Privé chauffeur

Een privé chauffeur inhuren? Dat zorgt voor efficiënte werktijd.

Steeds meer managers, CEO’s en directeuren maken gebruiken van een privé chauffeur. Een privé chauffeur inhuren zorgt voor een meer efficiënte besteding van uw reis en werktijd. U heeft immers rust op de achterbank waardoor u door kunt werken. En dat is in de huidige economische tijd wel zo prettig. Brussaard zorgt voor een representatieve en dienstverlenende privé chauffeur die u naar afspraken in binnen- en buitenland rijdt.

“Een privé chauffeur gezocht?” Wij horen dit vaak. Dat geeft ons bestaansrecht sinds 1990. Huur uw persoonlijke privé chauffeur in via Brussaard en maak van uw reistijd werktijd. Bij ons kunt u zich laten rijden in uw eigen auto of bijvoorbeeld in een van onze limousines. Maakt u regelmatig gebruik van onze diensten en bevalt uw huidige chauffeur? Het is mogelijk dat wij één van onze chauffeurs toewijzen als uw vaste privé chauffeur.

Kiest u ook voor de ideale besteding van uw reistijd? De voordelen van een privé chauffeur inhuren op een rij:

  • Onze chauffeurs rijden in uw eigen auto, wel zo handig,
  • U komt nooit meer te laat op een afspraak door timemanagement van onze Business Desk.
  • Heeft u een diner of gelegenheid? Een privé chauffeur brengt u thuis.
  • Het gedoe met parkeren is verleden tijd. Wij brengen u van A naar B.
  • Geen vaste lasten en wel de voordelen: daar staat Brussaard voor.

‘Ik zoek een privé chauffeur’: Brussaard helpt

Privé chauffeurBrussaard is specialist als het gaat om het aanbieden van hoogwaardige privé chauffeurs. U komt als drukbezet ondernemer, DGA, directeur, bestuurder, advocaat of accountant ongetwijfeld in situaties terecht dat u tijd tekort komt om al uw werkzaamheden uit te voeren. Doorwerken terwijl u van A naar B wordt gereden, is daarvoor een perfecte oplossing. Zo benut u uw beschikbare tijd optimaal.

U denkt ‘ik zoek een privé chauffeur’, maar u weet niet waar u moet beginnen? Wij zorgen dat u een passende chauffeur krijgt. De volgende diensten kunnen wij u bij chauffeur aanbieden:

Privé chauffeur bestellen

Privé chauffeur gezocht? Kies voor veiligheid!

Een gecertificeerde privé chauffeur inhuren betekent ook dat u de veiligheid in acht neemt. Al onze chauffeurs zijn geselecteerd en opgeleid door BRUSECO en onafhankelijk gecertificeerd door DEKRA of het CBR (CCV). 

De kans dat u persoonlijk betrokken raakt bij een ongeval door onoplettendheid wordt aanzienlijk gereduceerd! Een chauffeur is niet alleen rendabel, hij of zij is ook uw verzekeringspolis voor vele veilige kilometers zonder ongelukken.

Uw reistijd wordt werktijd met een privé chauffeur van Brussaard. Heeft u al eens uitgerekend wat dat oplevert? Wie goed rekent, belt Brussaard.

Sinds 1990 levert Brussaard privé chauffeurs aan de top van het bedrijfsleven en overheden. Profiteer van een internationaal netwerk en snelle beschikbaarheid. Neem contact op via (088) – 278 77 77 of reserveer direct online uw chauffeur. Een privé chauffeur inhuren is dé oplossing voor efficiënt werken.

Klanten vonden ons ook via: directiechauffeur, particulier chauffeur