Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Chauffeur Op Afroep

“Kan iemand mij even naar …. rijden?” Die vraag komt dagelijks bij ons binnen. Wij kunnen u helpen met een chauffeur op afroep. U heeft bijvoorbeeld een vergadering in Amsterdam, maar moet nog veel voorbereiden. Een van onze chauffeurs staat op de afgesproken tijd bij u voor de deur. Terwijl hij u naar uw vergadering rijdt, kunt u uw bespreking voorbereiden. Daar aangekomen kan de chauffeur wachten tot u klaar bent en u weer naar huis brengen.

Een chauffeur op afroep huren via Brussaard.nl is ideaal wanneer u van uw reistijd werktijd wil maken. Terwijl u naar uw volgende bestemming wordt gebracht, kunt u op de achterbank uw afspraak voorbereiden, telefoontjes plegen of aantekeningen maken. Er zijn nog meer voordelen voor een chauffeur op afroep.

$

Grote flexibiliteit mogelijk

Een chauffeur op afroep is erg flexibel. Belt u vandaag, dan staat er morgen een chauffeur voor u klaar. Dat kan van en naar elke plek in Nederland en België. Vanuit onze servicedesk in Rotterdam regelen wij dat u op tijd aankomt op uw bestemming.

$

Profiteer van aantrekkelijke tarieven

U beschikt al over een chauffeur vanaf €24,95 per uur, dit is goedkoper dan de meeste taxidiensten. U kunt er echter vanuit gaan dat u een professionele chauffeur krijgt, welke altijd is gescreend door justitie. Natuurlijk bent u via Brussaard ook verzekerd, mocht er iets gebeuren.

$

Chauffeur huren met of zonder eigen auto

U kunt een chauffeur huren met of zonder eigen auto, maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. De auto’s van Brussaard zijn gegarandeerd luxe en professioneel, zodat u in stijl op uw bestemming aankomt. Maar net zo graag rijden wij u in uw eigen auto naar uw bestemming en wachten aldaar.

$

Chauffeur op afroep beschikbaar

Onze directiechauffeurs zijn op afroep beschikbaar. Vandaag bellen is morgen rijden. Een chauffeur inhuren is erg gemakkelijk. U neemt contact met de Brussaard Service Desk op en wij verzorgen het voor u. Natuurlijk kunnen we ook een vaste uurbasis afspreken. Wij geven u dan een vaste prijsopgave zonder mitsen en maren.

Voor wie

Voor elke gelegenheid geschikt

Voor zo goed als elke gelegenheid zijn onze chauffeurs op afroep beschikbaar. Een diner aan de andere kant van het land, een feest, een bijzondere bijeenkomst of een afspraak waar u voluit van wilt genieten. Of heeft u een belangrijke zakelijk afspraak? Een vergadering of congres. In Nederland en Europa. Laat u rijden! In uw eigen auto of in die van ons. Een chauffeur huren via Brussaard zorgt gegarandeerd voor een fijne rit!

Boeken

Huur direct een chauffeur via Brussaard

Wilt u direct een chauffeur op afroep huren? Dat kunt u ons reserveringsformulier invullen. Natuurlijk kunt u ook bellen naar onze servicedesk in Rotterdam (088 278 7777). Vandaag contact opnemen, betekent morgen rijden! Weet u nog niet helemaal zeker welke chauffeur u wilt huren? Of wilt u gewoon meer weten over de dienstverlening van Brussaard? Dan bieden wij u een informatiepakket aan waarin alles uitgebreid staat beschreven.

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Meer diensten

Luxere optie? Kies voor een directiechauffeur

Een chauffeur op afroep is voor u geschikt wanneer een aantrekkelijk tarief en flexibiliteit belangrijk voor u is. Maar bent u op zoek naar een luxer alternatief? Wilt u een chauffeur huren die nog uitgebreider gescreend is? Dan kunt u kiezen voor een directiechauffeur.

 

  • Directiechauffeur op afroep

    Onze directiechauffeurs op afroep zijn gescreend door justitie, getraind en getest door opleidingsinstituut BRUSECO en opgeleid in etiquette-vaardigheden. Lees meer…

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Heeft u een chauffeur nodig? Download gratis onze whitepaper "Chauffeur decadent of noodzaak?"

Flexibel, op afroep beschikbaar

Geen afname verplichting.
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is.

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen.

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.