Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Touringcar chauffeur gezocht

Bent u op zoek naar een professionele touringcarchauffeur? Dan bent u bij Brussaard aan het juiste adres. Met meer dan 30  jaar ervaring in het werven, selecteren van touringcarchauffeurs bieden wij u mogelijkheden om professionele touringcarchauffeurs in te zetten via Brussaard. Met één telefoontje en uw touringcarchauffeur is geregeld.

Een touringcarchauffeur via Brussaard biedt garanties op betrouwbaarheid en stiptheid. Sinds 30 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in het werven, selecteren en beschikbaar stellen van touringcarchauffeurs. Van die ervaring profiteert u mee. Zo vindt u eenvoudig een representatieve touringcarchauffeur die uw touringcar veilig bestuurt.

Wist u dat Brussaard touringcarchauffeurs voor u selecteert en screent? En speciaal op laat leiden bij BRUSECO? Dan beschikt u over gastvrije en vriendelijke gastheren die uitstekend met uw touringcar kunnen rijden. Onze touringcarchauffeurs beschikken ook over een APP waarop u het rijgedrag van de touringcarchauffeur direct kunt terugzien. Zo houdt u ook controle over de rijstijl van de professionele touringcarchauffeur.

Wenst u te beschikken over een touringcar met Brussaard chauffeur? Dat kan ook via Brussaard worden geregeld.

Met één telefoontje en uw touringcar is geregeld. Neem gerust contact met ons team op via 088-278 7777.