Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Exclusief vervoer

Op zoek naar delegatievervoer of Roadshows tot in de puntjes verzorgd? Brussaard staat voor persoonlijk vervoer op niveau en is als sinds 1990 dé partij voor dit specialistische vervoer.

Wij hebben het complete delegatievervoer verzorgd voor onder andere de Eurotop, de viering van de verjaardag van Prinses Beatrix en het KLM Open Golftoernooi, Nucleair Security Summit, The White House en Secret Service van de United States, Volvo Ocean Race en zo meer. Brussaard behoort dan ook tot de top van het delegatievervoer in Nederland.

Opgeleide & Gecertificeerde chauffeurs

$

Geef met exclusief vervoer zelf vorm aan je rit

Delegaties vervoeren is een specialiteit. Dat vraagt om een goede voorbereiding, juiste afstemming en onderlinge samenwerking. Dat kan Brussaard in vier talen voor u organiseren.

Delegatievervoer of Roadshows inhuren via Brussaard is niet zo maar een opgave. U krijgt van ons het neusje van de zalm: DEKRA gecertificeerde directiechauffeurs, die thuis zijn in internationale gezelschappen.

– Brussaard regelt alle voertuigen en capable en ervaren taxi- en limousinechauffeurs, 

– Brussaard regelt de coordinatie, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 

– Brussaard is flexibel en past tijdschema’s aan, zodra dit nodig is. 

– Brussaard biedt chauffeurs aan in eersteklas voertuigen, die voldoen aan alle wettelijke eisen en normen. 

$

Exclusief vervoer beschikbaar met 1.800 eersteklas voertuigen

U kunt bij ons kiezen voor een directiechauffeur, maar ook uit limousinevervoer of professioneel vervoer voor uw delegatie. Een persoonlijk chauffeur inhuren via Brussaard wordt helemaal aangepast aan uw wensen. U heeft zelfs de keuze uit meerdere luxe auto’s, waaronder Audi A8, Mercedes S, Tesla en BMW 7 serie. Wist u dat Brussaard over een vloot van meer dan 1.800 voertuigen beschikt? Deze vloot zetten wij regelmatig in voor grote internationale bijeenkomsten in Brussel, Amsterdam, Lausanne en Parijs. 

$

Exclusief vervoer zonder auto

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een persoonlijke directiechauffeur te huren voor uw eigen auto. Zowel met als zonder auto kunt u Brussaard uw rit betrouwbaar en zorgvuldig laten uitvoeren. Onze passie is het verzorgen van persoonlijk vervoer op topniveau! Dit kan ook op de achterbank van uw eigen auto.

$

Een chauffeur op afroepbasis of vast

Een persoonlijk chauffeur inhuren op de momenten dat het u uitkomt: het is heel eenvoudig via Brussaard. Bij ons is veel mogelijk. Wilt u exclusief vervoer op vaste dagen in de week of voor een bepaalde periode? Dat kan. Of wilt u een chauffeur op afroep? Ook dat is mogelijk.

Waarom onze opdrachtgevers bij ons blijven

“Een simpel rekensommetje..

maakte het onomkeerbaar..
We hebben het er intern vaak over gehad. Kunnen we het wel maken om een chauffeur te nemen? Maar een simpel rekensommetje en de agendadruk maakte het onomkeerbaar: een chauffeur op afroep is de oplossing

Geert Jan Schoenmaker

Voorzitter van NHB

“Al 25 jaar een betrouwbaar adres”

“Ik ken Brussaard al meer dan 25 jaar en ken ze als een betrouwbare leverancier van nette en keurige chauffeurs. Als mijn agenda druk is en ik moet dineren op een evenement, laat ik me graag weer naar huis brengen door een chauffeur van Brussaard.”

Vivian Boelen

Radio- en TV- presentatrice, voice-over

“We kunnen er niet meer omheen,

..door de files stijgt ook de werkdruk, omdat tijdens het autorijden kostbare werktijd wordt verloren. Het gevolg is meer werk mee naar huis. Met een chauffeur van Brussaard kan ik tijdens de files gewoon doorwerken en kom ik uitgerust thuis.

Pim Leeflang

Accountant

“Een dubbel rendement voor mij”

“Mijn secretaresse kwam met het idee. Ze gaf mij de tip om eens op de achterbank te gaan zitten, zodat ik veilig kon telefoneren en WhatsAppen. En gelijk had ze natuurlijk! Na de eerste keer kan ik niet meer terug. Nu word ik 1 dag per week door een nette chauffeur gereden.

Sonja Uiterwijk

Advocaat

Opties

Exclusief vervoer 

Het liefst wil je altijd in stijl aankomen bij je afspraak. Maar je wilt ook graag uitgerust en goed voorbereid aankomen. In het leven van nu is iedere minuut rust goed meegenomen. We zijn tegenwoordig 24/7 verbonden met alles en iedereen en het wordt ook steeds meer vereist. 

Een chauffeur biedt hiervoor een oplossing. Zo zitten er een aantal voordelen aan een eigen chauffeur via Brussaard:

  • Boekt u een directiechauffeur? Dan wacht uw chauffeur u persoonlijk op nadat uw meeting klaar is. Het is zelfs mogelijk dat uw chauffeur een boodschap voor u verzorgt.
  • De chauffeurs van Brussaard zijn allen opgeleid door het opleidingsinstituut BRUSECO. Dit garandeert u professionaliteit, veiligheid en zorgvuldigheid. Sliptesten, kennistoetsen en praktijktoetsen zijn onder andere onderdeel van de opleiding.
  • Met een bestand van meer dan 400 chauffeurs, kunt u altijd een persoonlijk chauffeur huren voor uw rit.

Een persoonlijk chauffeur inhuren kan makkelijk en snel door te bellen naar 088-2787777. Exclusief vervoer tot in de puntjes verzorgd!

Wilt u eenvoudig via een APP bestellen? Dat kan ook via Brussaard. Neem contact met ons op en wij regelen dit voor u. 

Info & boeken

Chauffeur voor exclusief vervoer gezocht? Boek bij Brussaard,

Bij Brussaard reserveert u gemakkelijk en snel een chauffeur. Dit kan zowel online, via de APP, als telefonisch op 088 – 27 87 777. Door de flexibele beschikbaarheid van onze chauffeurs is er altijd een chauffeur die voor u klaar staat.

 

Brussaard verzorgt al het persoonlijke vervoer exclusief om stipt en veilig van bestemming A naar bestemming B te komen. Alle vragen rondom mobiliteit kunt u bij onze vervoersdesk stellen. Zo kunt u zich bezig houden met uw eigen prioriteiten en regelen wij het vervoer tot in de puntjes.

Wij komen dan ook graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Wat dacht u bijvoorbeeld van vip vervoer?

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Meer diensten

Meer dan alleen exclusief vervoer

Naast exclusief vervoer biedt Brussaard nog meer diensten aan. Zo bieden we uitgebreide chauffeursdiensten aan en kunnen we u van dienst zijn bij diverse evenementen. 

Chauffeur op afroep

Heeft u morgen of een later moment een chauffeur nodig? Bel Brussaard en wij regelen het. Onze chauffeurs zijn discreet, professioneel en brengen u veilig van A naar B terwijl u op de achterbank doorwerkt.

Over chauffeur op afroep

Limousine vervoer

Voor hoogwaardig personenvervoer bent u op zoek naar iets luxe. Met ons limousinevervoer bieden wij u de meest luxe auto’s met professionele chauffeurs. Over limousine vervoer

Zakelijk vervoer

Van uw reistijd werktijd maken? Maak gebruik van het zakelijk vervoer van Brussaard en werk door op de achterbank.

Over zakelijk vervoer

Valet parking

Valet parking is alles wat te maken heeft met verkeer en parkeren bij gelegenheden. Hoe zorgt u ervoor dat alles rondom uw evenement, receptie of seminar soepel verloopt? Brussaard helpt.

Over valet parking

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Heeft u een chauffeur nodig? Download gratis onze whitepaper "Chauffeur decadent of noodzaak?"

Flexibel, op afroep beschikbaar

Geen afname verplichting.
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is.

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen.

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.