Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Directievervoer en Managementvervoer

Staan efficiëntie, comfort en klasse bij u centraal? Dan is directievervoer van Brussaard een slimme keuze. Wij verzorgen managementvervoer van en naar belangrijke afspraken tot in de puntjes. Dit is een service die wij aanbieden op afroep en op vaste uurbasis.

Onze directiechauffeurs hebben de juiste opleiding afgerond, waardoor vervoer comfortabel en veilig door hen wordt uitgevoerd. U bent volledig verzekerd net als uw persoonlijke eigendommen.

$

Dankzij directievervoer doorwerken in de auto

Comfortabel van A naar B gebracht worden en in de tussentijd gewoon doorwerken? Wanneer u voor directievervoer van Brussaard kiest, wordt uw reistijd werktijd. Gezien het comfort en de professionele service, verdient u de kosten voor het vervoer ruimschoots terug. U kunt immers comfortabel en gemakkelijk doorwerken tijdens de gehele rit.

$

Vaste chauffeur of op afroep

Wanneer u regelmatig managementvervoer nodig heeft, omdat u veel naar afspraken en evenementen gaat, kunnen wij u een vaste chauffeur toewijzen. Heeft u geregeld vervoer nodig, dan kan dit uiteraard ook op afroepbasis; met of zonder eigen auto. Onze gecertificeerde directiechauffeurs kunnen u 40 uur per week van A naar B rijden.

$

Betrouwbaar en vakkundig managementvervoer

Wij verzorgen graag uw managementvervoer op een vakkundige en betrouwbare manier. Dat is tenslotte waar wij voor staan. Wanneer u directievervoer aan ons uitbesteedt, dan verandert u files en reistijd voortaan in werktijd.

$

Chauffeurs met de juiste certificaten

Brussaard staat voor hoogwaardig personenvervoer waarbij de privéchauffeur ervoor zorgt dat u comfortabel van A naar B vervoerd wordt. Dit comfort garanderen wij, doordat al onze chauffeurs met zorg geselecteerd zijn en over de juiste certificaten beschikken.

Opties

Een vriendelijke directiechauffeur brengt u netjes naar uw bestemming

Alle directiechauffeurs van Brussaard zijn door een strenge selectieprocedure gegaan. Tijdens onze selectieprocedure kijken wij niet alleen naar opleiding, maar ook naar karakter en persoonlijke eigenschappen.

Uw chauffeur is:

• Stipt
• Representatief
• Integer
• Discreet
• Flexibel

Gezien wij nauw samenwerken met het grootste internationale opleidingsinstituut BRUSECO kunnen wij u de garantie geven altijd over de best mogelijke chauffeur te beschikken.

Iedere chauffeur van Brussaard is professioneel opgeleid door BRUSECO. Zij beschikken allen over een DEKRA-certificaat, een CCV-D certificaat, Taxiplus certificaat of een basis certificaat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u door vakmensen geholpen wordt en garanderen wij u veilig exclusief vervoer.

Info & boeken

Directievervoer gezocht? Boek direct!

Wij bespreken graag met u op welke manier wij u kunnen helpen met uw managementvervoer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs via 088-278 7777 of laat uw naam en telefoonnummer achter via ons contactformulier.

Brussaard is internationaal actief en marktleider in Nederland voor flexibel directievervoer en werving en selectie van directiechauffeurs. Sinds 1990 delen wij onze expertise met onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Ervaar het één keer

En u wilt niet meer anders.

Brussaard regelt het.

Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met excellente chauffeurs.
Weet wie u achter het stuur zet.

Reserveer een chauffeur

Meer diensten

Onze overige diensten

Naast directievervoer, kunt u ook bij ons terecht voor limousinevervoer, VIP vervoer, delegatievervoer of zakelijk vervoer.

 

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Heeft u een chauffeur nodig? Download gratis onze whitepaper "Chauffeur decadent of noodzaak?"

Flexibel, op afroep beschikbaar

Geen afname verplichting.
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is.

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen.

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties.

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk.

Nog niet overtuigd?

Vraag het informatiepakket aan of download de whitepaper gratis en direct

We hebben het voor u uiteengezet:
welke categorieën chauffeurs zijn voor u op afroep beschikbaar?
Wat is onze werkwijze? Welke verwachting kunnen wij voor u managen?

Binnen enkele uren ontvangt u ons informatiepakket in u mailbox
Alle opties en mogelijkheden in beeld.
Graag spreken wij u persoonlijk. We nemen graag contact met u op.