Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Brussaard breidt uit

Brussaard heeft haar activiteiten uitgebreid. Onder de naam ChauffeurPRO Dienstengroep gaat Paul Brussaard een uitzendbureau voor professionele chauffeurs toevoegen om zo verder te kunnen groeien. De kennis en ervaring van de afgelopen 30 jaar wordt hierbij uiteraard gebruikt.

“Als ChauffeurPRO Dienstengroep brengen we alles bij elkaar en ontzorgen zo meer opdrachtgevers. De ervaring van Brussaard Chauffeursdiensten (Mobility Solutions), BRUSECO (opleider) en www.chauffeur.nl (Nummer 1 platform voor chauffeurs) worden samengebracht in een nieuw uitzendbureau Chauffeur.NL. Hierbij blijft ons watermerk de professional achter het stuur. Mede door de coronacrisis, gaan we ons ook richten op logistieke bedrijven, detachering van chauffeurs in brede zin en het ondersteunen van taxibedrijven, touringcarbedrijven, ambulancediensten, koeriersdiensten en de Coolblues van deze wereld. Deze chauffeurs passen in het profiel -Professional achter het stuur-. Daar ligt onze passie al 31 jaar”, aldus Paul Brussaard.

 

 

$

Wij zijn bereikbaar op

Tel: 088 278 77 77
E-mail: planning@brussaard.nl

$

Uw vraag direct stellen

U kunt ook ons contactformulier invullen om contact met ons op te nemen.