Zakelijk vervoer huren via Brussaard

Wilt u zakelijk vervoer inhuren bij een betrouwbare partij? Brussaard Chauffeursdiensten bestaat al sinds 1990 en heeft uitgebreide ervaring met zakelijk vervoer. Wij hebben onder andere het vervoer verzorgd voor de viering van de verjaardag van Prinses Beatrix, de Eurotop en de viering van de 70th Birthday of Normandy met de Amerikaanse delegatie van Obama.

U kunt bij ons zakelijk vervoer huren bijvoorbeeld in de vorm van privé- en directiechauffeurs. Maar wij zijn ook ervaren in limousinevervoer en het vervoer van uw delegatie. Ons zakelijk vervoer stemmen wij helemaal af op uw wensen. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening en bieden u zo altijd wat u wenst.

Neem direct contact op met de Brussaard Service Desk op 088 – 278 77 77. Informeer naar de mogelijkheden en reserveer betrouwbaar zakelijk vervoer.

Zakelijk vervoer reserveren

Meer over zakelijk vervoer van Brussaard

Zakelijk vervoerZakelijk vervoer inhuren via Brussaard geeft u gegarandeerd een goede ervaring. De voordelen van een chauffeur via Brussaard op een rij: 

  • U kunt tijdens de rit uw werkzaamheden voortzetten. Zo kunt u tijdens zakelijk vervoer met onze professionele en discrete chauffeurs op het gemak aantekeningen maken, telefoongesprekken voeren of voorbereidingen treffen voor uw volgende afspraak.
  • Bij Brussaard is het mogelijk om een chauffeur voor zakelijk vervoer zowel met als zonder auto in te huren. Wanneer u graag in een eigen auto reist leveren wij enkel een ervaren chauffeur om u naar alle afspraken te vervoeren.
  • Bij veelvuldig zakelijk vervoer van Brussaard is het mogelijk om een vaste chauffeur toe te wijzen. Wij horen graag wat uw wensen zijn en komen deze graag tegemoet met zakelijk vervoer op maat.
  • U bent bij Brussaard ook nog eens tijdens de gehele reis verzekerd.

Zakelijk vervoer van Brussaard is niet alleen een gemakkelijke en comfortabele manier van reizen, maar ook nog eens een zeer efficiënt. Neem contact op met onze Brussaard Service Desk. Uw chauffeur staat voor u klaar!

Alle chauffeursdiensten van Brussaard

Brussaard biedt naast zakelijk vervoer nog veel meer chauffeursdiensten aan. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor hoogwaardig particulier vervoer. Onze 400 professionele chauffeurs zijn op ieder moment beschikbaar om u naar uw afspraken te brengen. Zo kunt u Brussaard inschakelen voor zakelijk vervoer als het vervoeren van uw directie, uw partners of andere delegaties. Voor al ons zakelijk vervoer maken wij gebruik van ervaren chauffeurs die uitgebreid zijn gescreend door DEKRA, zijn opgeleid door BRUSECO en over verschillende certificaten beschikken.

Kiest u ook voor betrouwbaar zakelijk vervoer van Brussaard? Reserveer nu uw privéchauffeur!

Meer informatie