Chauffeur op afroep (met of zonder auto)

Heeft u zich ooit voorgesteld uw reistijd om te zetten in een oase van productiviteit of ontspanning?

Een belangrijke vergadering in Brussel wacht en de tijd dringt. Op dit cruciale moment biedt Brussaard’s chauffeur op afroep service uitkomst.

Uw persoonlijke chauffeur staat exact op tijd klaar om u in alle comfort naar uw bestemming te brengen. Terwijl u zich in uw mobiele kantoor bevindt, omgeven door rust, gaat het werk ongestoord verder of neemt u een moment van rust.

Bij aankomst bent u niet alleen verrassend ontspannen, maar ook volledig voorbereid. Uw chauffeur zorgt ervoor dat uw auto klaar staat voor de volgende etappe, terwijl u zich concentreert op het succes van uw dag.

Ontdek Brussaard’s chauffeur op afroep service: waar elke reis uw persoonlijke tijd wordt, geoptimaliseerd voor werk of welverdiende rust.

 

Met Brussaard kiest u voor een erkend bedrijf &

professioneel opgeleide en gecertificeerde directiechauffeurs en partners 

IMA
$

Grote flexibiliteit mogelijk

Een directiechauffeur op afroep is erg flexibel inzetbaar. Belt u vandaag, dan staat er morgen uw eigen directiechauffeur voor u klaar. Dat kan van en naar elke plek in Nederland en België. Onze Servicedesk regelt dit, zodat u op tijd aankomt op uw bestemming.

Wenst u snel binnen een uur over een auto met chauffeur te beschikken? Dat kan ook via Brussaard. In Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven beschikken wij over TaxiPlus chauffeurs die snel beschikbaar zijn via onze APP. Graag komen wij in gesprek hierover met u, zodat wij voor u de beste oplossingen kunnen presenteren.

$

Profiteer van aantrekkelijke tarieven

U beschikt al over een directiechauffeur vanaf €29,50 per uur. U neemt dan plaats op de achterbank van uw eigen auto. Dit is Coronavrij en veel goedkoper dan de taxi.

U kunt er bij Brussaard vanuit gaan dat u altijd een professionele directie- of privéchauffeur krijgt.

Onze directiechauffeurs en privéchauffeurs op afroep zijn altijd uitgebreid gescreend door justitie. Natuurlijk bent u via Brussaard ook verzekerd, mocht er onverhoopt iets gebeuren onderweg. U geeft immers het stuur uit handen en dan is het fijn om te weten dat ook dit aspect goed is geregeld. 

Wilt u over een auto met chauffeur beschikken? Geen punt! Brussaard regelt dit voor u landelijke en alles via 1 factuur. 

$

Directiechauffeur huren met of zonder eigen auto

U kunt een directie-chauffeur huren met of zonder eigen auto, maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. De auto’s van Brussaard zijn gegarandeerd luxe en professioneel, zodat u in stijl op uw bestemming aankomt. Maar net zo graag rijden wij u in uw eigen auto naar uw bestemming en wachten aldaar. Onze directiechauffeurs kunt u ook selecteren op de taal die zij spreken. Heeft u een Engelstalige directiechauffeur nodig? Of een Arabisch sprekende directiechauffeur? Of heeft u Chinese gasten? Ook dat regelt Brussaard.

$

Directiechauffeur op afroep beschikbaar

Onze directiechauffeurs zijn op afroep beschikbaar. Vandaag bellen is morgen rijden. Een directiechauffeur inhuren is erg gemakkelijk. U neemt contact met de Brussaard Service Desk op en wij verzorgen het voor u. Natuurlijk kunnen we ook een vaste uurbasis afspreken. Wij geven u dan een vaste prijsopgave zonder mitsen en maren. Wij doen de werving en selectie voor u. U kunt hierdoor uw reistijd effectief invullen. Samen met Brussaard.

Voor wie

Voor elke gelegenheid geschikt

Voor zo goed als elke gelegenheid zijn onze directie-chauffeurs op afroep beschikbaar. Een diner aan de andere kant van het land, een feest, een bijzondere bijeenkomst of een afspraak waar u voluit van wilt genieten. Of heeft u een belangrijke zakelijk afspraak? Een vergadering of congres. In Nederland en Europa. Laat u rijden! In uw eigen auto of in die van ons. Een chauffeur huren via Brussaard zorgt gegarandeerd voor een fijne rit!

Boeken

Huur direct een directiechauffeur via Brussaard

Wilt u direct een directiechauffeur op afroep huren? Dat kunt u ons reserveringsformulier invullen. Natuurlijk kunt u ook bellen naar onze servicedesk (088 278 7777). Vandaag contact opnemen, betekent morgen rijden! Weet u nog niet helemaal zeker welke categorie directiechauffeur u wilt huren? Of wilt u gewoon meer weten over de dienstverlening van Brussaard? Dan bieden wij u een informatiepakket aan waarin alles uitgebreid staat beschreven. Brussaard levert directiechauffeurs door geheel Nederland en België.

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Meer diensten

Een professionele optie? Kies voor een directiechauffeur

Een chauffeur op afroep is voor u geschikt wanneer een aantrekkelijk tarief en flexibiliteit belangrijk voor u is. Maar bent u op zoek naar een professioneler alternatief? Wilt u een chauffeur huren die nog uitgebreider gescreend is? Dan kunt u kiezen voor een directiechauffeur.

 

  • Directiechauffeur op afroep

    Onze directiechauffeurs op afroep zijn gescreend door justitie, getraind en getest door opleidingsinstituut BRUSECO en opgeleid in etiquette-vaardigheden.

  • Gecertificeerde directiechauffeur

    Onze gecertificeerde directiechauffeurs – de naam zegt het al – zijn gecertificeerd met het DEKRA D1 of CCV D-certificaat. Zij kunnen u 40 uur per week van A naar B rijden.

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Heeft u een chauffeur nodig? Download gratis onze whitepaper "Chauffeur decadent of noodzaak?"

Flexibel, op afroep beschikbaar

Geen afname verplichting.
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is.

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen.

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.