Mobility is Fun

Brussaard is al bijna 30 jaar actief in het personenvervoer op hoog niveau. Zo hebben wij voor de staf van president Obama en andere presidenten en koningshuizen gereden. We zijn betrokken bij uitvaarten en bijzondere evenementen op toplocaties waar veel gasten komen. Ieder evenement kenmerkt een bepaalde sfeer. Wij geven daarbij advies op maat. Of het nu gaat om het vervoer van belangrijke gasten bij de Nationale Haringpartij op Kasteel Haarzuilens of van bezoekers van een evenement in een natuurgebied. We denken graag met u mee op het gebied van exclusief vervoer
 

Brussaard ontwikkelt voor ieder evenement een eigentijdse formule om de gasten te ontzorgen. Zo is de inzet van golfkarretjes een mileuvriendelijke en stille vorm van vervoer. Met name ouderen en mensen die wat minder mobiel zijn kunnen op deze wijze meer zien en genieten op een evenement. Dat senioren een belangrijke doelgroep zijn, is duidelijk. Een handje extra helpen bij het in- en uitstappen is dan vanzelfsprekend voor onze chauffeurs. Maar zij houden ook graag een praatje of leggen uit wat er allemaal te beleven valt.


Door onze eigentijdse manier van meedenken en kijken ontstaan vervoersvormen in alle gedaanten. Brussaard biedt in samenwerking met A1 Golfkar Verhuur schone vervoersmiddelen aan. De bezetting van de chauffeurs wordt georganiseerd door Brussaard. Een prachtige combinatie van talenten.


Een mooi voorbeeld is het festival Rolling Nature dat door Staatsbosbeheer wordt georganiseerd. Brussaard verzorgde niet alleen het vervoer tussen de verschillende parkeerplaatsen en het evenement, maar bood mensen ook de gelegenheid om onder begeleiding van een gids het natuurgebied de Oostvaardersplassen  te verkennen. Het rijden in een golfkar is fluisterstil en daarnaast ook een hele leuke manier van vervoer voor jong en oud.


Onze chauffeur zorgt graag voor nog wat extra sfeer, voor poncho’s als het regent en een leuk praatje. Wilt u dat de chauffeurs tijdens het rijden vertellen over uw evenement of de dingen die te zien zijn? Geen probleem! Heeft u een themafeest en wilt u dat de chauffeurs verkleed achter het stuur plaatsvinden of kiest u voor kleding in uw bedrijfskleuren? Het is allemaal mogelijk. In kostuum of spijkerbroek, de service naar uw gasten staat voorop.


We stemmen ons af op uw wensen en zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Als het vervoer goed geregeld is kunnen opstoppingen, vertragingen en frustraties bij de gasten en standhouders worden voorkomen. Daar valt nog vaak veel te winnen.

In het gehele vervoersplan dat voor ieder evenement wordt opgemaakt kunnen we zelfs nog kosten besparen als het gaat om verkeersbegeleiding. Natuurlijk moet in sommige gevallen officiële kleding worden gedragen, maar lang niet in alle gevallen. Wij kunnen dit vooraf samen goed beoordelen. Want ook het budget is belangrijk.

 

Heeft u binnenkort een evenement? Brussaard biedt u een vervoersplan op maat.

Profiteer van onze ervaring op dit specifieke terrein. Neem contact op met de Brussaard Business Desk: 088 278 77 77 of ga naar de speciaal ingerichte website Brussaard Vervoersregie.

Klik hier voor een overzicht van evenementen waar Brussaard bij betrokken is geweest