Verkeersregelaar gezocht? Kies voor een professionele verkeersregelaar: TrafficGuard

TrafficGuard© is het elitekorps onder de verkeersregelaars in Nederland. Als u verkeersregelaars wilt inhuren, kiest u voor de inzet van TrafficGuards; speciaal opgeleide en getrainde verkeersregelaars. Mensen die staan voor hun zaak: met kennis, kunde en veel ervaring.

Professionele verkeersregelaars op elke locatie

TrafficGuard maakt onderdeel uit van de Brussaard Company Group. Wij leveren verkeersregelaars door het hele land. Brussaard wordt vaak ingezet bij prestigieuze toplocaties, op topevenementen of bij bijzondere gelegenheden waar alle medewerkers zeer nauw met elkaar moeten samenwerken. Brussaard werkt op regelmatige basis voor organisatoren van grootschalige evenementen en festivals, maar ook voor de Europese Commissie, het Koningshuis, Presidenten of belangrijke gasten die naar Nederland of België komen. We coördineren het vervoer van bezoekers, VIP-gasten en zorgen dat mensen veilig thuiskomen als ze gereden worden door een Brussaard chauffeur. Dat vraagt om een sterke schakel van professionele medewerkers. TrafficGuard is een uitbreiding op onze dienstverlening.

Verkeersregelaar inhuren: meer dan een man in een hesje

Brussaard beschikt over een eigen korps van zorgvuldig geselecteerde verkeersregelaars, oftewel TrafficGuards. Door de jaren heen hebben wij altijd naar de meeste professionele verkeersregelaars gezocht. De mensen die deze jassen dragen zijn oud-politiemensen, militairen, beveiligers of oud-medewerkers van de marechaussee. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om hun werk voor 100% te volbrengen bij grote evenementen, festivals, maar ook bij calamiteiten zoals rampen en ongevallen. Een verkeersregelaar inhuren bij Brussaard betekent gegarandeerd professionaliteit. Brussaard beheerst alle vervoersaspecten rondom grootschalige evenementen. Met één aanspreekpunt wordt alles geregeld.

Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen en dat is terecht. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen snel schakelen. We werken voornamelijk in de Randstad, waardoor we snel op locatie kunnen zijn om wegen af te zetten en het verkeer om te leiden of tegen te houden. Alle medewerkers beschikken over de benodigde certificaten. Daarnaast hebben leden de certificaten AED, Levensreddend Handelen en diverse vakdiploma’s, zoals beveiliging, brandbestrijding en training in de-escalatietechnieken. Indien gewenst zetten we ook hulpmaterialen in, om duidelijk zichtbaar te zijn. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep op ons doen.

Met meer dan 27 jaar ervaring met bijzondere projecten, kunt u vertrouwen op de dienstverlening van TrafficGuard. Dus: verkeersregelaar gezocht? Wij helpen u graag.

Wilt u een verkeersregelaar inhuren of wilt u meer informatie? Bel dan met TrafficGuard via 088-278 7301.