privechauffeur

Een privéchauffeur inhuren: gemak en comfort

Een privéchauffeur van Brussaard maakt het mogelijk om gedurende uw reis naar een afspraak door te gaan met uw werkzaamheden. Mailen, bellen of vergaderingen voorbereiden kunt u prima doen terwijl uw chauffeur u veilig en snel naar de gewenste locatie rijdt. Bij Brussaard kunt u terecht voor een privéchauffeur op vaste basis of op oproepbasis.  Informeer naar de mogelijkheden of bel nu 088 – 27 87 777 en reserveer uw chauffeur.

Kwaliteit is waar wij ons door onderscheiden. Onze ervaren chauffeurs hebben allen een grondige screening doorlopen en één of meerdere opleidingen bij BRUSECO succesvol afgerond. Hierdoor bent u verzekerd van een gecertificeerd privéchauffeur die u veilig van A naar B brengt. Een veilige en prettige rit, daar kunt u bij ons van op aan.

 

 

Efficiënt reizen met een privéchauffeur

PrivéchauffeurUw spaarzame tijd in de agenda op de meest efficiënte wijze invullen doet u door gebruik te maken van onze privéchauffeurs. Ook tijdens het reizen naar vergaderingen kunt u doorwerken en belangrijke werkzaamheden uitvoeren. Na een vergadering kunt u de aantekeningen uitwerken of juist een volgende afspraak voorbereiden. Onze chauffeurs zijn professioneel en discreet, waardoor u op het gemak belangrijke gesprekken kunt voeren tijdens de autorit.

Wij begrijpen dat het prettig is als er een vaste privéchauffeur voor u klaar staat op het moment dat u vaker gebruik maakt van onze services. Het is mogelijk om u een vaste chauffeur toe te wijzen of op afroep. Neem direct contact op en reserveer uw vaste chauffeur bij Brussaard!

 

 

Direct een privéchauffeur voor u beschikbaar

Privéchauffeur reserverenDirect online uw privéchauffeur reserveren is niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens snel geregeld. Na uw reservering kunt u ervan uitgaan dat uw chauffeur op het gewenste moment voor u klaar staat. Ook kunt u een privéchauffeur reserveren door contact op te nemen met de Brussaard Business Desk op 088 – 27 87 777.

U heeft de mogelijkheid om een chauffeur in te huren met of zonder auto. Wij passen ons volledig aan op uw wensen en staan dagelijks voor u klaar. Daarnaast bent u tijdens uw gehele reis verzekerd. Lees nu alle informatie over de unieke verzekering van Brussaard of reserveer direct uw persoonlijke chauffeur online!

 

Wij bieden naast onze privéchauffeursdiensten onder andere ook: directiechauffeurs, particulier chauffeur