Limousine vervoer

Zoek je een manier om je speciale dag extra bijzonder te maken? Kies voor limousine vervoer. Dit biedt luxe en comfort. 

Waarom kiezen voor limousine vervoer?

Limousine vervoer gaat verder dan een gewone taxi. Het biedt hoogwaardig vervoer. Bij Brussaard zorgen we ervoor dat je altijd stijlvol aankomt.

Voordelen van Limousine Vervoer

  • Stijlvol aankomen: Je maakt indruk bij elke gelegenheid.
  • Comfort: Geniet van een ontspannen rit.
  • Betrouwbaarheid: We zijn altijd op tijd.

Perfect voor elke gelegenheid

Of je nu zakelijke klanten wilt vervoeren of een feest hebt, limousine vervoer is de ideale keuze. Maak je speciale momenten nog specialer. Kies voor luxe en comfort met Brussaard.

Opgeleide & Gecertificeerde chauffeurs 

$

Wat is limousinevervoer?

Limousinevervoer is een luxe vervoersdienst die vaak wordt gebruikt voor speciale gelegenheden, zakelijke evenementen, VIP-vervoer, bruiloften, proms, en luchthaventransfers. Het omvat het gebruik van een luxe limousine en de diensten van een professionele chauffeur.

$

Limousine vervoer op nationaal en internationaal niveau

U wilt graag dat uw vervoerswensen, zowel nationaal als internationaal professioneel en adequaat worden ingevuld. Op hoog niveau. Met limousine. Voor uzelf of voor belangrijke relaties. Wordt geregeld! 

$

Heeft u regelmatig hoogwaardig personenvervoer nodig?

Voor uw Raad van Bestuur of Management Board. In Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Antwerpen, Parijs, Cannes, Straatsburg, Geneve, Berlijn, Hamburg, Frankfurt, München of daarbuiten? U wilt vaker over dezelfde directiechauffeur achter het stuur beschikken? Wordt geregeld! Wij horen uw wensen graag.

$

Limousinevervoer met chauffeur

Tegen aantrekkelijke voorwaarden? Wordt geregeld! De Brussaard Business Desk regelt dit voor u. In het geval van de limousine vervoer krijgt u altijd een voertuig erbij. Tenzij u zelf ergens een limousine heeft staan.

$

Limousine chauffeur die vloeiend de taal van uw buitenlandse delegaties spreekt

Die uw relaties kan laten genieten van de mooiste plekjes, waar ook in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of elders in Europa. Wordt geregeld! De Brussaard Business Desk staat tot uw beschikking.

Waarom een limousine

Limousine huren?

Een belangrijk diner? Of een chique feestje? Daar wilt u toch ook in style aankomen? Brussaard levert directiechauffeurs, privechauffeurs en chauffeurs op afroep. U kunt ook een limousine met chauffeur huren. Daarmee bent u verzekerd van luxe vervoer.

U kunt zowel een privechauffeur zonder auto als een limousine met chauffeur bij Brussaard huren. Limousine vervoer kan voor u verzorgd worden met een directiechauffeur, maar het is ook mogelijk voor grotere groepen. Als u bijvoorbeeld een buitenlandse delegatie ontvangt, dan wilt u deze luxe vervoeren. Hiervoor kunnen wij limousine vervoer of een shuttle service verzorgen.

De te vervoeren personen of gasten zullen uitermate comfortabel reizen. Hoogwaardig personenvervoer is waar Brussaard voor staat! Bij limousinevervoer huurt u een professionele privechauffeur. Deze privechauffeur is representatief, integer, discreet en flexibel. De chauffeurs die u kunt inhuren bij Brussaard spreken hun talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Russischs, Spaans, Chinees, Hindi en/of Japans. U krijgt bij limousinevervoer een totaalpakket. Een luxe auto en een representatieve chauffeur die tevens zijn vak uitmuntend verstaat. Ook kan de privechauffeur in elke taal communiceren met u of uw gasten.

Portfolio

Chauffeur voor één persoon of kleine groepen

U kunt voor één persoon of kleine groepen een chauffeur met limousine bij Brussaard huren. Ook voor een chauffeur delegatievervoer kunt u bij ons terecht. Brussaard heeft in haar portfolio diverse evenementen staan waar zij als vervoersexpert bij betrokken was. 

Een aantal voorbeelden: EU-Afrika top in Brussel, Nuclear Security Summit in Den Haag, Eurotop, Global panel en meer. Bij een chauffeur delegatievervoer huren heeft u verschillende opties. U kunt een limousine met chauffeur huren, maar u kunt ons ook inschakelen voor een shuttle service. Daarnaast is het tevens mogelijk om grote groepen te vervoeren tot maar liefst 1.000 man. Dit zal professioneel uitgevoerd worden, want u kunt bij Brussaard gecertificeerde chauffeurs inhuren. Chauffeurs die hun vak verstaan.

Info & boeken

Limousine vervoer nodig? Boek direct!

Bij Brussaard reserveert u gemakkelijk een limo chauffeur. Dit kan zowel online als telefonisch op 088-278 77 77. Er staat altijd wel een chauffeur voor u klaar staat.

Ook het eenmalig reserveren van een limo chauffeur kan ook! 

Overige vragen

Wat zijn de kosten voor het huren van een limousine?

De kosten variëren afhankelijk van het type limousine, de duur van de huur, de afstand van de rit en eventuele extra services of voorzieningen. Wij bieden een offerte op maat, op basis van uw specifieke behoeften.

Kan ik specifieke verzoeken doen voor de rit?

Het is aan te raden om zo vroeg mogelijk te boeken, vooral tijdens populaire tijden zoals feestdagen, om beschikbaarheid te garanderen. 

Hoe lang van tevoren moet ik de limousine boeken?

Het is aan te raden om zo vroeg mogelijk te boeken, vooral tijdens populaire tijden zoals feestdagen, om beschikbaarheid te garanderen.

Hoe wordt de veiligheid en professionaliteit van de chauffeur gewaarborgd?

Wij zorgen ervoor dat onze chauffeurs goed getraind, ervaren en in het bezit zijn van alle benodigde licenties en verzekeringen.

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Meer diensten

Onze overige diensten

Naast limousine vervoer, bieden wij u nog meer exclusief vervoer aan. Denk bijvoorbeeld aan VIP vervoer, delegatievervoer, zakelijk vervoer en directievervoer.

 

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Heeft u een chauffeur nodig? Download gratis onze whitepaper "Chauffeur decadent of noodzaak?"

Flexibel, op afroep beschikbaar

Geen afname verplichting.
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is.

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen.

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.