Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Trafficguard Host worden: een nieuwe toekomst!

Trafficguard/host en/of Verkeersregelaar worden bij Brussaard (fulltime en parttime) M/V

Met de mogelijkheid om opleidingen te volgen bij BRUSECO.

Geef jouw carrière een boost en kom werken bij Brussaard, de gerenommeerde leverancier van gastvrijheid in combinatie met (verkeers)veiligheid!

Voor één van de mooiste opdrachtgevers in Nederland, waar integriteit en servicegerichtheid belangrijk zijn is Brussaard op zoek naar aanpakkers die door ons opgeleid willen worden tot Trafficguard/verkeersregelaar en host. Of tot evenementbeveiliger, beveiliger in combinatie met gastheer- of gastvrouwschap of DEKRA gecertificeerde directiechauffeur.

 

Brussaard is op zoek naar nieuwe collega’s om haar teams te versterken in:

 • Amsterdam
 • Utrecht
 • Zandvoort
 • Breda

Brussaard staat voor gastvrije ontvangst

Je bent verantwoordelijk voor een ‘welcoming environment’ voor gasten die bij ons vriendelijk en behulpzaam worden begeleid. Dit werk doe je met passie en kennis van zaken. Je bent servicegericht en gastvrij. Tegelijkertijd houd je de omgeving goed in de gaten en zie je er op toe dat alles veilig is. Je bent in staat om goed samen te werken met jouw teamleden. Ook ben je flexibel inzetbaar. Jij ziet het teambelang bovenaan staan.

Je bent ook in staat om zelfstandig jouw verantwoordelijkheid te dragen. Hiervoor leiden we jou op. Als tegenprestatie verwachten wij dat je veel beschikbaar bent. Dat kan op basis van een vast urenaantal per week of als invalkracht. Bij voorkeur ben je ZZP-er die graag over meerdere opdrachtgevers wil beschikken. Brussaard helpt je graag aan extra uren.

De shifts zijn overdag, maar ook in de avonden en weekenden. Zo kan je ook doorwerken in de weekenden of vakanties. Dat is voor veel ZZP-ers een uitkomst. Ook is duidelijkheid wanneer en hoe lang je werkt. Zo kan je ook eenvoudig jouw andere werkzaamheden als zzp-er inplannen.

Je hebt een representatief voorkomen en spreekt Algemene Beschaafd Nederlands.

Wij bieden graag werk aan alle soorten mensen die graag weer hun entree willen maken in de arbeidsmarkt. Ook die begeleiden we graag naar een werkplek. Dit kan ook leiden tot een proefperiode, waarin je kunt laten zien hoe goed jij bent als host/c.q. begeleider.

Brussaard biedt, bij wederzijdse tevredenheid, opleidingen aan om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Het beheersen van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift is dus wel een belangrijke voorwaarde (goed kunnen spreken en lezen). Dat wordt ook door onze opdrachtgevers verwacht.

Brussaard biedt gemotiveerde medewerkers veel kansen aan om verder te groeien in de arbeidsmarkt. Dat is ook onze missie: talentvolle medewerkers opleidingen bieden als Verkeersregelaar, TrafficGuard, Directiechauffeur, Evenementbegeleider of Beveiliger. Bij Brussaard kan het!

 • Je bent inzetbaar voor 8 – 12 – 24 of 40 uur per week.
 • Je bent ZZP-er en wil graag een vast inkomen verdienen,
 • Je bent bereid om ook avonddiensten en nachtdiensten of in het weekend te werken,
 • Je bent een teamplayer.
 • Je spreekt goed Nederlands en ben je bereid om de handen uit de mouwen te steken.
 • Jij bent bereid om extra opleidingen te volgen, zodat jij waardevoller wordt voor onze opdrachtgevers. Je bent een echte aanpakker.

Brussaard biedt jou

 • Een flexibele of vaste baan voor 12 – 24 – 32 of 40 uur per week.
 • Aanvullende opleidingen.
 • Werkzaamheden in een enthousiast team.

 

Interesse?

Solliciteer dan voor deze TraffigGuard/Host functie bij Brussaard.

Stuur jouw motivatiebrief met pasfoto en CV naar sollicitatie@brussaard.nl.

De opleidingen worden verzorgd door BRUSECO.

 

Deze vacatures staan open tot 1 augustus 2020.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt zeer zeker niet op prijs gesteld.

$

Wij zijn bereikbaar op

Tel: 088 278 77 77
E-mail: planning@brussaard.nl

$

Uw vraag direct stellen

U kunt ook ons contactformulier invullen om contact met ons op te nemen.