Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Ergernissen vanaf de achterbank…

Brussaard is gevraagd door het online platform CHAUFFEUR.NL om nader onderzoek te doen naar de Top 5 Irritaties over een directiechauffeur. Dit is de juiste vraag aan een onderneming met meer dan 31 jaar ervaring. Ooit zelf begonnen als eerste landelijke studentchauffeursdienst in 1990 en doorontwikkeld (sinds 2001) tot een landelijke intermediair voor professionele directiechauffeurs, kan Paul Brussaard uit alle onderzoeken gedaan zijn en praktijkvoorbeelden putten. Paul Brussaard: “Er wordt soms, tot op Board niveau, te eenvoudig gedacht over het inhuren van een directiechauffeur of chauffeur op afroep. Dat kan (flinke) consequenties hebben. Dat weten wij als ervaringsdeskundige. Een opdrachtgever wil geen gedoe. Maar kunnen doorwerken. Daarnaast is discretie het allerbelangrijkste, samen met veilig onderweg zijn. Dan moet je wel op die directiechauffeur of priveéchauffeur kunnen vertrouwen. Dan is een student geen logische keuze meer”.

Klik hier om naar het artikel te gaan over de Top 5 Ergenissen vanaf de achterbank. 

 

 

$

Wij zijn bereikbaar op

Tel: 088 278 77 77
E-mail: planning@brussaard.nl

$

Uw vraag direct stellen

U kunt ook ons contactformulier invullen om contact met ons op te nemen.