Vervoersregie door Brussaard

Bij evenementen of bijeenkomsten is het van groot belang dat er een vlotte doorvoer is bij de aankomst van de gasten. U kunt dit geheel uit handen geven aan Brussaard. Wij zullen met een compleet plan de vervoersregie op ons nemen. Veel of weinig gasten, de vervoersregie zal altijd perfect in orde zijn. Brussaard kan alles betreffend de vervoersregie voor u verzorgen. Dit loopt uiteen van hoogwaardig personenvervoer tot limousine vervoer en andere chauffeursdiensten.

Brussaard zal in overleg met u de vervoersregie perfect op het evenement of de bijeenkomst afstemmen. Wij zullen onze diensten volledig vormgeven naar uw wensen. U heeft er geen omkijken meer naar. Brussaard regelt het voor u. De grootte van de groep gasten speelt hierbij geen rol. Ze zullen altijd stipt op tijd van de ene locatie naar de andere gebracht worden. Uiteraard in luxe vervoersmiddelen.

Onze vervoersregie gaat zeer breed. Van het aansturen van alle vervoer(s)middelen tot de mogelijkheid een privechauffeur te huren. Daarnaast bieden wij diverse shuttle services aan voor grote aantallen gasten of delegaties. Als een meer luxe optie hebben wij limousine vervoer.
 

Shuttle service Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en meer

Als er een grote groep mensen of een belangrijke delegatie efficiënt en goed van de ene locatie naar de andere gebracht moet worden, dan kunt u gebruik maken van een chauffeur voor delegatie vervoer. Ook kunt u Brussaard inschakelen voor een shuttle service in Amsterdam evenals in Rotterdam, Utrecht en alle andere plaatsen in Nederland.

Brussaard is landelijk en daarbuiten actief als bedrijf dat met 24 jaar ervaring vervoersregie tot in de details weet te beheren. De shuttle service in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en alle andere plaatsen in Nederland is volledig flexibel afstelbaar op uw wensen. Wij leveren hierbij enkel hoogwaardig personen vervoer met een gecertificeerde chauffeur voor delegatie vervoer.

Onze shuttle service in Amsterdam en alle andere grote plaatsen is perfect uitvoerbaar in combinatie met een uitgekiend vervoersplan. Voor meer informatie omtrent een privechauffeur, een chauffeur huren of luxe vervoer in Amsterdam evenals andere plaatsen, kunt u contact met ons opnemen.
 

Valet Parking

Binnen de vervoersregie mogelijkheden van Brussaard valt ook valet parking. Schakel ons in voor het parkeren van de auto's van al uw gasten. Wat het aantal ook is, u kan er vanuit gaan dat wij alles van A tot Z regelen. U zult hier geen omkijken meer naar hebben.

Brussaard biedt diverse mogelijkheden wat betreft vervoersregie. Of het nu om kleine groepen gaat waar onze chauffeursdiensten in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of andere plaatsen voor vereist zijn of juist hoogwaardig personenvervoer voor een grote groep mensen. Het is allemaal mogelijk.

Daarnaast is Brussaard het adres voor een privechauffeur, een directie-chauffeur, limousine chauffeur en chauffeurs op afroep.

Klik hier voor een overzicht van evenementen waar Brussaard bij betrokken is geweest