Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Exclusief vervoer

Op zoek naar exclusief vervoer tot in de puntjes verzorgd? Brussaard staat voor persoonlijk vervoer op niveau en is als sinds 1990 dé partij voor exclusief vervoer. Wij hebben het complete exclusieve vervoer verzorgd voor onder andere de Eurotop, de viering van de verjaardag van Prinses Beatrix en het KLM Open Golftoernooi. Brussaard behoort dan ook tot de top van exclusief vervoer in Nederland.

$

Geef met exclusief vervoer zelf vorm aan je rit

Een persoonlijk chauffeur inhuren via Brussaard is niet zo maar een autorit, bij ons ontvangt u professionele chauffeursdiensten voor een zeer aantrekkelijk tarief. Bij Brussaard geeft u exclusief vervoer zelf helemaal vorm.

$

Exclusief vervoer met auto

U kunt bij ons kiezen voor een directiechauffeur, maar ook uit limousinevervoer of professioneel vervoer voor uw delegatie. Een persoonlijk chauffeur inhuren via Brussaard wordt helemaal aangepast aan uw wensen. U heeft zelfs de keuze uit meerdere luxe auto’s, waaronder Audi A8, Mercedes E en BMW 5 serie.

$

Exclusief vervoer zonder auto

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een persoonlijke chauffeur te huren voor uw eigen auto. Zowel met als zonder auto kunt u Brussaard uw rit betrouwbaar en zorgvuldig laten uitvoeren. Onze passie is het verzorgen van vervoer op topniveau!

$

Een chauffeur op afroepbasis of vast

Een persoonlijk chauffeur inhuren op de momenten dat het u uitkomt: het is heel eenvoudig via Brussaard. Bij ons is veel mogelijk. Wilt u exclusief vervoer op vaste dagen in de week of voor een bepaalde periode? Dat kan. Of wilt u een chauffeur op afroep? Ook dat is mogelijk.

Opties

Exclusief vervoer 

Het liefst wil je altijd in stijl aankomen bij je afspraak. Maar je wilt ook graag uitgerust en goed voorbereid aankomen. In het leven van nu is iedere minuut rust goed meegenomen. We zijn tegenwoordig 24/7 verbonden met alles en iedereen en het wordt ook steeds meer vereist. 

Een chauffeur biedt hiervoor een oplossing. Zo zitten er een aantal voordelen aan een eigen chauffeur via Brussaard:

  • Boekt u een directiechauffeur? Dan wacht uw chauffeur u persoonlijk op nadat uw meeting klaar is. Het is zelfs mogelijk dat uw chauffeur een boodschap voor u verzorgt.
  • De chauffeurs van Brussaard zijn allen opgeleid door het opleidingsinstituut BRUSECO. Dit garandeert u professionaliteit, veiligheid en zorgvuldigheid. Sliptesten, kennistoetsen en praktijktoetsen zijn onder andere onderdeel van de opleiding.
  • Met een bestand van meer dan 400 chauffeurs, kunt u altijd een persoonlijk chauffeur huren voor uw rit.

Een persoonlijk chauffeur inhuren kan makkelijk en snel door te bellen naar 088-2787777. Exclusief vervoer tot in de puntjes verzorgd!

Info & boeken

Chauffeur voor exclusief vervoer gezocht? Boek direct!

Bij Brussaard reserveert u gemakkelijk en snel een chauffeur. Dit kan zowel online als telefonisch op 088 – 27 87 777. Door de flexibele beschikbaarheid van onze chauffeurs is er altijd een chauffeur die voor u klaar staat.

 

Brussaard verzorgt niet alleen exclusief vervoer om van bestemming A naar bestemming B te worden vervoerd. U kunt bij ons ook een exclusieve autorit in een limousine boeken, evenals Valet Parkingen evenementenvervoer. Een exclusieve chauffeur inhuren is bij ons mogelijk voor elke gelegenheid!

Maatwerkverzoeken behoren bij ons tot een standaard. Wij komen dan ook graag met u in contact om uw wensen voor exclusief vervoer te bespreken. Wat dacht u bijvoorbeeld van vip vervoer?

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Meer diensten

Meer dan alleen exclusief vervoer

Naast exclusief vervoer biedt Brussaard nog meer diensten aan. Zo bieden we uitgebreide chauffeursdiensten aan en kunnen we u van dienst zijn bij diverse evenementen. 

Chauffeur op afroep

Heeft u morgen of een later moment een chauffeur nodig? Bel Brussaard en wij regelen het. Onze chauffeurs zijn discreet, professioneel en brengen u veilig van A naar B terwijl u op de achterbank doorwerkt. Over chauffeur op afroep

Limousine vervoer

Voor hoogwaardig personenvervoer bent u op zoek naar iets luxe. Met ons limousinevervoer bieden wij u de meest luxe auto’s met professionele chauffeurs. Over limousine vervoer

Zakelijk vervoer

Van uw reistijd werktijd maken? Maak gebruik van het zakelijk vervoer van Brussaard en werk door op de achterbank. Over zakelijk vervoer

Valet parking

Valet parking is alles wat te maken heeft met verkeer en parkeren bij gelegenheden. Hoe zorgt u ervoor dat alles rondom uw evenement, receptie of seminar soepel verloopt? Brussaard helpt. Over valet parking

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Heeft u een chauffeur nodig? Download gratis onze whitepaper "Chauffeur decadent of noodzaak?"

Flexibel, op afroep beschikbaar

Geen afname verplichting.
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is.

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen.

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.