Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Waarin onderscheidt een Brussaard directiechauffeur zich?

Brussaard is sinds 1990 de specialist in directiechauffeursdiensten. Het werven, selecteren en opleiden van directiechauffeurs wordt onder één eigenaar uitgevoerd: Brussaard Mobility Solutions.

 

Kwaliteit begint met werving en selectie

Brussaard maakt de juiste match tussen de cliënt en directiechauffeur. Dat is de specialiteit van Brussaard. Daarnaast biedt Brussaard tien extra services:

  • Brussaard beschikt over een kaartenbak vol opgeleide, gescreende gecertificeerde directiechauffeurs en privéchauffeurs. Zo heeft u een ruime keuze.
  • De directiechauffeur van Brussaard is opgeleid door een instructeur van BRUSECO en bij voorkeur onafhankelijk gecertificeerd op DEKRA of CCV D niveau. Dit garandeert dat uw directiechauffeur weet wat van hem of haar wordt verwacht.
  • Brussaard biedt u optimale flexibiliteit. Binnen de arbeidsrechtelijke mogelijkheden biedt Brussaard altijd het best haalbare voor beide partijen; u hoeft geen directiechauffeur in vaste dienst te nemen, maar profiteert wél van alle voordelen die een goede directiechauffeur u te bieden heeft. Brussaard regelt de juiste directiechauffeur; of het nu voor 1 dag per week of 5 dagen per week is,
  • Als u niets boekt, kost het u ook niets.
  • Wilt u een directiechauffeur in eigen dienst nemen? Dat kan uiteraard ook. Wij zoeken de directiechauffeur die voldoet aan uw wensen. Brussaard levert meerdere kandidaten die aan uw profiel voldoen. U kiest uit met welke kandidaten u graag in gesprek wilt en met welke directiechauffeur u wilt proefrijden. Dit biedt een kwaliteitsgarantie; u ervaart vooraf of de directiechauffeur bevalt. Brussaard werkt bij de werving en selectie op basis van no-cure no pay. Zit er geen enkele directiechauffeur bij die bevalt? Dan betaalt u niets voor de werving en selectie.
  • Brussaard is zeven dagen per week bereikbaar voor incidentele last minute aanvragen van haar vaste relaties. Wij vragen u om uw reservering zoveel mogelijk tijdens kantoortijden aan de planning door te geven, om de planning niet onnodig buiten werktijd te belasten.
  • Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk bij Brussaard. Wij leren u graag beter kennen, zodat we exact weten wat uw wensen zijn, waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn.
  • Bij Brussaard houden we van korte lijnen. U heeft altijd een vaste contactpersoon. Ook onze directeur Paul Brussaard BBA is bereikbaar voor uw vragen of wensen.
  • Brussaard gaat zeer discreet en vertrouwelijk om met haar cliënten en is onzichtbaar actief in de markt.
  • Alle directiechauffeurs van Brussaard zijn extra aanvullend verzekerd. Bij een ongeval worden kosten m.b.t. beschadiging van bagage en de gezondheid van de inzittenden vergoed. Als het een keer misgaat is uw bonus malus en eigen risico op de autoverzekering gedekt. Dat maakt de dienstverlening van Brussaard uniek. Lees hier meer over de unieke verzekering van Brussaard Mobility Solutions.

 

Bel Brussaard en het vervoer wordt geregeld

Wees hartelijk welkom bij Brussaard en laat u inspireren om uw vervoersoplossingen nader te onderzoeken.

Bel met onze adviseurs: 088 – 278 7777.

Brussaard denkt graag mee in het flexibiliseren van het wagenpark, het terugbrengen van het aantal verloren reisuren en het terugdringen van schades/ongevallen van uw buitendienstmedewerkers. Met Brussaard wordt uw flexibiliteit vergroot, met behoud van de eisen en voorwaarden van veilig en comfortabel vervoer.