VIP vervoer Amsterdam

Brussaard is gespecialiseerd in chauffeursdiensten in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en alle andere plaatsen in Nederland. Onze 450 chauffeurs zijn allen opgeleid. Wij kunnen voor u VIP vervoer in Amsterdam en andere plaatsen verzorgen. Onder VIP vervoer Amsterdam verstaan wij ook daadwerkelijk 'very important people'. U zult het zo ervaren.

Uw VIP of VIP's worden door onze chauffeurs stipt op tijd opgehaald. Zij zullen zonder onderbreking naar de afgesproken locatie worden gebracht. U kunt kiezen uit hoogwaardig personenvervoer in de vorm van limousine vervoer. U kunt ook kiezen voor luxe vervoer in één van onze andere comfortabele auto's of minibussen. Bij grotere groepen kunt u kiezen voor een shuttle service.

VIP vervoer in Amsterdam is één van onze specialiteiten! Wij vervoeren de VIP op een comfortabele, veilige en prettige wijze. Ons hoogwaardig personenvervoer bestaat uit representatieve auto's en privechauffeurs. Het luxe vervoer in Amsterdam of in één van de andere steden zal zeer aangenaam zijn.
 

Gevarieerd luxe vervoer Amsterdam

Onder VIP vervoer Amsterdam en luxe vervoer Amsterdam verstaan wij enkel kwaliteit. Wij beschikken over luxe voertuigen: van een Mercedes S klasse, Audi A8, Mercedes E klasse, BMW 5 tot een luxe Volkswagen Transporter Met ons wagenpark en opgeleide chauffeurs die u kunt inhuren behoren wij tot de Europese top van luxe vervoer.
 

Brussaard is overal!

U komt de chauffeursdiensten van Brussaard in alle grote plaatsen tegen. VIP vervoer Amsterdam is natuurlijk ook mogelijk in Rotterdam, Zwolle of Groningen. Brussaard zorgt ervoor dat het luxe vervoer van uw VIP op elke locatie tot in de puntjes verzorgt is.

De mogelijkheden zijn uitgebreid en interessant geprijsd. Brussaard is gericht op hoogwaardig personenvervoer en u zult dit ook zo ervaren. Ook bent u bij Brussaard aan het juiste adres voor VIP en luxe vervoer in of naar het buitenland. Uw wensen staan bij onze chauffeursdiensten centraal. Alles wordt volgens afspraak geregeld.

Brussaard is regelmatig actief bij grote evenementen. Zo hebben wij VIP vervoer verzorgd tijdens de Nuclear Security Summit en de KLM Open (golftoernooi). Ook verzorgde Brussaard het vervoer rondom de viering van de verjaardag van Prinses Beatrix. Voor vragen over VIP vervoer in Amsterdam en alle andere mogelijkheden, neemt u contact op met onze Business Desk: 088 278 7777.