U wilt weten met wie u zaken doet… 

Brussaard staat voor een persoonlijke touch: wij bieden persoonlijke service en zijn beschikbaar om u van dienst te zijn. Ook onze directie staat voor u klaar om u te adviseren. Stel uw vraag aan Paul Brussaard.

*Binnen 1 werkdag een antwoord!

“Persoonlijke service, dat bied ik u. 1 telefoontje en Brussaard regelt al uw vervoer. Met 34 jaar ervaring kunt u rekenen op onze betrouwbare, discrete en stipte service.  Onze landelijke dekking zorgt voor een chauffeur uit uw directe omgeving, die vooraf is gescreend en speciaal is opgeleid bij BRUSECO. Neemt de proef op de som en ervaar de rust van de achterbank met Brussaard”.

Paul Brussaard op LinkedIn

T: 088-278 7301

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag & antwoord

Vraagt u zich ook af wat een chauffeur kost, wat de opties en mogelijkheden zijn? Bekijk de meest gestelde vragen.

Staat uw vraag er niet tussen? Wenst u advies op maat? Stel dan uw vraag aan Paul. Hij neemt graag contact met u op.

Wat kost een chauffeur?

Graag versturen wij u onze mogelijkheden van de diverse categorieën chauffeurs.

Wist u dat u al vanaf €33,75 per uur over een eigen chauffeur op afroep kunt beschikken? Inclusief de Aanvullende verzekering

Hoe reserveer ik een chauffeur?

U kunt uw chauffeur via planning@brussaard.nl reserveren. Of via 088-2787777 met ons bellen. Ons vaste team adviseert u graag.

Kan ik vandaag een chauffeur voor morgen bestellen?

Jazeker.
Dat is goed mogelijk bij Brussaard. Brussaard garandeert dan altijd een chauffeur bij 24 uur van tevoren. Mocht u nog later een chauffeur willen reserveren, dan is dit ook mogelijk.

Dan zal Brussaard er alles aan doen om dit te realiseren (wat vaak ook lukt). Wel wordt voor deze extra inspanning (last minute) een toeslag gerekend.

Wat als ik een chauffeur afzeg?

Brussaard annuleert de chauffeur voor u, indien u een Service Level Agreement sluit, kosteloos. Indien dit last minute plaatsvindt, rekent Brussaard alleen de uren door. Dit heeft met de Wet Arbeid in Balans te maken. Daar houdt Brussaard zich aan. Brussaard rekent geen kosten als ze de chauffeur een andere rit kan geven. Daarvoor spannen wij ons in.

Kan ik een chauffeur vertrouwen?

Daar ligt nu juist ons onderscheid: alle chauffeurs zijn gescreend en zijn langere tijd aan het werk als directiechauffeur, zodat wij de achtergrond van de chauffeur kennen.

Daarop wordt de chauffeur voor u geselecteerd: betrouwbaarheid, stiptheid en discretie. Brussaard is specialist in het werven, selecteren en beschikbaar stellen van directiechauffeurs.

Wanneer ontvang ik de factuur?

Voor iedere reservering wordt een factuur verstuurd. Het is ook mogelijk om bij grotere afnames de factuur per maand te versturen.

Hoe weet ik of ik Brussaard kan vertrouwen?

Brussaard heeft een uitstekende reputatie opgebouwd sinds 1990. Brussaard werkt voor Koningshuizen, Ambassades, de Europese Commissie en buitenlandse presidenten. Dit kan alleen op basis van 100% vertrouwen.

Hebben jullie ook student chauffeurs?

Brussaard kan, op verzoek, ook studentchauffeurs leveren. Echter, dit doet Brussaard alleen voor valet parking evenementen of Bob services. Brussaard weet door ervaring dat de kwaliteit van studentchauffeurs nogal wisselend is. Dat risico heeft zij hierdoor uitgesloten voor de cliënten die willen bouwen op een professionele ondersteuning. Brussaard stunt niet met prijzen en niet met de kwaliteit.

Kan ik de chauffeur voortaan zelf benaderen?

De chauffeur heeft een visitekaartje met daarop zijn of haar persoonlijke mobiele nummer. Zo brengen wij u graag in contact met uw eigen chauffeur op afroep. Het is echter niet wenselijk dat u zelf de chauffeur belt voor nieuwe reserveringen.

Brussaard heeft een vaste planning met een goed overzicht van de mogelijkheden om chauffeurs flexibel in te zetten. U kunt in sommige gevallen (tenzij anders is afgesproken) niet zelf de rol van planner invullen.

Wij verzoeken u dan ook om via het centrale telefoonnummer uw nieuwe reservering door te geven. Daarbij kunt u aangeven welke voorkeur-chauffeur u heeft.

Daar houdt Brussaard dan uiteraard zoveel als mogelijk rekening mee. Geeft u ons gerust aan dat u vaker over dezelfde chauffeur wenst te beschikken.

Kan ik ook een vrouwelijke chauffeur reserveren?

Brussaard beschikt over zowel vrouwelijke als mannelijk directiechauffeurs. Bent u een vrouwelijke cliënt, dan kunt u hiervoor ook uw voorkeur uitspreken.

Ik zoek een chauffeur die ik graag 32 uur per week kan inzetten. Kan dat ook?

Ja, Brussaard kan exclusief voor uw organisatie een directiechauffeur selecteren en beschikbaar stellen voor een kortere of langere periode.

Kan ik de chauffeur overnemen in vaste dienst?

Jazeker. De directiechauffeur kan bij u in dienst treden, indien u dit wenst. Hiervoor rekent Brussaard een werving en selectiefee van 20% over het bruto jaarsalaris van de directiechauffeur. Neem gerust contact met ons op om u hierover nader te informeren.

Paul Brussaard en Team