Wij heten u hartelijk welkom bij Brussaard.
Leuk dat u interesse heeft en ons hier bezoekt.

Wist u dat Chauffeur.nl al sinds 1992 onze domeinnaam is? Dat zegt iets over onze achtergrond, nietwaar?  En wat zegt dat over Brussaard anno 2020? 

Brussaard High-Level Mobility Solutions biedt sinds 30 jaar vervoersoplossingen op maat voor de overheid, diverse instellingen, organisaties, bedrijven en ondernemers: Als het gaat om veilig en betrouwbaar personenvervoer dan komt Brussaard met een oplossing! Meer dan 4.600 opdrachtgevers mochten wij inmiddels bedienen met onze directiechauffeurs, taxichauffeurs en mobilteitsoplossingen. We hebben de meeste ervaring in deze markt als specialist in persoonlijke mobiliteit 

Brussaard vervoersoplossingen: sinds 1990
Al 30 jaar levert Brussaard directiechauffeurs aan de zakelijke markt. Onze chauffeurs zijn streng geselecteerd en goed opgeleid bij ons eigen opleidingsinstituut BRUSECO. Zo kunt u de ideale directie- of taxichauffeur via Brussaard op afroep inhuren. Heeft u een vacature voor een directiechauffeur in vaste dienst? Brussaard is de specialist in de werving, selectie en opleiding van chauffeurs. 

Brussaard Chauffeursdiensten heeft aan BRUSECO -certifering van chauffeurs-, gevraagd om de kwaliteit en integriteit van haar directiechauffeurs te waarborgen. Dit hoogwaardige opleidingsinstituut voor vakopleidingen van directiechauffeurs maakt onderdeel uit van de Brussaard Groep.

Wij zeggen niet alleen dat wij over de beste gekwalificeerde directiechauffeurs en taxichauffeurs beschikken; we laten nieuwe directiechauffeurs die niet door BRUSECO zijn opgeleid ook testen op hun kwaliteiten. 

Doordat de directiechauffeurs vooraf worden gescreend en een onafhankelijk examen hebben afgelegd bij o.a. DEKRA of het CCV, houden we de creme de la creme aan chauffeurs over.

Kijkt u gerust eens rond op de website van Brussaard om een beeld te krijgen van onze unieke en specialistische chauffeursdiensten. 

Persoonlijke relatie   

U zet niet zomaar een chauffeur achter het stuur van uw auto. Een chauffeur inhuren vraagt om wederzijds vertrouwen. Dat vindt u bij Brussaard. Integriteit en veiligheid zijn onze drijfveren, al meer dan 30 jaar.

Neem contact op met 088-278 7777 om de kaarten naast elkaar te leggen.  

Wilt u eerst meer informatie ontvangen over onze chauffeursdiensten? Dat kan natuurlijk ook. Hier kunt u uw eigen informatiepakket aanvragen. Vrijblijvend en zonder enige verplichting.   

U kunt uw vraag ook een mailen via planning@brussaard.nl. Wij zullen uw mail dan snel beantwoorden.

Persoonlijk contact

Wilt u persoonlijk kennismaken met Paul Brussaard (088-2787301), onze oprichter en directeur?  Dat kan natuurlijk ook. Klik dan hier voor een persoonlijke kennismaking via Linkedin. 

Hij zorgt graag voor een oplossing op maat voor u.

 

Paul Brussaard BBA

Founder van ChauffeurPRO Groep