Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

15 fulltime vacatures voor de regio Gooi & Vechtstreek.

Hou jij van drukte en breng jij daar graag orde en rust in? Hou je van frisse lucht en lekker bewegen en heb jij in deze corona periode tijd over? Dan hebben wij tijdelijk werk voor jou! Word nu voor 6 maanden inzetbaar als Verkeersregelaar/ Trafficguard, zodat je het komende half jaar inkomsten hebt! Je kunt 40-56 uur per week werken!
Je werkt op ZZP-basis of op basis van een projectovereenkomst.

 

De Trafficguards van Brussaard zijn als gastheer of vrouw werkzaam bij de coronateststraten en verantwoordelijk voor het gastvrij en vriendelijk begeleiden van de bezoekers. We leiden de bezoekersstromen in goede banen waardoor er geen overlast voor de omliggende wijken en gebouwen ontstaat.

Als Trafficguard moet je in het bezit zijn van de VKR Pas of je bent bereid om deze te behalen. Wij betalen jouw opleiding en je kleding. De enige voorwaarde is dat je een overeenkomst aangaat dat je voor een periode van 6 maanden via Brussaard aan de slag gaat.

 

Maak jij straks deal uit van ons team?

Brussaard Trafficguard staat bekend om haar professionele verkeersregelaars. En wij hebben werk voor jou! Herken jij jezelf in dit profiel? Je hebt een open uitstraling en bereid om op een vriendelijke manier de mensen de juiste weg te wijzen. Samen met jouw collega zorg je voor een zichtbare en gastvrije aanwezigheid. Je bent bereid om ook in de weekenden en op feestdagen (100% toeslag) te werken.

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent stipt,
 • Je bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer,
 • Je woont in de omgeving Amsterdam, Utrecht of Amersfoort,
 • Woon je elders in Nederland, maar heb je wel interesse? Laat het ons weten!
 • Je hebt een gastvrije instelling en service verlenen staat hoog in jouw vaandel,
 • Je bent bereid tot het leveren van hand,- en spandiensten,
 • Je bent in het bezit van een officiële verkeersregelaarspas of je bent bereid om die te behalen bij BRUSECO. Wij bieden je deze opleiding en training aan, waarbij je examen doet bij de Politie.
 • Je kunt een recente verklaring omtrent gedrag overleggen.
 • Je bent bereid om extra trainingen te volgen.
 • Je bent sportief en je rookt niet. Roken is niet toegestaan bij Brussaard TrafficGuard, ook niet tijdens pauzes.
 • Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken (avond/nacht/weekend);
 • Je bent representatief en communicatief vaardig;
 • Je spreekt uitstekend Nederlands;
 • Je hebt verantwoordelijkheid en inzicht in verkeer, veiligheid is de norm.

 

Ruimte voor ambities

Als jij laat zien dat je meer in je mars hebt en je werkzaamheden als Trafficguard op de juiste manier vervult, dan kun je op termijn binnen Brussaard verder doorgroeien. Brussaard biedt namelijk ook werkzaamheden, waarbij je als directiechauffeur zou kunnen worden ingezet. Wij verwachten dat medio mei 2021 de vraag naar directiechauffeurs weer zal toenemen. Als medewerker van Brussaard zit jij dan dicht bij het vuur.

 

Heb jij de kwaliteiten om door te groeien naar een andere functie? Dan zal jouw manager bij Brussaard Trafficguard dit bij jou aangeven en de te nemen vervolgstappen met jou bespreken. Je zult dan bij BRUSECO een Monitor moeten volgen waarin jouw bekwaamheid voor een functie als chauffeur wordt getoetst. Afhankelijk van de uitslag kunnen we je andere werkzaamheden aanbieden. Brussaard is altijd op zoek naar kundige directiechauffeurs. Een DEKRA of CCV D erkende vakopleiding directiechauffeur behoort dan tot de mogelijkheden.

 

Wil jij de komende 6 maanden aan de slag als Verkeersregelaar/ Trafficguard? Stuur dan je brief met je persoonlijke gegevens, je werkervaring en pasfoto naar: sollicitatie@brussaard.nl .

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

$

Wij zijn bereikbaar op

Tel: 088 278 77 77
E-mail: planning@brussaard.nl

$

Uw vraag direct stellen

U kunt ook ons contactformulier invullen om contact met ons op te nemen.