Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Zakelijk Vervoer Inhuren

Wilt u zakelijk vervoer inhuren bij een betrouwbare partij? Brussaard Chauffeursdiensten bestaat al sinds 1990 en heeft uitgebreide ervaring met zakelijk vervoer. Wij hebben onder andere het vervoer verzorgd voor de viering van de verjaardag van Prinses Beatrix, de Eurotop en de viering van de 70th Birthday of Normandy met de Amerikaanse delegatie van Obama.

$

Goed opgeleide zakelijke chauffeurs

Al onze zakelijke chauffeurs zijn goed opgeleide vakmensen die zich veel bezig houden met hun vak. Daarnaast vinden ze het leuk om mensen rond te rijden en zijn ze erg beleefd. 

$

Verschillende soorten zakelijk vervoer

U kunt bij ons zakelijk vervoer huren bijvoorbeeld in de vorm van privé chauffeurs en directiechauffeurs. Maar wij zijn ook ervaren in limousinevervoer en het vervoer van uw delegatie. Ons zakelijk vervoer stemmen wij helemaal af op uw wensen. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening en bieden u zo altijd wat u wenst.

$

Zakelijk vervoer met of zonder eigen auto

Een zakelijke chauffeur is beschikbaar met of zonder eigen auto. Om comfort te garanderen kunt u worden vervoerd in een Audi A8 of A6, Mercedes E of S, BMW 7 of 5 en diverse andere modellen. Op uw verzoek regelen wij dit. Daarnaast is het ook mogelijk dat de chauffeur u vervoert in uw eigen auto. Dat is effectief en kostenbesparend.

$

Op afroep beschikbaar

Onze zakelijke chauffeurs zijn op afroep beschikbaar. Mocht u morgen zakelijk vervoer nodig hebben bel dan vandaag en het wordt geregeld. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook een vaste uurbasis afspreken. 

Voordelen

Vele voordelen als u kiest voor zakelijk vervoer via Brussaard

Zakelijk vervoer inhuren via Brussaard geeft u gegarandeerd een goede ervaring. De voordelen van een chauffeur via Brussaard op een rij:

  • U kunt tijdens de rit uw werkzaamheden voortzetten. Zo kunt u tijdens zakelijk vervoer met onze professionele en discrete chauffeurs op het gemak aantekeningen maken, telefoongesprekken voeren of voorbereidingen treffen voor uw volgende afspraak.
  • Bij Brussaard is het mogelijk om een chauffeur voor zakelijk vervoer zowel met als zonder auto in te huren. Wanneer u graag in een eigen auto reist, leveren wij enkel een ervaren chauffeur om u naar alle afspraken te vervoeren.
  • Bij veelvuldig zakelijk vervoer van Brussaard is het mogelijk om een vaste chauffeur toe te wijzen. Wij horen graag wat uw wensen zijn en komen deze graag tegemoet met zakelijk vervoer op maat.
  • U bent bij Brussaard ook nog eens tijdens de gehele reis verzekerd.

Zakelijk vervoer van Brussaard is niet alleen een gemakkelijke en comfortabele manier van reizen, maar ook nog eens een zeer efficiënt. Neem contact op met onze Brussaard Service Desk. Uw chauffeur staat voor u klaar!

Brussaard biedt naast zakelijk vervoer nog veel meer chauffeursdiensten aan. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor hoogwaardig particulier vervoer. Onze 400 professionele chauffeurs zijn op ieder moment beschikbaar om u naar uw afspraken te brengen. Zo kunt u Brussaard inschakelen voor zakelijk vervoer als het vervoeren van uw directie, uw partners of andere delegaties. Voor al ons zakelijk vervoer maken wij gebruik van ervaren chauffeurs die uitgebreid zijn gescreend door DEKRA, zijn opgeleid door BRUSECO en over verschillende certificaten beschikken.

Info & boeken

Zakelijke chauffeur gezocht? Boek direct!

Bij Brussaard reserveert u uw eigen zakelijke chauffeur of zakelijk vervoer. Dit kan zowel online als telefonisch op 088-2787777.

Klik hieronder om uw chauffeur te reserveren. 

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Meer diensten

Onze overige diensten

Naast onze zakelijke chauffeursdiensten, kunt u ook gebruik maken van andere soorten exlusief vervoer. Denk bijvoorbeeld aan vip vervoer, limousinevervoer, delegatievervoer of directievervoer.

 

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Heeft u een chauffeur nodig? Download gratis onze whitepaper "Chauffeur decadent of noodzaak?"

Flexibel, op afroep beschikbaar

Geen afname verplichting.
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is.

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen.

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.