Chauffeur in dienst nemen

Professioneel gescreend en getest

U bent op zoek naar een directiechauffeur voor uw eigen organisatie. U besteedt de werving en selectie van deze directiechauffeur graag uit aan een bedrijf die kan putten uit een groot bestand aan professionele directiechauffeurs. Met als doel dat deze partij uiteindelijk de man of vrouw voor u vindt, die naadloos bij u en uw organisatie past.

$

Chauffeurs zijn professioneel gescreend en getest

$

Chauffeurs zijn beschikbaar met of zonder eigen auto

Met Brussaard kiest u voor een erkend bedrijf & professioneel opgeleide chauffeurs 

Vind een chauffeur

Werving en selectie van de ideale directiechauffeur

U bent op zoek naar een directiechauffeur voor uw eigen organisatie. En u besteedt de werving en selectie van deze directiechauffeur graag uit aan een bedrijf dat kan putten uit een groot bestand aan professionele directiechauffeurs. Zodat die uiteindelijk de man of vrouw voor u vindt die naadloos bij u en uw organisatie past. En uiteraard wilt u graag de voorwaarden en condities van tevoren helder en duidelijk hebben afgesproken. Wordt geregeld! Brussaard zoekt de directiechauffeur die bij uw organisatie past.

Neem voor een oriënterend gesprek over ons plan van aanpak bij de werving en selectie van uw directiechauffeur contact op met dhr. Brussaard, via de Brussaard Business Desk: 088 278 77 77.

Directie chauffeur

 

Werving en selectie van de ideale directiechauffeurs

U zoekt een directiechauffeur die altijd voor u klaar staat, u overal naar toe rijdt, zich integer en flexibel opstelt en een representatieve uitstraling heeft. Zoek niet langer verder. Brussaard werft en selecteert directiechauffeurs voor uw organisatie. Wij hebben een groot bestand van professionele directiechauffeurs waar we uit kunnen putten.

Deze directiechauffeurs zijn allen opgeleid en beschikken over een CCV-D certificaat en/of DEKRA certificaat en zijn juridisch en medisch gescreend. Onze database van directiechauffeurs is erg uitgebreid waardoor wij voor ieder bedrijf een passende directie-chauffeur kunnen vinden.

Het is belangrijk dat de professionele directiechauffeur naadloos bij uw organisatie past. Wij zoeken voor u de perfecte directiechauffeur. Hierbij zullen wij van te voren de voorwaarden en condities helder met u afspreken. De werving en selectie van directiechauffeurs door Brussaard is flexibel. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor een professionele gecertificeerde directiechauffeur voor een bepaalde tijd, maar ook voor langere termijn.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Neem voor de werving en selectie van professionele directiechauffeurs contact op met de Brussaard Business Desk. Victor Peters, manager operations van de Brussaard Business Desk, staat u graag te woord.

Internationaal

Internationale directie-chauffeur

Brussaard is internationaal actief met haar werving en selectie en levert professionele directiechauffeurs aan internationale bedrijven. Als u zeer specifieke wensen heeft betreffende de directie-chauffeur, dan regelt Brussaard dat voor u. U krijgt een directie-chauffeur die bij uw organisatie past, de taal spreekt en flexibel is.

De database van directiechauffeurs van Brussaard is enorm uitgebreid, dus bespaar u de moeite en schakel onze hulp in. Wij zijn gespecialiseerd in detachering van directiechauffeurs en het internationaal werven van een geschikte kandidaat.

Voor meer informatie over de werving en selectie van directiechauffeurs bij Brussaard kunt u contact met ons opnemen. Ook als u een vacature voor een directiechauffeur heeft kunt u bij Brussaard terecht. Belt u daarvoor met onze Business Desk: 088 278 7777.

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Meer diensten

Onze overige diensten

Naast onze chauffeursdiensten, bieden wij nog veel meer aan. Denk bijvoorbeeld aan vervoersregie, limousinevervoer, delegatievervoer, valet parking en evenementenvervoer.

 

 

U wilt weten...

Weten met wie u zaken doet?

Brusaard staat voor een persoonlijke touch: wij bieden persoonlijke service en zijn bereikbaar. Ook onze directie staat gewoon voor u klaar. Stel uw vraag aan Paul Brussaard

*Binnen 1 werkdag een antwoord

 

“Persoonlijke service, dat bied ik u. Eén telefoontje en Brussaard regelt al uw vervoer. Met 30 jaar ervaring kunt u rekenen op onze betrouwbare, discrete en stipte service.  Onze landelijke dekking zorgt voor een chauffeur uit uw directe omgeving, die vooraf is gescreend en speciaal is opgeleid bij BRUSECO. Neemt u gerust de proef op de som en ervaar de rust van de achterbank met Brussaard”.

Paul Brussaard op LinkedIn

Paul Brussaard,

T: 088-278 7301 , eigenaar Brussaard Chauffeursdiensten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Waarom onze opdrachtgevers bij ons blijven

 

Flexibel, op afroep beschikbaar

 Geen afname verplichting
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

 

Een chauffeur luxe of noodzaak?

Win tijd terug vanaf de achterbank
Veilig onderweg tegelijkertijd communiceren met stakeholders
Volledige focus u op uw corebusiness.
Thuiskomen betekent ook uw werk af.

Download wetenschappelijke bewezen voordelen van een chauffeur (gratis whitepaper)

 

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.