Brussaard zoekt: chauffeur en projectmedewerker op 0-urenbasis

Sinds 1990 bieden wij als Brussaard, eerste klas services aan. Als vervoerder, gastheer en bij het ontzorgen van onze opdrachtgevers bij logistieke uitdagingen rondom de aankomst en vertrek van speciale gasten.

Ter versterking van ons team is Brussaard op zoek naar stipte medewerkers die bereid zijn om een interne training bij BRUSSAARD te volgen tot gastheer/gastvrouw/chauffeur/valetparker/shuttlechauffeur/begeleider.

Brussaard biedt op afroepbasis en op projectbasis opdrachten aan. U wordt ingedeeld op dag- of weekbasis. Dit is in eerste instantie geen fulltimebaan. Brussaard werkt uitsluitend met medewerkers die deze functie als interessante bijbaan zien.

Indien er sprake is van een fulltime functie, dan zal Brussaard dit helder communiceren door dit te vermelden in de vacatures die zij uitzet.

 

U kunt via Brussaard opgeleid worden tot:

- Directiechauffeur (diverse niveaus),
- Landelijk Bevoegd Verkeersregelaar
- Event Security Officer (verwachting september 2018).

Brussaard investeert in uw opleiding en u tekent een inzetovereenkomst, waarbij Brussaard ervan uit kan gaan dat u beschikbaar bent voor werkzaamheden. Indien u toch niet inzetbaar bent, worden eventuele opleidingskosten alsnog aan u doorbelast en dient u deze zelf te betalen.


Brussaard is op zoek naar mensen die commitment laten zien door regelmatig inzetbaar te zijn, zodat uw ervaring voor onze opdrachtgevers van echte toegevoegde waarde is.

 

Stelt u zichzelf de volgende vragen:

- Zoekt u een leuke en afwisselende bijbaan,
- Bent u minimaal 8 dagen per maand beschikbaar (en soms meer)?
- Bent u bereid om uw handen uit de mouwen te steken?
- Beschikt u over een rijbewijs B of misschien ook andere categorieën?
- Beschikt u over een recente Verklaring omtrent Gedrag, zodat wij weten dat u geen strafblad heeft? Of kunt u dat overleggen?

 

Lijkt het u leuk om deel uit te maken van het Brussaard Team?
Dan bieden wij u de mogelijkheid om op projectbasis op een leuke en actieve manier extra bij te verdienen, waarbij u tijdens evenementen inzetbaar bent op diverse functies.
Zo zorgt u de ene keer dat een belangrijke gast van en naar een evenement of congres wordt gebracht, werkt u een andere keer als valetparker bij een evenementlocatie of rijdt u als bestuurder van een golfkarretje bezoekers naar de entree of parkeerplaats!
Daarnaast kunt u, bij gebleken geschiktheid, ook worden ingezet als (directie)chauffeur voor zakelijke klanten. 
 

Graag ontvangen wij van u:

1. Uw motivatie en verwachting van deze bijbaan,
2. Een pasfoto,
3. Uw huidige diploma’s/werkervaring,
4. Adresgegevens, telefoonnummer en emailadres.
5. VOG, indien u deze recent heeft aangevraagd (niet ouder dan 6 maanden).

 

Solliciteren naar de functie van projectmedewerker kan via deze link

 

Binnen twee weken ontvangt u bericht of u op gesprek kunt komen. Daarna start, bij een wederzijdse positieve kennismaking, de verdere selectieprocedure. Er wordt een rijtest afgenomen om uw vaardigheid als chauffeur te meten en u volgt een training (dagdeel) voordat u voor onze opdrachtgevers aan de slag gaat.

Daarnaast kunt u gevraagd worden om de opleiding Verkeersregelaar te volgen bij BRUSECO. Brussaard betaalt een deel van deze kosten voor u. Hiervoor wordt u persoonlijk benaderd.


Vergoedingen

Uw vergoeding is gebaseerd op het minimumloon, zoals dit wettelijk is vastgesteld. Brussaard kan beslissen toeslagen uit te betalen indien u langdurig inzetbaar bent (geweest) en indien u opleidingen heeft gevolgd.

 

Deze functie is op afroepbasis. Een urengarantie kan niet afgegeven worden.

Bezoek ook onze Facebookpagina