Vacature gecertificeerd Directiechauffeur, per 1 september

Voor een internationaal opererend bedrijf, is Brussaard Chauffeursdiensten op zoek naar een gecertificeerd directiechauffeur. Bij voorkeur bent u DEKRA D1 gecertificeerd, conform de exameneisen International Executive Chauffeur (IEC).

Deze functie voert u uit op het hoogste niveau als directiechauffeur en vraagt om een optimale dienstverlening, rijvaardigheid, flexibiliteit en persoonlijke presentatie. Bent u alleen in het bezit van het CCV-D certificaat, dan wordt u specifiek getest op rijvaardigheid en beroepshouding.

Het gaat hierbij om een vacature voor Directiechauffeur voor 40-50 uur per week. Uw salaris ligt tussen de € 40.000- € 60.000 per jaar, afhankelijk van uw ervaring, opleiding en achtergrond.
U bent woonachtig in de regio romdom Rotterdam.

Bij voorkeur bent u bij BRUSECO opgeleid. Dit is een pré. Heeft u bij een andere opleider uw certificaat behaald, dan dient u naast een gesprek en toetsing ook een rijtest af te leggen, voordat u in aanmerking komt om aan deze opdrachtgever voorgedragen te worden. De rijtest wordt afgenomen door een instructeur van BRUSECO (www.bruseco.nl) . Uw eventuele nieuwe werkgever betaalt ook uw herhalingsdagen, zodat uw DEKRA certificaat in de toekomst geldig blijft. 

Deze vacature betreft een vertrouwensvolle functie. Een integriteitsonderzoek maakt daarom onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
U kunt uw sollicitatie richten aan: p.brussaard@brussaard.nl o.v.v. VAC0292019.

Graag ontvangen wij van u:

- Motivatiebrief,
- Kopie certificaten
- Recente pasfoto
- CV
- Referentie(s).

Uw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Wilt u meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Paul Brussaard via 088-2787301.