Welkom bij TrafficGuard!

Welkom bij TrafficGuard, jouw leukste collega!

Je bent zzp-er. Je bent bedreven in jouw werk. Graag breid jij jouw netwerk verder uit. Want je verdient graag het beste. Want werken vind je leuk, maar het moet wel goed opleveren. Het liefst sta je ook graag met leuke collega’s, die net als jij het vak serieus nemen.

Als verkeersregelaar kom je veel soorten collega’s en opdrachtgevers tegen. Bij de ene is het prettig werken, maar bij de andere kom je liever niet meer terug. Zo stel jij jouw eisen. Tenminste: dat wens je jezelf toe. Werken voor fijne opdrachtgevers is toch het leukste! En samenwerken met de fijnste collega’s vind je ook heel fijn!

Slimmer verkeersregelaars heten Brussaard Trafficguard

TrafficGuard biedt jou een uniek netwerk aan fijne opdrachtgevers. Die niet op een euro’tje meer of minder kijken. Want als de klant ons meer betaald, ontvang jij ook meer! Zo zorgen we ervoor dat ook jij tevreden terug kan kijken naar een (grote) opdracht of project. En als kers op de taart: je werkt ook samen met fijne collega’s, want je wordt niet zomaar een TrafficGuard. Nee, bij jouw aanmelding stellen wij graag aanvullende voorwaarden. En die zorgen ervoor dat het altijd fijn samenwerken is met jou en jouw collega’s. Want dat is ook heel belangrijk.

Hoe werkt het?

Jij bent ZZP-er, dus jij bepaalt jouw eigen tarieven. En jouw tarieven stellen wij voor aan onze opdrachtgevers. Wij schrijven de offerte en regelen de betalingen. Jij regelt jouw eigen verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid Bedrijven) en stuurt de factuur naar ons na afloop van het project. Als TrafficGuard stellen we samen per opdracht vast welke uur- of dagtarief jij ons rekent. Zo stellen we jouw voorwaarden centraal naar onze opdrachtgevers toe. Jij bepaalt jouw tarief!

Match

Is de opdrachtgever akkoord met jouw tarief? Dan hebben we een match en mag jij aan de slag gaan bij deze opdrachtgever. Jij doet jouw werk tot in de puntjes en wij doen de administratieve handelingen. Jij beoordeelt de opdrachtgever naar ons toe, zodat wij ook onze opdrachtgevers kunnen beoordelen. We geven die dan een rating. Zo weet jij met wat voor soort opdrachtgever je krijgt te maken.

Bevalt het? Dan vaker aan de slag!

Bevalt het goed bij een bepaalde opdrachtgever? Dan zorgen wij ervoor dat jij vaker voor diezelfde opdrachtgever kan worden ingezet. Zo maken we jou blij en weet jij exact waar je aan toe bent.

TrafficGuard

  • Werft nieuwe opdrachtgevers voor jou,
  • Selecteert deze voor jou,
  • Beoordeelt deze voor jou.
  • Factureert en biedt jou omzetmogelijkheden.
  • Zorgt voor professionele collega’s waarmee je fijn samenwerkt.

Wat kost dit?

TrafficGuard ontvangt pas een vergoeding, zodra jij geld gaat verdienen. Wij vragen jou 20% voor onze bemiddeling. Deze bijdrage wordt ingezet voor de planningskosten, de administratie en marketing (om nieuwe opdrachtgevers te werven). Zo kan jij lekker blijven werken en uren maken. Wij zorgen voor nieuwe omzet.

Waar kan ik aan de slag!

TrafficGuard is op zoek naar professionele verkeersregelaars in Amsterdam (20), Utrecht (20), Gooi en Vechtstreek (4) en regio Gelderland (4). Wij bieden iedere dag van de week werk aan.

Hoe kan ik me aanmelden bij het netwerk?

Ga naar de website van chauffeur. Wij nemen dan graag contact met jou op. We sturen jou graag meer informatie toe over onze werkwijze en nodigen je uit om persoonlijk kennis te maken.

Je bent hartelijk welkom!

Team TrafficGuard

Zonnebaan 45

3542 EB UTRECHT

 

088- 278 7777

TRAFFICGUARD is de handelsnaam van Brussaard Mobility Solutions en maakt onderdeel uit van de ChauffeurPRO Dienstengroep.