Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Wij heten u hartelijk welkom bij Brussaard.

Leuk dat u interesse heeft en ons hier bezoekt.

Wist u dat Chauffeur.nl al sinds 1992 onze domeinnaam is? Dat zegt iets over onze achtergrond, nietwaar?  Maar ja, wat zegt dat over ons anno 2020 zou u kunnen denken? 

Brussaard High-Level Mobility Solutions biedt sinds 30 jaar vervoersoplossingen op maat voor de overheid, instellingen, organisaties, bedrijven en ondernemers als het gaat om veilig en betrouwbaar personenvervoer. 

Meer dan 4.600 opdrachtgevers mochten wij inmiddels bedienen met onze directiechauffeurs, taxichauffeurs en mobilteitsoplossingen.

We hebben de meeste ervaring in deze markt als specialist in persoonlijke mobiliteit.  

Sinds 1990 bieden wij directiechauffeurs aan, die streng zijn geselecteerd en goed zijn opgeleid. Zo kunt u de ideale directie- of taxichauffeur via Brussaard op afroep inhuren. Brussaard is de specialist in de werving, selectie en opleiding van chauffeurs. 

Brussaard Chauffeursdiensten heeft aan BRUSECO -Certifering van Chauffeurs-, gevraagd om voor de kwaliteit en integriteit van haar directiechauffeurs te verzorgen. Dit hoogwaardige opleidingsinstituur voor vakopleidingen van directiechauffeurs is maakt onderdeel uit van de Brussaard Groep.

Wij zeggen niet alleen dat wij over de beste gekwalificeerde directiechauffeurs en taxichauffeurs beschikken, we laten deze directiechauffeurs ook door een derden, zoals BRUSECO opleiden. 

Doordat de directiechauffeurs vooraf worden gescreend en een onafhankelijk examen moeten doen bij o.a. DEKRA of het CCV, houden we de creme de la creme over.

Kijkt u gerust eens rond op deze www.brussaard.nl site om zo een beeld te vormen van onze unieke en specialistische chauffeursdiensten. 

Persoonlijke relatie   

U zet niet zomaar een chauffeur achter het stuur. Een chauffeur inhuren vraagt om wederzijds vertrouwen. Dat vindt u bij Brussaard. Integriteit en veiligheid zijn onze drijfveren sinds 30 jaar.

Neem contact op met 088-278 7777 om gezamenlijk de kaarten naast elkaar te leggen.  

Wenst u eerst meer informatie te ontvangen over onze chauffeursdiensten? Dat kan natuurlijk ook.

Hier kunt u uw eigen informatiepakket aanvragen. Vrijblijvend en zonder enige verplichting.   

U kunt uw vraag ook een mailen via planning@brussaard.nl. Wij zullen uw mail dan snel beantwoorden.

Persoonlijk contact

Wilt u persoonlijk kennismaken met Paul Brussaard (088-2787301), onze oprichter en directeur?  Dat kan natuurlijk ook. Klik dan hier voor een persoonlijke kennismaking via Linkedin. 

Wij heten u hartelijk welkom op onze site.

En wij hopen van harte dat dit bezoek u overtuigt dat u bij Brussaard uw persoonlijke wensen kenbaar maakt.

Dan zorgen wij voor een oplossing op maat voor u.

 Paul Brussaard BBA

 

Paul Brussaard BBA

Founder van ChauffeurPRO Groep