa. Natuurlijk kunnen wij u ook in uw eigen auto vervoeren, dat is kostenbesparend. Natuurlijk bent u tijdens de rit altijd verzekerd.

Voor wie

Een directiechauffeur in binnen- en buitenland

Een gecertificeerde directiechauffeur is geschikt voor iedereen die op vaste basis een professionele chauffeur tot zijn beschikking wil hebben. Heeft u een drukke, hectische baan? Gaat u naar veel vergaderingen en congressen? Of bezoekt u samen met de directie vaak bijeenkomsten? Met uw persoonlijke directiechauffeur bent u overal op tijd aanwezig en komt u aan in stijl. Ook is het efficiënter: uw reistijd wordt immers werktijd. U kunt op de achterbank telefoongesprekken voeren, e-mails versturen en vergaderingen voorbereiden.

Boeken

Vraag gecertificeerd directiechauffeur aan

Wilt u ook van uw reistijd werktijd maken en op professionele wijze naar uw bestemming gebracht worden? Neem dan direct contact met Brussaard en boek vandaag nog uw chauffeur. Contact opnemen kan via onze Servicedesk in Rotterdam (088 278 7777), of door het reserveringsformulier in te vullen. Wilt u er liever nog even over nadenken of dit de chauffeur is die u zoekt? Vraag dan ons informatiepakket aan.

 

Of u nu voor een vast aantal keren vervoerd wilt worden of slechts éénmalig, onze servicedesk staat klaar om u te helpen. Natuurlijk kunt u ook eerst ons informatiepakket aanvragen, alvorens u een chauffeur boekt.

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Meer diensten

Valet parking, vervoersregie en exclusief vervoer

Naast onze gecertificeerde directiechauffeurs biedt Brussaard nog veel meer vervoersoplossingen aan. We hebben ruime ervaring met parkeerbegeleiding bij evenementen, het vervoeren van veel gasten tegelijk en het opvangen van uw bezoek.

Vervoersregie

Met onze vervoersregie service zorgen wij ervoor dat er een vlotte doorvoer is bij de aankomst van uw gasten. Alles perfect afgestemd op het evenement of de bijeenkomst.  Over vervoersregie

Valet parking

Onder valet parking verstaan wij het juist opvangen van uw gasten bij aankomst. Het aantal gasten maakt ons niet uit, wij zorgen ervoor dat uw gasten bij de hoofdingang kunnen uitstappen en worden ontvangen door een nette gastheer. Over valet parking

Limousine vervoer

Wilt u speciaal vervoer voor een bijzondere gelegenheid? Kies dan voor ons limousine vervoer. Wij rijden u in deze luxe auto naar de juiste locatie. Over limousine vervoer

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Heeft u een chauffeur nodig? Download gratis onze whitepaper "Chauffeur decadent of noodzaak?"

Flexibel, op afroep beschikbaar

Geen afname verplichting.
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is.

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen.

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.