Valet parking service

Al meer dan 25 jaar kunt u voor valet parking service terecht bij Brussaard Chauffeursdiensten. Wij zijn uw betrouwbare gastheer als het gaat om uitstekende service en gastvrijheid. Wij stellen in onze producten en diensten altijd de klant centraal. Het gaat immers om een persoonlijke beleving die alleen goed kan worden ingevuld door een ervaren partner. Wij kunnen u van dienst zijn. U kunt ons persoonlijk bereiken via 088-2787777.

Onder uitstekende valet parking service verstaan wij complete verzorging. Dit houdt in dat u er bij ons van op aan kunt dat uw gasten professioneel worden opgevangen. Onze gastheren zijn getraind op het geven van uitstekende service. Het zal bij uw gasten dan ook aan niets ontbreken. Bij regen zal een paraplu worden overhandigd, er is permanent toezicht op de auto’s en uiteraard staat vervoer direct klaar bij vertrek. Bent u benieuwd naar al onze services op het gebied van valet parking service? Neemt u dan persoonlijk contact met ons op.

Parkeerbegeleiding

Onze brede valet parking service dienst is niet het enige wat wij u kunnen bieden. Wij kunnen ook voor uw evenement of bijeenkomst parkeerbegeleiding verzorgen. Bij ons kunt u rekenen op ervaren parkeerbegeleiders die uw gasten uiteraard met persoonlijke aandacht begeleiden. Wij gaan hierbij verder dan alleen het verzorgen van parkeerbegeleiding ter plekke. Voor de gehele organisatie van locatiebepaling, de benodigde vergunningen en de daarbij horende aanvragen kunt u bij ons terecht. Wat voor wensen u ook heeft, bij ons kunt u terecht voor een persoonlijk parkeerbegeleidingsplan op maat.

Brussaard is een brede dienstverlener op het gebied van chauffeursdiensten. Naast valet parking service en parkeerbegeleiding zijn wij op vele fronten actief. Diensten als directiechauffeur inhuren, limousinevervoer en delegatievervoer zijn onderdelen van onze dagelijkse werkzaamheden. Wij hebben daarbij persoonlijke service altijd hoog in het vaandel staan. Dit is niet voor niets een speerpunt dat door veel klanten wordt gewaardeerd en waar wij bekend om staan. Wij zijn inmiddels marktleider op het gebied van chauffeursdiensten en opleidingen op dit gebied.

Persoonlijke service en klanttevredenheid, dat is waar het bij ons om draait. Wij werken met het complete team daar dagelijks met veel plezier aan. Uw tevredenheid en uw gasten die tevreden zijn, dat is voor ons elke dag een uitdaging. Wij hebben al vele klanten blij mogen maken met onze services! Wij komen graag met u in contact om uw behoefte op het gebied van valet parking service, parkeerbegeleiding of andere chauffeursdienst in te vullen. 

Een greep uit onze diensten: evenementenvervoer, particulier chauffeur, zakelijk vervoer.