Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Taxichauffeur

Levert Brussaard ook taxichauffeurs? Deze vraag wordt ons, zelfs na 30 jaar nog af en toe gesteld. Logisch eigenlijk, want van oudsher zijn wij groot geworden door onze hoogwaardige directiechauffeurs.

Ja, Brussaard levert ook taxichauffeurs. En dan spreken we natuurlijk over taxichauffeurs met een Plus. Want dat is wel de minimale vereiste die wij stellen aan de aangesloten taxichauffeurs. Zo kunt u ook het Brussaard-gevoel ervaren bij chauffeurs die met de eigen auto komen. Dit kunnen elektrische of hybride taxi’s zijn, zodat u ook meegaat met de tijd. Soms is een electrische taxi onhandig en rijden we liever voor met een zuinige taxi, die meer kilometers op 1 dag kan rijden.

Brussaard levert TaxiPlus chauffeurs in Amsterdam (binnen 5 minuten), Utrecht en Rotterdam. Daarnaast beschikt Brussaard over TaxiPlus chauffeurs in Zwolle, Groningen, Leeuwarden, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem, Enschede, Eindhoven en Den Haag.

TaxiPlus

Samen met BRUSECO heeft Brussaard een nieuw label in de markt gezet samen met de UTC, RMC en TCA. Zo beschikken wij over mee dan 3.000 gekwalificeerde chauffeurs. Daarvan is 10% beschikbaar als TaxiPlus chauffeur. Hierbij biedt de chauffeur dezelfde service aan, zoals u gewend bent bij de Brussaard directiechauffeurs. Het vertrouwde gevoel van deze kwaliteit in combinatie met de taxi is ons geheime recept voor onbezorgd rijden.

APP

Brussaard beschikt ook over een APP, waar u deze TaxiPlus chauffeurs kunt bestellen voor uzelf of voor uw gehele organisatie. Deze Chauffeur.nl APP kunt u op aanvraag van ons krijgen. Graag lichten wij toe hoe wij al het personenvervoer van uw organisatie op deze wijze goed kunnen managen. Met optimale flexibiliteit en service, met heldere en transparante tarieven die we vooraf met elkaar overeenkomen.

Persoonlijke mobiliteit goed geregeld

Wilt u dat uw persoonlijke mobiliteit en dat van uw collega’s goed geregeld is? Wilt u dit persoonlijk bespreken? Neem daarom contact op met 088-2787777 en vraag om een nader kennismaking met een van onze specialisten. U kunt ook uw vraag mailen aan info@brussaard.nl. U ontvangt dan binnen 24 uur antwoord van Paul Brussaard.

Team Brussaard

088-278 7777