Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

 

 

 

 

  

Wij heten u hartelijk welkom bij Brussaard.

 Leuk dat u interesse heeft en ons hier bezoekt, na uw bezoek aan Chauffeur.nl. 

 Wist u dat Chauffeur.nl al sinds de start van internet onze domeinnaam is? Dat zegt iets over onze achtergrond en reputatie, nietwaar?  

 Brussaard High-Level Mobility Solutions biedt oplossingen op maat voor de overheid, instellingen, organisaties, bedrijven en ondernemers als het gaat om veilig en betrouwbaar vervoer.  

 Sinds 1990 bieden wij u chauffeurs aan, die streng zijn geselecteerd en goed zijn opgeleid. Zo kunt u de ideale chauffeur via Brussaard op afroep inhuren. Brussaard regelt de werving, selectie en opleiding. U profiteert van een stipte en professionele chauffeur.  

 Samen met onze zusterorganisatie BRUSECO bieden wij gecertificeerde chauffeurs aan. Zo bent u zeker van de hoogst mogelijke kwaliteit van de chauffeur. Dat is onze missie: Veilig onderweg zijn.  

 Wilt u even rondkijken op onze site? Dat kan natuurlijk ook!

     

Persoonlijke relatie   

Een chauffeur inhuren vraagt om wederzijds vertrouwen. Graag nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken. U kunt ons bellen via 088-278 7777 om gezamenlijk de kaarten naast elkaar te leggen.  

Wenst u eerst meer informatie te ontvangen over onze chauffeursdiensten? Hier kunt u uw eigen informatiepakket aanvragen. Vrijblijvend en zonder enige verplichting.   

U kunt ook direct een mail sturen met uw vraag naar Andries en Frank via planning@brussaard.nl. Wij beoordelen dan uw vraag en bieden u een tariefopgave, zoals dat voor u het beste past. 

 

Wilt u persoonlijk kennismaken met Paul Brussaard (088-2787301), onze directeur en oprichter van ChauffeurPro? 

Dat kan natuurlijk ook. Klik dan hier voor een persoonlijke kennismaking via Linkedin. 

 

<img aria-describedby=”caption-attachment-8230″ src=”https://www.brussaard.nl/files/2020/02/259A9EA4-EC8F-4B38-9DD3-6FB3B46768CD_1_105_c-300×300.jpeg” width=”300″ height=”300″ alt=”” class=”wp-image-8230 size-medium” />

Founder van ChauffeurPRO Groep