Reistijd wordt declarabel,
met een chauffeur van Brussaard

Adviesgesprekken… of persoonlijk overleg op locatie met uw opdrachtgever… Elkaar in de ogen zien leidt vaak tot betere gesprekken, efficiëntere processen en diepgaander analyses. Uw meerwaarde is die persoonlijke ontmoeting, dat juist geformuleerde advies, de timing van uw aanwezigheid.

Alleen…. Nederland slibt dicht. Het tijdverlies loopt dagelijks flink op en kost veel energie. Files beginnen steeds eerder op de dag en eindigen later in de spits. De reistijd die het u kost om op locatie te kunnen overleggen is aanzienlijk. En dat is dure tijd. U mist hierdoor effectieve werktijd.

Het -niet- inzetten van een chauffeur-op-afroep is het tegenovergestelde van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat tonen wij al meer dan 27 jaar aan en leggen dit keer op keer geduldig uit aan accountants, advocaten en adviseurs.

Overweegt u ook om wetenschappelijk onderbouwd en maatschappelijk verantwoord een chauffeur te gebruiken? Lees er meer over in het whitepaper van Brussaard.

Welke categorie (directie)chauffeur past bij u? Een gecertificeerde DEKRA D1 of CCV D1 directiechauffeur? Of een chauffeur op afroep voor uw woon-werkverkeer. Met of zonder auto. Wij vertellen het u met passie en overtuiging.

Met een chauffeur van Brussaard wordt uw reistijd vanaf nu effectieve werktijd. Dat is snel terugverdiend! Ontzorg uzelf en pak die kostbare tijd aan voor belangrijke zaken. Wij nemen het stuur dan graag even over. Discreet, stipt en professioneel.
Uw reservering is bij ons in goede handen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 

Paul Brussaard BBA
Telefoon afdeling reserveringen: 088-278 77 77

Stuur een mail naar info@brussaard.nl en vraag het whitepaper aan.
Zo heeft u alle argumenten op een rijtje en kunt u de juiste afweging maken.