Directiechauffeur inhuren op afroep

Voelt u ook de stress pieken zodra u denkt aan de rit naar uw volgende zakelijke afspraak?

  • Druk verkeer.
  • Het zoeken naar parkeerplaatsen.
  • De constante zorg over punctualiteit kunnen uw concentratie en prestaties negatief beïnvloeden.

Dit is een veelvoorkomend probleem voor veel directieleden en professionals die waarde hechten aan efficiëntie en gemak in hun drukke schema’s. 

Gelukkig is er een oplossing: het inhuren van een directiechauffeur op afroep. Met deze dienst kunt u zich volledig richten op uw werk, terwijl een professionele chauffeur zorgt voor een soepele en stressvrije reis.

Maak van reistijd uw meest productieve tijd door te kiezen voor een directiechauffeur op afroep.

Met Brussaard kiest u voor een erkend bedrijf &

professioneel opgeleide en gecertificeerde directiechauffeurs en partners 

IMA
$

Gescreende en geteste directiechauffeurs

Wilt u een professionele directiechauffeur inhuren? Overweeg een CCV D gecertificeerde directiechauffeur. Onze CCV D chauffeurs op afroep zijn uitgebreid gescreend door justitie, getraind op etiquette-vaardigheden en getest door het opleidingsinstituut BRUSECO. Wij kennen elke chauffeur persoonlijk en stellen erg hoge eisen, waardoor wij u een professionele chauffeur kunnen bieden. Uiteraard bent u tijdens de rit altijd verzekerd.

Transporation Services Eurovision
$

Internationaal opgeleide directiechauffeurs

De DEKRA erkende vakopleiding directiechauffeur, die onze gecertificeerde directiechauffeurs hebben afgerond, zijn ook internationaal erkend. Dit betekent dat wij u ook met directievervoer professioneel van dienst kunnen zijn buiten Nederland, zoals in Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. Ook in België hebben wij een kantoor..

$

Directiechauffeur met of zonder eigen auto

Natuurlijk kunnen wij u in uw eigen auto vervoeren, dat is kostenbesparend en efficiënt. U bent tijdens de rit altijd extra verzekerd met een Brussaard chauffeur via de Brussaard Polis. De chauffeurs van Brussaard spreken indien u dit wenst, Engels, Russisch, Arabisch, Duits, Frans of Spaans.

Wilt u een directiechauffeur met een auto inhuren voor uw delegatievervoer of bij grotere gezelschappen?

DEKRA en CCV D gecertificeerde chauffeurs kunnen u naar uw bestemming brengen in verschillende luxe auto’s. Bijvoorbeeld Mercedes E klasse, Mercedes S klasse, Audi A8, Audi A6, BMW 5 serie en BMW 7 serie. Brussaard behoort met zijn uitgebreide en luxe wagenpark tot de top van Europa. De chauffeurs van Brussaard spreken indien u dit wenst, Engels, Russisch, Arabisch, Duits, Frans of Spaans.

directiechauffeur op afroep
$

Directiechauffeur op afroep beschikbaar

Onze directiechauffeurs met een CCV D certificaat, zijn fulltime en op afroep beschikbaar. Vandaag bellen is morgen rijden. Een chauffeur inhuren is eenvoudig. Een telefoontje is voldoend. U neemt contact met de landelijke Brussaard Service Desk via 088-278 7777 op en wij verzorgen alles voor u. Wij garanderen dat de directiechauffeur stipt is, een representatief voorkomen heeft en over de wegenkennis beschikt. Natuurlijk kunnen we ook een vaste uurbasis afspreken. Wij geven u dan een vaste aantrekkelijke prijsopgave zonder mitsen en maren. Zo kunt u direct uw rendement uitrekenen.

$

Directiechauffeur op vaste basis beschikbaar

Onze gecertificeerde directiechauffeurs zijn ook beschikbaar op vaste basis voor 40 uur per week. U krijgt een eigen directiechauffeur tot uw beschikking, die u vervoer zal bieden waar en wanneer u maar wilt. Wenst u vaker over dezelfde directiechauffeur te beschikken? Geen punt: wij maken dit voor u in orde.

Waarom onze klanten voor Brussaard kiezen

“Een simpel rekensommetje..

maakte het onomkeerbaar..
We hebben het er intern vaak over gehad. Kunnen we het wel maken om een chauffeur te nemen? Maar een simpel rekensommetje en de agendadruk maakte het onomkeerbaar: een chauffeur op afroep is de oplossing

Geert Jan Schoenmaker

Voorzitter van NHB

“Al 25 jaar een betrouwbaar adres”

“Ik ken Brussaard al meer dan 25 jaar en ken ze als een betrouwbare leverancier van nette en keurige chauffeurs. Als mijn agenda druk is en ik moet dineren op een evenement, laat ik me graag weer naar huis brengen door een chauffeur van Brussaard.”

Vivian Boelen

Radio- en TV- presentatrice, voice-over

“We kunnen er niet meer omheen,

..door de files stijgt ook de werkdruk, omdat tijdens het autorijden kostbare werktijd wordt verloren. Het gevolg is meer werk mee naar huis. Met een chauffeur van Brussaard kan ik tijdens de files gewoon doorwerken en kom ik uitgerust thuis.

Pim Leeflang

Accountant

“Een dubbel rendement voor mij”

“Mijn secretaresse kwam met het idee. Ze gaf mij de tip om eens op de achterbank te gaan zitten, zodat ik veilig kon telefoneren en WhatsAppen. En gelijk had ze natuurlijk! Na de eerste keer kan ik niet meer terug. Nu word ik 1 dag per week door een nette chauffeur gereden.

Sonja Uiterwijk

Advocaat

Voor wie 

Een directiechauffeur inhuren waar en wanneer u wilt

Een zakelijke bijeenkomst, een diner of een belangrijke vergadering. Daar wilt u op tijd én in stijl aankomen. Dat kan door een chauffeur op afroep in te huren. Al onze directiechauffeurs zijn vakmensen. Ze zijn goed opgeleid, representatief, integer, discreet, flexibel en ze spreken hun talen. Uiteraard is elke chauffeur van Brussaard stipt in afspraken en ervaren op de weg, zodat u veilig en comfortabel vervoerd wordt.

 

Directiechauffeur overheid

Onze directiechauffeurs worden gevraagd voor veel verschillende gelegenheden, tijdstippen en locaties. Zij brengen u naar bijeenkomsten, diners, congressen en andere belangrijke afspraken door heel Nederland én Europa. Directiechauffeur voor een overheid nodig of directiechauffeur gevraagd voor de gehele directie? Ook dat is geen enkel probleem.

Wanneer u meerdere malen gebruik maakt van onze diensten is het mogelijk om een vaste chauffeur voor de directie toegewezen te krijgen. U weet hierdoor precies wie u inhuurt en wat u kunt verwachten. Voor het inhuren neemt u contact op met de Brussaard Servicedesk op via
088 – 27 87 777
.

Boek

Directiechauffeur gezocht? Boek direct!

Bij Brussaard reserveert u gemakkelijk en snel een chauffeur. Dit kan zowel online als telefonisch op 088 – 27 87 77. Door de flexibele beschikbaarheid van onze chauffeurs is er altijd een chauffeur die voor u klaar staat.

Of u nu voor een vast aantal keren vervoerd wilt worden of slechts éénmalig, onze servicedesk staat klaar om u te helpen. Natuurlijk kunt u ook eerst ons informatiepakket aanvragen, alvorens u een chauffeur boekt.

Overige vragen

Wat gebeurt er als mijn geplande chauffeur niet beschikbaar is?

In het geval van onvoorziene omstandigheden zullen we een vervangende chauffeur van vergelijkbare kwalificatie regelen.

Is het mogelijk om dezelfde chauffeur voor meerdere opdrachten te boeken?

Ja, indien de chauffeur beschikbaar is, kunt u vaak dezelfde chauffeur voor meerdere opdrachten boeken.

Hoe ver van tevoren moet ik een directiechauffeur boeken?

Het is aan te raden om zo vroeg mogelijk te boeken, vooral als u specifieke vereisten heeft. Dat geeft u rust. Echter, bij ons kunt u ook op zeer korte termijn een directiechauffeur op afroep regelen.

Hoe worden privacy en vertrouwelijkheid gehandhaafd?

Professionele directiechauffeurs zijn getraind om hoge normen van discretie en vertrouwelijkheid te handhaven. Wij hebben een strikt privacybeleid.

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Meer diensten

Bekijk ook onze andere chauffeursdiensten

Bent u op zoek naar een chauffeur, maar wilt u liever iemand met uitgebreidere certificaten? Of zoekt u een oplossing voor uw parkeerprobleem bij een groot evenement dat u organiseert? Ook dan kunnen wij bij Brussaard u helpen. Lees meer over onze diensten.

Gecertificeerde directiechauffeur

Onze gecertificeerde directiechauffeur beschikken over uitgebreide certificaten (DEKRA), hebben ruime ervaring en zijn uitgebreid gescreend. Dit is de nóg iets luxere variant van de ‘gewone’ directiechauffeur.

Bekijk  gecertificeerde directiechauffeurs

Limousine vervoer

Bent u op zoek naar écht exclusief vervoer voor een speciale gelegenheid? Maak dan gebruik van ons limousine vervoer. Een gecertificeerde directiechauffeur brengt u en uw gezelschap op zeer luxueuze wijze naar uw bestemming en weer terug.

Over limousine vervoer

Vervoersregie

Organiseert u een evenement of bijeenkomst en wilt u verzekerd zijn van een vlotte doorvoer bij aankomst van de gasten? Geef de vervoersregie dan uit handen aan Brussaard. Wij regelen het. Over vervoersregie

Valet parking

Of u nu 25, 1000 of 5000 gasten heeft. Met onze valet parking service zorgen wij ervoor dat zij allen bij de hoofdingang kunnen uitstappen en een professionele gastheer hen opwacht.

Over valet parking

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Heeft u een chauffeur nodig? Download gratis onze whitepaper "Chauffeur decadent of noodzaak?"

Flexibel, op afroep beschikbaar

Geen afname verplichting.
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is.

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen.

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.