Senior chauffeur: ervaren en gemotiveerd

Wilt u over een hoogwaardige senior chauffeur beschikken met veel rijervaring en discretie? Kies dan voor de senior chauffeur. De senior chauffeurs bij Brussaard Chauffeursdiensten zijn met (pre-)pensioen en zijn voor 1 of meerdere dagen per week beschikbaar. U kunt kiezen voor een chauffeur mét of zonder auto. Boek direct online of bel met onze servicedesk en wij helpen u graag met uw vervoerswensen.

Boek direct online - Mogelijkheden bespreken

Het leuke van een senior chauffeur is dat hij of zij vaker voor één opdrachtgever kan rijden. Iets wat bij de studentchauffeur niet altijd lukt. Voor een persoonlijke chauffeur heeft u bij ons ook de mogelijkheid om te kiezen uit een gecertificeerde directiechauffeur. Die laatste groep is natuurlijk het neusje van de zalm op het terrein van veiligheid en discretie. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste chauffeur.

Ervaar zelf de voordelen van een ervaren chauffeur

De senior chauffeur heeft zijn sporen al verdiend. Stilzitten is niets voor hem; hij houdt van een nieuwe uitdaging. Onze senior chauffeurs zijn graag voor u beschikbaar, zelfs voor meerdere dagen per week of per maand. Zo kunt u tegen een voordelig tarief op één vaste chauffeur rekenen. Verder profiteert u van:

  • Vertrouwen en discretie;
  • Prijstechnisch interessant;
  • Gescreend via Verklaring Omtrent Gedrag (VoG);
  • Goede inzetbaarheid (meerdere keren per week);
  • Medisch gekeurd;
  • Voor langere ritten een prima alternatief;
  • In geheel Nederland beschikbaar;
  • Geen arbeidsrechtelijk risico voor uw organisatie: dus volledige flexibiliteit.

Alles tot in de puntjes verzorgd: van verzekering tot administratie

Als u kiest voor een van onze senior chauffeurs, dan heeft u bij Brussaard Chauffeursdiensten geen zorgen. Wij verzorgen zowel de administratie als de verzekering voor u. Bij ons bent u geheel automatisch en zonder enkele bijbetaling verzekerd. Dit houdt in dat u bij ons gegarandeerd een comfortabele en veilige rit ervaart. Lees meer informatie over onze unieke autoverzekering.

Boek vandaag nog uw senior chauffeur voor morgen! Reserveer direct uw persoonlijke chauffeur