Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Taxichauffeur(s) gezocht

Levert Chauffeur.nl ook taxichauffeurs? Jazeker!

Geen aanvraag is voor ons te gek. Graag gaan wij met uw organisatie of bedrijf aan tafel om dit voor u tot in de puntjes te verzorgen.

Chauffeur.nl biedt elektrische taxi’s aan, voor twee personen of voor kleinere groepen. Voor de langere afstanden zetten wij hybride voertuigen in met kundige en gecertificeerde chauffeurs.

 

TaxiPlus

Samen met BRUSECO heeft Chauffeur.nl een nieuw label in de markt gezet: de TAXIPLUS. Want onze taxiservice kunt u 100% vertrouwen. Wij weten wie er voor komt rijden, kennen de chauffeur al vele jaren, zodat u in vertrouwde handen bent. Zo kunt u voortaan het taxivervoer in vertrouwde handen laten. Wij regelen voor u de aanvragen voor u gehele organisatie of bedrijf. Met een handig overzicht op 1 factuur en via een online portal. Zo bent u in control over de kosten en het aantal ritten. Samen kunnen we hierover afspraken maken.

APP

Chauffeur.NL beschikt ook over een APP, waar u deze TaxiPlus chauffeurs kunt bestellen voor uzelf of voor uw gehele organisatie. Deze Chauffeur.nl APP kunt u op aanvraag van ons krijgen. Graag lichten wij toe hoe wij al het personenvervoer van uw organisatie op deze wijze goed kunnen managen. Met optimale flexibiliteit en service, met heldere en transparante tarieven die we vooraf met elkaar overeenkomen.

Persoonlijke mobiliteit goed geregeld,wij besteden aandacht aan uw vraag.

Wilt u dat uw persoonlijke mobiliteit en dat van uw collega’s goed geregeld is? Wilt u dit persoonlijk bespreken zodat we via KPI’s afspraken kunnen maken. Zo voldoen wij altijd aan uw wensen.

Neem contact op met 088-278 7777 en vraag om een nader kennismaking met een van onze specialisten. Dan leggen we onze kaarten naast elkaar in een (online) afspraak.

U kunt ook uw vraag mailen aan planning@brussaard.nl.