Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Brussaard helpt ondernemers de crisis door!

Brussaard Trafficguard helpt ondernemers de crisis door!

Inmiddels weten we het zeker: door een snelle coronatest kan het virus worden gestopt. Hierbij gelden twee voorwaarden: de test moet eenvoudig worden afgenomen en de uitslag moet snel bekend zijn.

Paul Brussaard van Trafficguard.nl: “Aan het tweede kunnen wij niets doen, maar aan het eerste wel: het organiseren van een goede logistiek van de Coronateststraten. Daar zijn we heel snel specialist in geworden. Samen met gemeenten en commerciële laboratoria”.

Paul vervolgt: “Een corona-teststraat is de komende maanden de oplossing om snel en veilig te worden getest op Corona. Dat vraagt om een heldere en efficiënte logistiek. De omgeving mag geen overlast ervaren. In- en uitritten van bedrijven moeten wel vrij blijven. Ook de hulpdiensten moeten overal bij kunnen. Dat garanderen wij. Brussaard Trafficguard heeft hiervoor speciale medewerkers opgeleid en gecertificeerd. We zijn op zoek nieuwe mensen, zodat we verder kunnen uitbreiden.”.

Hulp voor ondernemers uit de evenementenbranche

Brussaard schoolt nu ondernemers om uit o.a. de evenementenbranche, zodat deze ondernemers de komende maanden verzekerd zijn van een goed inkomen. Haar logistieke kennis en de erkende opleidingen van BRUSECO komen Brussaard nu goed van pas.

Ben jij ondernemer en heb jij de komende maanden geen inkomen? Brussaard helpt jou graag aan inkomen deze periode!

Heb je interesse? Ga dan onze vacaturepagina en meld je aan voor de Vacature Trafficguard.

De vacatures zijn te vinden op de website van  chauffeur.nl.

$

Wij zijn bereikbaar op

Tel: 088 278 77 77
E-mail: planning@brussaard.nl

$

Uw vraag direct stellen

U kunt ook ons contactformulier invullen om contact met ons op te nemen.