Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

U wilt weten…

Weten met wie je zaken doet?

Brusaard staat voor een persoonlijke touch: wij bieden persoonlijke service en zijn bereikbaar. Ook onze directie staat gewoon voor u klaar. Stel uw vraag aan Paul Brussaard.

*Binnen 1 werkdag een antwoord!

“Persoonlijke service, dat bied ik u. Eén telefoontje en Brussaard regelt al uw vervoer. Met 30 jaar ervaring kunt u rekenen op onze betrouwbare, discrete en stipte service.  Onze landelijke dekking zorgt voor een chauffeur uit uw directe omgeving, die vooraf is gescreend en speciaal is opgeleid bij BRUSECO. Neemt u gerust de proef op de som en ervaar de rust van de achterbank met Brussaard”.

Paul Brussaard op LinkedIn

Paul Brussaard BBA, eigenaar Brussaard Chauffeursdiensten.

T: 088-278 7301

Vraag & antwoord

Vraagt u zich ook af wat een chauffeur kost, wat de opties en mogelijkheden zijn? Bekijk de meest gestelde vragen.

Staat uw vraag er niet tussen?  Stel uw vraag aan Paul.

Wat kost een chauffeur?

Graag versturen wij u onze mogelijkheden van de diverse categorieën chauffeurs.

Wist u dat u al vanaf €24,95 per uur over een eigen chauffeur op afroep kunt beschikken? Inclusief de Aanvullende verzekering

Hoe boek ik een chauffeur?

U kunt uw chauffeur via planning@brussaard.nl boeken. Of via 088-2787777 met Andries of Frank bellen. Dit vaste team adviseert u graag.

Kan ik vandaag een chauffeur voor morgen bestellen?

Jazeker.
Dat is goed mogelijk bij Brussaard. Brussaard garandeert dan altijd een chauffeur bij 24 uur van tevoren. Mocht u nog later een chauffeur willen reserveren, dan is dit ook mogelijk.

Dan zal Brussaard er alles aan doen om dit te realiseren (wat vaak ook lukt). Wel wordt voor deze extra inspanning (last minute) een toeslag gerekend.

Wat als ik een chauffeur afzeg?

Brussaard annuleert de chauffeur voor u, indien dit ruim van tevoren doet kosteloos. Indien dit last minute plaatsvindt, rekent Brussaard het minimale oproeptarief van 3 uur. Dit betaalt Brussaard dan ook aan de chauffeur uit.

Kan ik een chauffeur vertrouwen?

Daar ligt nu juist ons onderscheidt: alle chauffeurs zijn gescreend en zijn langere tijd aan het werk als chauffeur, zodat wij de achtergrond van uw chauffeur kennen.

Daarop worden de chauffeur geselecteerd voor u: betrouwbaarheid, stiptheid en discretie.

Wanneer ontvang ik de factuur?

Voor iedere reservering wordt een factuur verstuurd. Het is ook mogelijk om bij grotere afnames de factuur per maand te versturen.

Hoe weet ik of ik Brussaard kan vertrouwen?

Brussaard heeft een uitstekende reputatie opgebouwd sinds 1990. Daardoor is ook veel kennis en netwerk aanwezig, op basis waarvan wij de chauffeurs permanent kunnen screenen.

Hebben jullie ook student chauffeurs?

Brussaard kan ook studentchauffeurs leveren, echter dit doet Brussaard alleen voor valet parking evenementen of Bob services. Brussaard weet door ervaring dat de kwaliteit van studentchauffeurs nogal wisselend is. Dat risico heeft zij hierdoor uitgesloten voor de cliënten die willen bouwen op een professionele ondersteuning. Brussaard stunt niet met prijzen en niet met de kwaliteit.

Kan ik de chauffeur zelf voortaan bellen

De chauffeur heeft een visitekaartje met daarop zijn of haar persoonlijke mobiele nummer. Zo brengen wij u graag in contact met uw eigen chauffeur op afroep. Het is echter niet wenselijk dat u zelf de chauffeur belt voor nieuwe reserveringen.

Brussaard heeft een vaste planning met een goed overzicht van de mogelijkheden om chauffeurs flexibel in te zetten. U kunt in sommige gevallen (tenzij anders is afgesproken) niet zelf de rol van planner invullen.

Wij verzoeken u dan ook om via het centrale telefoonnummer de nieuwe reservering door te geven. Daarbij kunt u aangeven welke voorkeurchauffeur u heeft.

Daar houdt Brussaard dan zoveel als mogelijk rekening mee uiteraard!

Kan ik ook een vrouwelijke chauffeur reserveren?

Brussaard beschikt over zowel vrouwelijke als mannelijk directiechauffeurs. Bent u een vrouwelijke cliënt, dan kunt u hiervoor ook uw voorkeur uitspreken.

Ik zoek een chauffeur die ik graag 32 uur per week kan inzetten. Kan dat ook?

Ja, Brussaard kan exclusief voor uw organisatie een directiechauffeur selecteren en beschikbaar stellen.

De chauffeur wil ik overnemen in vaste dienst. Kan dat?

Jazeker. De directiechauffeur kan dan bij u in dienst treden indien u dit wenst. Hiervoor rekent Brussaard een werving en selectiefee van 20% over het bruto jaarsalaris van de directiechauffeur.