Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

VERVOERSREGIE © ZEGT U?

Vreemd woord misschien voor u. We hebben het ooit zelf bedacht en gelanceerd en inmiddels is het na ruim 30 jaar een begrip te worden. Het is een verzamelnaam voor alle vervoersdiensten die we uitvoeren om van een van een toplocatie of evenement een echt feest te maken. Want dat lukt echt niet alleen door aan de inhoud te blijven sleutelen, door de muziek of de spreker nog leuker te maken.

 

WANNEER DOET U HET WEL GOED?

Ons advies: kijk eens met de ogen van uw gasten. Dan kijkt u door de Bril van Brussaard.
Voor uw gasten begint het feest (of de ellende) al met het vervoer ernaartoe. Ja, het is echt waar, bij veel evenementen stappen de gasten al geïrriteerd naar binnen. Door parkeerproblemen, een uur rondjes rijden, slechte bereikbaarheid en andere logistieke ergernis. Dat wilt u niet, dat kan anders. Als initiator van een evenement moet u dat dus voorzien en geregeld hebben. Dan komen uw gasten heel anders binnen.

 

BRUSSAARD REGELT HET VOOR U!

Het is al voldoende als u begrijpt dat “vervoer” rondom een evenement of toplocatie een belangrijk onderwerp is. Wij nemen de zorg vervolgens graag van u over. Denk daarbij aan parkeerservices, tijdelijk of permanent in de buurt, maar ook aan valet parking en de inzet van shuttle vervoer. Denk ook aan gasten halen en brengen in hun eigen auto of met een auto met chauffeur. In grote lijnen is dat wat we doen. Hoogstpersoonlijk en met alle egards voor uw gasten. Zodat ze lachend over de drempel komen en helemaal blij weer vertrekken. Goed geregeld!

Laat ons de auto’s van uw gasten parkeren, onvergetelijke service!

We halen en brengen uw relaties overal en stipt op tijd. Dat is vervoersregie

 

PARKEREN IS NOOIT MEER EEN PROBLEEM

Stel, u heeft een mooie locatie gevonden voor uw evenement, midden in of buiten de stad.  Hoe dan ook, de toevloed van honderden en mogelijk duizenden auto’s brengt elke buurt uit haar evenwicht.  Daarom gaat Brussaard altijd creatief om met dit probleem.  Waar zijn mogelijke parkeerplekken? Hoe laten we de aankomst van al die mensen ordelijk verlopen? Met welke inzet krijgen we dat voor elkaar? Veel vragen. Maar evenzovele oplossingen. Want dát we het gaan regelen, daarop mag u vertrouwen.

 

PARKEERBEGELEIDING

Het lukt ons bijna altijd om ergens in de buurt een terrein te vinden om dat als parkeerplaats te gaan gebruiken. Daar leiden we bezoekers heen, met behulp van ervaren verkeersregelaars. De hele organisatie van locatiebepaling, aanvraag en vergunning t/m realisatie kunt u aan Brussaard overlaten.

Valet Parking Services

Als gasten aankomen, nemen we de auto bij de hoofdingang graag over om die te gaan parkeren. Valet Parking heet dat en we hebben er volop ervaren mankracht voor. Deze service kan ook gelden voor een geselecteerd aantal gasten. Maatwerk dus, u mag het zeggen. De Valet Parking Services van Brussaard zijn uniek in Nederland. Er is geen partij met zoveel ervaring op dit specifieke terrein. Want Valet Parking kan je maar 1 x goed doen.

Laat uw gast uitstappen bij de hoofdingang en wij parkeren (en halen later weer) de auto!

 

SHUTTLE SERVICE

Een andere keer kan de parkeerplaats wat verder weg liggen en lossen we dat op door continu shuttle diensten te laten rijden; auto’s of bussen. Droog en warm komen ze aan en hun auto’s worden continu bewaakt.
Ook weer een zorg minder.

 

OOK: SHUTTLE SERVICE VOOR DELEGATIES

Ook als er een grote groep mensen of een delegatie van de ene naar de andere locatie gereden moet worden, kunt u gebruikmaken van Brussaard’s Shuttle Service. We leveren dan maatwerk-vervoer met een gecertificeerde chauffeur,
die bovendien meertalig is.

 

EVENT BOB

Brussaard’s succesnummer bij menig evenement!

De Event Bob is er in twee varianten:

  • hij haalt uw gasten op en brengt ze weer terug in hun eigen auto,
  • hij brengt ze alleen terug in hun eigen auto.

In beide gevallen betekent het, dat de gast niet zelf hoeft te parkeren. Hij/zij wordt opgewacht bij de hoofdingang en wij parkeren vervolgens de auto. Uiteraard kunt u deze service voor een selecte groep relaties reserveren. Ze zullen zich als Gasten behandeld voelen, dit vergeten ze nooit meer.

 

AUTO MET CHAUFFEUR

We dragen er ook zorg voor dat sprekers en performers altijd op tijd aanwezig zijn. No hurry, no stress. Zo nodig halen we ze van het vliegveld, waar dan ook, in een representatieve auto met meertalige chauffeur. Zodat u zich volledig op uw evenement, de gasten en de voortgang kunt richten.

Wij beschikken over meer dan 2.000 voertuigen met chauffeurs. We rijden ook elektrisch als u dat wenst. Van klein en groen naar luxe en exclusief. In alle talen beschikbaar, dus dan voelen uw gasten zich welkom. Wij kunnen vervoers-bewegingen regisseren van 1 tot 1.500 voertuigen per dag. Zo kunt u zich zorgeloos richten op de inhoud van het evenement.

PERSOONLIJK CONTACT 088 – 278 77 77

-In geheel Nederland-

 

Maatwerk vervoer betekent: altijd tevreden passagiers

 Ook op de achterbank business as usual

 Wij staan waar dan ook klaar voor u, uw gasten en relaties

 

 

SELECT HOSPITALITY:

GASTVRIJHEID VOOR WIE HET BEDOELD IS…

Een evenement en gastvrijheid horen bij elkaar. Natuurlijk verheugt u zich op de komst van bezoekers. Toch kan het ook verstandig zijn om grenzen te stellen aan diezelfde gastvrijheid. Wat te denken van ongenode gasten, al te nieuwsgierige types of opdringerige pers(fotografen)?

Brussaard kan deze ‘select hospitality’ voor u realiseren. Volledig onzichtbaar of juist heel opzichtig, precies zoals u het wenst. En natuurlijk adviseren we u graag vooraf over wat wijsheid is als u mensen gaat uitnodigen.

Op een evenement zet Brussaard gecertificeerde beveiligers in. Vakkundig getraind, alziend, invoelend en altijd ‘in control’. Zij zijn inzetbaar op vele manieren, op elk gewenst niveau. Denk aan toegangscontrole (portiersfunctie), preventieve observatie, deurbeveiliging of ruimte-beveiliging. Ook kan Brussaard de event-locatie al tijdens de opbouw voor u beveiligen.

 

INTERESSE?

Meer weten over ‘select hospitality’? Neem dan contact op met onze afdeling Vervoersregie via 088-278 7777.

INTERNATIONAAL ACTIEF

Brussaard werkt all over Europe. Ook evenementen over de grens zijn bij ons in goede handen.

 Brussaard Vervoersregie B.V.

088-278 7777

info@brussaard.nl