privechauffeur

Een privéchauffeur inhuren: gemak en comfort

Een privéchauffeur inhuren van Brussaard maakt het mogelijk om gedurende uw reis naar een afspraak door te gaan met uw werkzaamheden. Mailen, bellen of vergaderingen voorbereiden kunt u prima doen terwijl uw (op afroep beschikbare) chauffeur u veilig en snel naar de gewenste locatie rijdt. Bij Brussaard kunt u een privéchauffeur inhuren op vaste basis of op oproepbasis. Informeer naar de mogelijkheden of bel nu 088 – 27 87 777 en reserveer uw chauffeur.

Reistijd wordt werktijd wanneer u een privéchauffeur inhuurt. Maar natuurlijk geniet u van nog meer voordelen van Brussaard:

  • U kunt altijd online doorwerken, ook tijdens uw reistijd,
  • Bij regelmatig gebruik van onze diensten, kunt u kiezen voor een vaste privéchauffeur.
  • Door timemanagement van onze Business Desk komt u nooit meer te laat op uw afspraak.
  • Onze privéchauffeur brengt u altijd veilig thuis, wanneer u bijvoorbeeld een gelegenheid heeft waarbij u een drankje nuttigt. Daarover hoeft u zich geen zorgen meer te maken.
  • U heeft nooit meer problemen met het vinden van een parkeerplek, doordat de chauffeur dit voor u regelt.

 

‘Gezocht: privé chauffeur’? Kies voor een kwalitatieve chauffeur

PrivéchauffeurKwaliteit is waar wij ons door onderscheiden. Onze ervaren chauffeurs hebben allen een grondige screening doorlopen en een of meerdere opleidingen bij BRUSECO succesvol afgerond. Hierdoor bent u verzekerd van een gecertificeerd privéchauffeur die u veilig van A naar B brengt. Een veilige en prettige rit, daar kunt u bij ons van op aan. ‘Gezocht: privé chauffeur’? Kies voor Brussaard!

Onze chauffeurs zijn professioneel en discreet, waardoor u op het gemak belangrijke gesprekken kunt voeren tijdens de autorit. U heeft de mogelijkheid om een chauffeur in te huren met of zonder auto. Wij passen ons volledig aan op uw wensen en staan dagelijks voor u klaar. Daarnaast bent u tijdens uw gehele reis verzekerd evenals uw auto. Lees nu alle informatie over de unieke verzekering van Brussaard of reserveer direct uw persoonlijke chauffeur online!

 

 

Direct een privéchauffeur inhuren? Altijd voor u beschikbaar

Privéchauffeur reserverenWij begrijpen dat het prettig is als er een vaste privéchauffeur voor u klaar staat op het moment dat u vaker gebruik maakt van onze services. Het is mogelijk om u een vaste chauffeur toe te wijzen of op afroep. Natuurlijk biedt Brussaard nog veel meer aan, onze mogelijkheden op een rij:

Direct online uw privéchauffeur inhuren is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens snel geregeld. Na uw reservering kunt u ervan uitgaan dat uw chauffeur op het gewenste moment voor u klaar staat. Ook kunt u een privéchauffeur reserveren door contact op te nemen met de Brussaard Business Desk op 088 – 27 87 777.

Wij bieden naast onze privéchauffeursdiensten onder andere ook: directiechauffeurs, particulier chauffeur