Limousinevervoer op hoogwaardig niveau

Hoogwaardig personenvervoer dat het niveau en de kwaliteit van een lokaal taxibedrijf overstijgt. Dat is waar Brussaard voor staat. Brussaard is uw partner voor limousinevervoer die al uw zakelijk vervoer netjes en luxe vervoerd. Brussaard levert directiechauffeurs, privechauffeurs en chauffeurs op afroep. U kunt hierbij ook kiezen voor een limousine met chauffeur huren. Daarmee bent u verzekerd van luxe vervoer.

U kunt zowel een privechauffeur zonder auto als een limousine met chauffeur bij Brussaard huren. Limousine vervoer kan voor u verzorgd worden met een directiechauffeur, maar het is ook mogelijk voor grotere groepen. Als u bijvoorbeeld een buitenlandse delegatie ontvangt, dan wilt u deze luxe vervoeren. Hiervoor kunnen wij limousine vervoer of een shuttle service verzorgen.


De te vervoeren personen of gasten zullen uitermate comfortabel reizen. Hoogwaardig personenvervoer is waar Brussaard voor staat! Bij limousinevervoer huurt u een professionele privechauffeur. Deze privechauffeur is representatief, integer, discreet en flexibel. De chauffeurs die u kunt inhuren bij Brussaard spreken hun talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Russischs, Spaans, Chinees, Hindi en/of Japans. U krijgt bij limousinevervoer een totaalpakket. Een luxe auto en een representatieve chauffeur die tevens zijn vak uitmuntend verstaat. Ook kan de privechauffeur in elke taal communiceren met u of uw gasten.
 

Chauffeur delegatie vervoer

U kunt voor één persoon of kleine groepen een chauffeur met limousine bij Brussaard huren. Ook voor een chauffeur delegatievervoer kunt u bij ons terecht. Brussaard heeft in haar portfolio diverse evenementen staan waar zij als vervoersexpert bij betrokken was. 

Een aantal voorbeelden: EU-Afrika top in Brussel, Nuclear Security Summit in Den Haag, Eurotop, Global panel en meer. Bij een chauffeur delegatievervoer huren heeft u verschillende opties. U kunt een limousine met chauffeur huren, maar u kunt ons ook inschakelen voor een shuttle service. Daarnaast is het tevens mogelijk om grote groepen te vervoeren tot maar liefst 1.000 man. Dit zal professioneel uitgevoerd worden, want u kunt bij Brussaard gecertificeerde chauffeurs inhuren. Chauffeurs die hun vak verstaan.

 

Mogelijkhedenbespreken

Taxi Plus chauffeurs

Huurt u een limousinechauffeur op afroepbasis? U kunt er vanuit gaan dat deze goed is opgeleid. Al onze limousinechauffeurs hebben een opleiding gevolgd bij BRUSECO. De chauffeurs zijn representatief, flexibel en spreken hun talen.

Een limousinechauffeur met of zonder auto huren zal u positief verrassen, want Brussaard zet enkel haar allerbeste privechauffeurs in voor haar opdrachtgevers. Brussaard staat voor een goede service en comfortabel vervoer. Dat kan alleen met onze limousine chauffeurs en Taxi Plus service.