Een zorgvuldig geselecteerde studentchauffeur boek je bij Brussaard

Wie op zoek is naar een slimme, keurige en flexibele studentenchauffeur kan terecht bij Brussaard Chauffeursdiensten. Al sinds 1990 zijn wij het adres voor jonge talenten; goed gescout en geselecteerd op basis van vaardigheden. Een studentchauffeur is flexibel, prijstechnisch interessant en uiteraard professioneel. Boek geheel naar wens direct online een van onze studentchauffeurs.

Studentchauffeur reserveren

Studenten zijn flexibel inzetbaar. Ze beschikken vaak over een OV-Jaarkaart. Bij Brussaard rijden ze altijd keurig in pak mét de kenmerkende koperkleurige Brussaard das. De jonge uitstraling van deze chauffeurs wordt vaak sympathiek gevonden. Alhoewel deze studentchauffeurs niet vergeleken kunnen en mogen worden met onze gecertificeerde directiechauffeurs, zijn ze goed inzetbaar voor thuisbreng-ritten, shuttleservices en natuurlijk onze golfkarren met chauffeurs die bij evenementen worden ingezet. Studentchauffeurs hebben wel een nadeel: ze zijn niet altijd beschikbaar, waardoor u regelmatig door een andere studentchauffeur gereden wordt.

De voordelen voor u op een rij

Maakt u slechts af en toe gebruik van een chauffeur? Dan is de studentchauffeur ideaal. Bij Brussaard zijn de studentchauffeurs:

  • Flexibel inzetbaar;
  • Prijstechnisch interessant;
  • Voldoende rijniveau;
  • Gescreend via Verklaring Omtrent Gedrag (VoG),
  • Verzekerd via Brussaard Polis (voorkomen van financiële gevolgen bij schade of een ongeval);
  • Voor kortere ritten een prima alternatief;
  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s voor uw organisatie. Die neemt Brussaard over.

Elke chauffeur streng geselecteerd

Brussaard selecteert zeer streng vooraf. De studentchauffeurs dienen eerst een rijexamen af te leggen, een VoG aan te vragen en intern een basisopleiding te volgen. Dat vraagt om commitment en toewijding.

Net als bij de gecertificeerde directiechauffeurs bent u, en uw auto, óók als u gereden wordt door een studentchauffeur, verzekerd volgens de Brussaard Polis. Lees meer over de unieke Aanvullende Verzekering die Brussaard standaard levert.