Brussaard in de media

Brussaard op EventSummit 2019

Paul Brussaard bemant zijn stand op EventSummit met een duidelijke missie. Hij vindt dat er veel meer oog voor details moet zijn in de evenementenbranche. En daar maakt hij graag het verschil in. Dat kwam duidelijk naar voren in onderstaand interview:

Wat zou jij graag anders willen zien tijdens zakelijke events? ‘Ik mis oog voor detail. Er zijn weinig mensen die een totaalbeeld hebben van de gang van de gast. We weten even kort door de bocht de hoofdact en wat er wordt gegeten en waar de jassen worden opgehangen. En dan houdt het vaak het op. Ik mis in de uitnodiging al een eerste grote link met de bezoeker, waarbij je die in feite uitnodigt om onbezorgd deel te nemen aan dat event.’

Wat bedoel je daarmee? ‘Dat ik als gast precies weet waar ik moet zijn, waar ik moet parkeren. Er staan vriendelijke mensen die mij welkom heten. Dat je dan als gast moet lachen, omdat je blij bent dat je gekomen bent. Want het was bij wijze van spreken in het midden van Amsterdam, ik moest parkeren in de bossen, maar ik kon het makkelijk vinden en hoefde niet door de modder te lopen. Dat zijn dingen, daar maak je echt verschil mee.' ‘Als regisseur van vervoer zijn wij altijd aan het inleven in de details. We verplaatsen ons echt in de gang van de gast. Daar anticiperen we op, dat leggen we voor en budgetteren we aan onze opdrachtgever. Deze manier van ontzorgen is vaak niet opgenomen in de budgetten.’

Wij ontzorgen al het vervoer rondom evenementen en toplocaties. Wij creëren parkeerplaatsen, regelen alle mobiliteit van en naar parkeerplaatsen en regelen de vergunningen. Mobility is fun. Maak vervoer een onderdeel van jouw beleving.’

Hoe vul je dat in? ‘Wij zorgen bijvoorbeeld voor een shuttle service naar mooie droge parkeerplaatsen, bewegwijzering, zodat gasten prettig en veilig parkeren. Of we rijden ze erheen met golfkarretjes met chauffeur, die kun je natuurlijk op een bepaalde manier aankleden. Als mensen op een evenement gedronken hebben, dan kunnen we ook een BOB chauffeur inzetten, die de mensen in hun eigen auto naar huis brengt. Het onbezorgd aankomen en weggaan helpt allemaal om de mensen te laten genieten.’

Hoe maakt jouw organisatie/locatie het verschil in de evenementenbranche?‘Wij zijn erg persoonlijk met onze opdrachtgevers, werken vaak al meer dan 25 jaar met hen samen. Ik wil de beste zijn.’

Door wie of wat laat jij je graag inspireren? ‘Ik hoop zelf te inspireren door altijd verder te denken in details. Ik vind het belangrijk dat ik een open relatie heb met mijn cliënten. Zodra ik merk dat budget steeds een struikelblok is, waardoor wij ons vakmanschap niet goed kunnen uitoefenen, is de inspiratie weg. Natuurlijk is budget een issue, maar er worden ook appels met peren vergeleken. Ik hoop mensen zelf te inspireren door hen te laten ervaren wat wij doen. Welk verschil wij maken.’

HEMA en Brussaard

Onlangs is Chauffeur.nl / Brussaard op pad geweest voor de HEMA. Omdat we het gebruik van een chauffeur via de website van Chauffeur.nl laagdrempelig willen aanbieden. En omdat Hema het dagelijks leven leuker en gemakkelijk wil maken... HEMA maakte een leuk filmpje om hun autoverzekering te promoten, met onze Michiel in de hoofdrol!

Het filmpje van HEMA kunt u zien op de site van Chauffeur.nl 

Brussaard verzorgt vervoer bij de Volvo Ocean Race 2018

De media stonden er bol van: dit keer was de finale van de Volvo Ocean Race in Nederland. De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. Zondag 24 juni 2018 eindigde deze legendarische race voor het eerst in de historie in Nederland. Na 45.000 zeemijlen was Den Haag, de ultieme bestemming.

Bij de havens van Scheveningen was een groot evenemententerrein ingericht dat bruiste van de activiteiten. Brussaard was gedurende 11 dagen met 25 chauffeurs actief om het vervoer van de zeilers en (internationale) VIP gasten, waaronder ook staatshoofden, in goede banen te leiden. Het was hard werken, met soms weinig slaap, maar een ervaring om nooit te vergeten!

Een groot deel van de chauffeurs die bij de Volvo Ocean Race betrokken waren zijn door BRUSECO opgeleid! Door de samenwerking met Brussaard kunnen BRUSECO opgeleide directiechauffeurs waardevolle werkervaring opdoen.

Vervoer van internationale gasten

Onlangs gingen 16 gecertificeerde directiechauffeurs meerdere dagen met hun gasten op pad. Brussaard Chauffeursdiensten verzorgde het vervoer voor een grote opdrachtgever. De chauffeurs reden voor speciale high executive gasten, die uit diverse landen ingevlogen werden. Het programma duurde meerdere dagen en voerde door Nederland en België.

De directiechauffeurs van Brussaard zijn opgeleid via BRUSECO en hebben geweldig werk gedaan! De Chinese delegatie en andere internationale gasten waren zeer te spreken over het hoge serviceniveau van de directiechauffeurs. Voor de directiechauffeurs was het een leuke ervaring: internationale gasten, de nieuwste Volvo´s en overnachten in mooie hotels. 

Chauffeur.nl sponsort RTL Business Tips

Chauffeur.nl (onderdeel van Brussaard Chauffeursdiensten) is sponsor van het RTL Programma Business Tips. Zo brengt Chauffeur.nl haar chauffeurs onder de aandacht onder de zakelijke kijkers.

We verschijnen maar liefst 8 keer tussen 2 april en 13 mei 2018 als Billboard " Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Chauffeur.nl!".
Hiermee willen wij de zakelijke kijker en ondernemer inspireren om ook gebruik te maken van een chauffeur.

Brussaard TrafficGuard aanwezig op EventSummit 2018

Op 15 februari werd alweer voor de 10e keer de Eventsummit gehouden: dé beurs voor de evenementenbranche, met meer dan 400 exposanten en 4000 bezoekers in 2017. Een aanrader voor edere eventprofessional of organisator van evenementen. Onze projectmanagers Remco en Paul waren die dag beiden aanwezig. 
Bent u niet in de gelegenheid geweest om langs te komen? Dan maken wij graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek op een andere datum: 088-278 7777.

Doen jullie dat ook?

“Oh, doet Brussaard dat ook? Dat is handig! Als we dat hadden geweten…..”
U kent ons als leverancier van stipte, speciaal opgeleide (directie)chauffeurs.
En veel opdrachtgevers weten ook dat Brussaard eigenaar is van www.valetparking.nl. Want waar chauffeurs nodig zijn, is Brussaard aanwezig. Al ruim 27 jaar. ​Sinds 1997 verzorgt de afdeling Brussaard Vervoersregie de coördinatie van het vervoer rondom evenementen, feestlocaties en congressen.

Onlangs is daar een nieuwe dienst aan toegevoegd: het leveren van vakbekwame verkeersregelaars, de Brussaard Trafficguard. Doordat de opleiding en training van nieuwe Trafficguards wordt verzorgd door ons opleidingsinstituut BRUSECO, is de kwaliteit hoog en weten we dat deze verkeersregelaars met u meedenken en pro-actief hun werk doen. Wilt u meer weten over deze nieuwe dienst? 

Neemt u dan contact op met Paul Brussaard of Andries Peeters: 088 278 77 77.

Nieuwsbrief Brussaard

Heeft u onze laatste nieuwsbrief al gelezen? Of heeft u de nieuwsbrief gemist?
Hier kunt u de special van Brussaard over Trafficguard bekijken.

Maatschappelijk verantwoord een chauffeur inhuren....

Nederland slibt dicht. Het tijdverlies loopt dagelijks flink op en kost veel energie. Files beginnen steeds eerder op de dag en eindigen later in de spits. De reistijd die het u kost om op locatie te kunnen overleggen is aanzienlijk. En dat is dure tijd. U mist hierdoor effectieve werktijd. Het niet inzetten van een chauffeur-op-afroep is daarom het tegenovergestelde van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat tonen onze chauffeurs al meer dan 27 jaar aan. 

Overweegt u ook om wetenschappelijk onderbouwd en maatschappelijk verantwoord een chauffeur te gebruiken? Lees er meer over in het whitepaper van Brussaard.

Brussaard wenst u hele fijne feestdagen toe!

Het team van Brussaard wenst u een mooie afsluiting van 2017 toe en een succesvol 2018, in goede gezondheid! Ons kantoor is tussen Kerst en Oudjaar gewoon geopend. Wilt u een chauffeur boeken of heeft u vragen? Andries en Frank staan u graag te woord.

Paul, Ron, Esther, Michiel, Ronnie, Hans Peter, Remco, Andries en Frank (vlnr)

Interview Paul Brussaard

In de nieuwste editie van het magazine LeadershipNL, voor de directeur en DGA, staan twee interviews met Paul Brussaard. In het eerste interview vertelt hij hoe de start van zijn eerste bedrijf is ontstaan uit een toevallige ontmoeting. In het tweede artikel gaat het over ondernemen. En dat daaruit weer mooie initiatieven kunnen ontstaan, zoals de DGA Groep van de Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren (www.ncd.nl ) Trouw zijn aan jezelf geeft je vleugels..en dat verbindt je met de juiste mensen. Een mooi uitgangspunt voor 2018, nietwaar? Lees hier het artikel in LeadershipNL

 

Voorbereidingen feestdagen in volle gang

December is altijd een drukke maand, vol afspraken en borrels. Ook bij Brussaard draaien we op volle toeren. De aanvragen voor chauffeurs stijgen nog verder dan normaal. En dat is logisch. U wilt immers optimaal genieten van deze dagen en er zeker van zijn dat u aan het einde van de dag weer veilig naar huis wordt gebracht.

Ook de jaarlijks terugkerende kerstpakkettenservice is weer een groot succes. Bedrijven willen niet afhankelijk zijn van de drukte bij de postbedrijven en hechten veel waarde aan een persoonlijke en stipte bezorging. Zij vragen Brussaard de bezorging voor hen te regelen. We zorgen niet alleen voor de chauffeurs en auto´s, maar verzorgen ook de planning zodat alles zo optimaal en efficiënt mogelijk verloopt. Meer weten over onze persoonlijke afleverservice? Neem contact op met Paul of Andries via 088 278 77 77 of via planning@brussaard.nl.

EZVN gala

Het prestigieuze EZVN gala komt er weer aan. Zakenvrouwen die Nederland kleur geven worden in de spotlights gezet tijdens de 14de editie van de EZVN Awards.  Zij krijgen een onderscheiding voor hun (zakelijke) successen en rol in de samenleving. Tijdens het EZVN gala, dat plaats zal vinden op 25 november in Rotterdam, zullen deze rolmodellen schitteren en de jongeren, professionals, ondernemers en het bedrijfsleven inspireren en wakker schudden.

Alle gasten van het gala kunnen een Bob-chauffeur van Brussaard reserveren, zodat ze onbezorgd kunnen genieten en veilig naar huis worden gebracht. Ook de topgasten worden door Brussaard chauffeurs vervoerd. Omdat wij het EZVN een warm hart toedragen, willen we u graag uitnodigen dit gala te ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over het EZVN Awards Gala

Waarom is gereden worden door een chauffeur goed uit te leggen?

Het -niet- inzetten van een chauffeur is vaak het tegenovergestelde van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen! Dat is de stelling van Paul Brussaard, oprichter en DGA van Brussaard, Chauffeur.nl en het opleidingsinstituut BRUSECO.
Nog steeds is er een aarzeling bij directeuren en adviseurs om zich door een chauffeur te laten rijden. Vanwaar die aarzeling? Paul Brussaard laat zien dat de inzet van een chauffeur bij bepaalde gelegenheden eerder een must is dan een overbodige luxe. Hij onderbouwt dit met wetenschappelijk getoetste feiten. Een aanrader voor iedereen die regelmatig zakelijk onderweg is.
Ga hier naar de pagina over de whitepaper van Paul Brussaard.

Nationale Haringpartij

Vervoer is een wezenlijk onderdeel van ons leven. Door vervoer ontmoeten mensen elkaar. En waar mensen elkaar ontmoeten ontstaan mooie dingen, zo luidt het devies van de Nationale Haringpartij. Brussaard is al jaren corporate member van dit prestigieuze evenement dat ieder jaar weer voor de top van het bedrijfsleven en de politiek wordt georganiseerd.

Ook dit jaar is Brussaard weer betrokken bij:
- het vervoer van de corporate members
- haal en brengservice van belangrijke gasten
- Pendeldiensten met golfkarretjes
- valetparking
- parkeerbegeleiding
- Bob service

Wilt u meer informatie ontvangen over het concept Mobility is Fun? We geven u graag een impressie van de mogelijkheden voor het vervoer rondom evenementen. Stuur een mail met uw naam en telefoonnummer en wij nemen contact met u op: info@brussaard.nl

Groen en fluisterstil vervoer

Het past helemaal bij Staatsbosbeheer: fluisterstil vervoer tijdens evenementen. Tijdens het Rolling Nature evenement bij de Oostvaarderplassen zagen we veel lachende gezichten. Het was een geweldig evenement en daar sluiten wij dan naadloos bij aan: het creëren van extra parkeerplaatsen en het verzorgen van het vervoer van en naar het evenement. (hier eventueel: lees verder, met verwijzing naar de nieuwspagina)

De inzet van golfkarretjes was een schot in de roos. De bezoekers, en met name de kinderen, vonden het heel leuk om op deze wijze vervoerd te worden. Doordat de karretjes open zijn zit je middenin de natuur. Zo begint het evenement al vanaf de parkeerplaats! Gastvrijheid op en top, want ook moeders en vaders met kleine kinderen, ouderen en mensen die beperkt mobiel zijn kwamen op deze wijze snel en comfortabel bij de evenementlocatie aan.

Wilt u meer informatie over dit fluisterstille vervoer? Bel dan met Andries Peeters (088-2787704) of mail naar info@brussaard.nl

Brussaard doneert aan stichting CityKids

CityKids geeft bijzondere kinderen de aandacht en ruimte om zich te ontwikkelen en kind te zijn. CityKids is een Medisch Kindzorg instelling
en bestaat uit een verpleegkundig kinderdag verblijf en een kinderdag centrum. De stichting is een initiatief van zakenvrouw Maritza Russel, die samen met een team van bevlogen medewerkers haar uiterste best doet om deze kinderen een betere toekomst te kunnen bieden. Haar nieuwste project is een bijzondere locatie in Rotterdam, waar ze zelfs een kinderhospitium wil inrichten. Daar is veel geld voor nodig en daarom promoten we graag Stichting CityKids!
Brussaard heeft al gedoneerd. Draagt u ook een steentje bij?

RTL Autowereld op bezoek bij Brussaard

De start-up van Brussaard, Chauffeur.nl trekt de aandacht van de landelijke media. Onlangs mochten we op ons kantoor in Maarssen een camerateam verwelkomen dat opnames kwamen maken voor RTL Autowereld. Presentator Allart Kalff laat de kijker zien wat de voordelen zijn van Chauffeur.nl.
De reportage wordt op zondag 4 december (17.30 uur) en zaterdag 10 december (11.30 uur) uitgezonden bij RTL. Kijkt u ook?

Brussaard start met Start UP!

Wat ooit begonnen is met een lift naar Parijs en als een studentenbedrijf is uitgegroeid tot hofleverancier van directiechauffeurs aan inmiddels meer dan 4000 opdrachtgevers, krijgt nu een nieuw vervolg. Brussaard Chauffeursdiensten krijgt er een broertje bij: een start-up.

“We gaan onze backoffice en 26 jaar ervaring nu inzetten om een bredere doelgroep aan te spreken met een geheel eigentijds concept”, licht Paul Brussaard toe. Nu de markt aan het flexibiliseren is, gaan wij ook mee in die trend. Het is namelijk ondoenlijk geworden om als intermediair vast personeel in dienst te nemen. De huidige wetgeving in combinatie met seizoensgevoelige inzet verstoren dat. Daarom gaan wij een geheel nieuw concept introduceren: Chauffeur.nl.

Chauffeur.nl faciliteert alle zelfstandige directiechauffeurs, taxichauffeurs en andersoortige chauffeurs in de personenvervoersmarkt. Wij hebben de faciliteiten voor deze ondernemers, waardoor zij zich op zelfstandige basis kunnen aanbieden aan onze en nieuwe relaties.

Via Chauffeur.nl kiest de opdrachtgever zijn of haar chauffeur zelf uit. Met de kwaliteiten die hij wenst. De betreffende chauffeur heeft daarvoor een tarief gepresenteerd. Als dat matcht, dan vinden die twee elkaar. Chauffeur.nl brengt die partijen samen en zorgt voor de planning en facturatie.  De Servicedesk adviseert en organiseerde de grotere aanvragen, waarbij meerdere chauffeurs betrokken worden.

Wilt u als opdrachtgever geïnformeerd worden over dit nieuwe initiatief Chauffeur.nl?
Laat het ons weten via planning@brussaard.nl. Wij zullen u over de mogelijkheden informeren.

Bent u zelfstandig chauffeur?En wilt u meeliften met deze nieuwe start-up? Meldt u dan aan via zzp@chauffeur.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Brussaard weer actief bij Nationale Haringpartij

Op woensdag 22 juni jl. werd de 55e Nationale Haringpartij georganiseerd op kasteel De Haar in Haarzuilens. Ook dit jaar verzorgde Brussaard de parkeerbegeleiding en pendeldienst voor de vele nationale en internationale gasten. Onder de haring happende topgasten bevonden zich representanten van het Koninklijk Huis, de Nederlandse politiek, buitenlandse ambassades, het bedrijfsleven, de society, media en cultuur. Zij hebben genoten van heerlijke haring, die dit jaar weer uitstekend van kwaliteit is.

Kantoor Brussaard verhuist naar Maarssen

Met ingang van 1 januari werkt Brussaard weer vanuit Maarssen. U vindt ons op Bisonspoor 5000, Toren Copenhagen, op de vierde etage. Ons telefoonnummer en mailadres blijven uiteraard hetzelfde. U bent van harte welkom op ons nieuwe kantoor, aan het Amsterdam Rijnkanaal!

Slimme mensen boeken bij Brussaard

U bent regelmatig onderweg. Af en toe kunt u uw reistijd veel beter benutten. Dan is het slim om Brussaard te bellen. Met meer dan 25 jaar ervaring is Brussaard uw partner in uw persoonlijke mobiliteit. Of het nu om u alleen gaat, de voltallige directie, Raad van Bestuur of Commissarissen. Met of zonder auto. Ervaar de rust van uw eigen achterbank.

Stipte en speciaal opgeleide (DEKRA en CCV D gecertificeerde) directiechauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Bel ons gerust voor persoonlijk advies: 088 - 2787 777.
Of vraag online informatie aan over de chauffeurs van Brussaard. Slim!

Brussaard bij BNR

In de maand december is Brussaard iedere dag te horen op BNR nieuwsradio.
Vivian Boelen, de bekendste stem van Nederland, heeft de radiospot ingesproken. Luister hier naar de BNR radiocampagne van Brussaard
 

Wie rekent laat zich rijden door Brussaard

In december worden, via een advertentie op de eerste pagina´s van de grootste zakenkrant van Nederland, het Financieel Dagblad, ondernemers, directeuren en managers gewezen op het gemak van een chauffeur van Brussaard. Want de tijd die u bespaart als u gereden wordt door een Brussaard-chauffeur is onbetaalbaar.
Slimme mensen boeken hun chauffeur bij Brussaard!

Nieuwe verkeersborden

Per 1 januari 2015 worden er maar liefst veertien nieuwe verkeersborden geïntroduceerd. De laatste keer dat er zoveel borden tegelijk bijkwamen was in 2006. Toen waren het er acht.
De nieuwe borden zijn vooral bedoeld om in een aantal situaties meer duidelijkheid te geven in het verkeer. Hier treft u een overzicht van de nieuwe verkeersborden aan, zodat u ook in 2015 goed voorbereid op pad gaat.

FD Persoonlijk Luxury & Lifestyle event

Op woensdag 3 september was Brussaard te gast op het FD Persoonlijk Luxury & Lifestyle event 2014. Sinds jaar en dag levert Brussaard tijdens dit event exclusieve auto’s, dit keer voor de tweede maal in samenwerking met Jaguar.
Gasten van het FD Persoonlijk Luxury & Lifestyle event werden door ervaren Brussaard chauffeurs opgehaald en thuisgebracht. Daarbij was er alle tijd om te genieten van de mooie auto’s die Jaguar ter beschikking had gesteld.


Door de vlekkeloze uitvoering van de organisatie kunnen alle betrokkenen
terugkijken op een geslaagd evenement.

Niet alleen de organisatie, maar ook de chauffeurs waren enthousiast over de samenwerking met Jaguar. Zoals een van de chauffeurs aangaf: "het is een waar genoegen om in zulke prachtige auto´s te kunnen rijden."  
 

Brussaard actief bij organisatie Shell Eco Marathon

In mei heeft Brussaard meegewerkt aan de Shell Eco Marathon. Deze werd georganiseerd in Rotterdam. De opdracht is uitgevoerd in samenwerking met de Rotterdamse Mobiliteit Centrale (RMC). Door het gehele land werden kinderen (13.000 in totaal) opgehaald en naar het Rotterdamse Ahoy gebracht. Daar werden zij opgevangen door Brussaard coördinatoren, die tevens de gehele logistiek op het terrein hebben verzorgd.

Tijdens de Shell Eco Marathon heeft Brussaard gezorgd voor touringcars, coördinatoren, verkeersregelaars, parkeerbegeleiders, auto’s met chauffeur, gastheren, fietskoeriers  en heeft zij de  algehele logistieke voorbereiding voor haar rekening genomen. De RMC verzorgde veel VIP ritten voor gasten van Shell.

Met de ervaring van de Brussaard coordinatoren verliep het 2-daagse evenement vlekkeloos. Ruim 13.000 kinderen hebben in deze twee dagen Ahoy bezocht. Brussaard heeft bij dit bijzondere evenement aangetoond dat ze een expert is waar het gaat om het uitvoeren en begeleiden van het vervoer van van grote evenementen. Hieronder een foto waarop een terrein bij Ahoy omgetoverd werd tot ‘busstation´.

Waarom het vak van directiechauffeur een certificaat verdient
(en waarom de CEO dit moet weten...)

Paul Brussaard houdt een eigen Blog bij, waar iedere keer een ander onderwerp binnen het vak wordt belicht. Dit keer schrijft hij over de waarde van een certificering voor directiechauffeurs.
Wilt u ook een keer het gemak ervaren van een (internationaal) gecertificeerde directiechauffeur? Neemt u dan contact op met de medewerkers van het Brussaard Business Center.

Brussaard weer actief bij Nationale Haringpartij

Op donderdag 19 juni jl. werd de 53e Nationale Haringpartij georganiseerd op kasteel De Haar in Haarzuilens. Ook dit jaar verzorgde Brussaard de parkeerbegeleiding en pendeldienst voor de vele nationale en internationale gasten. Onder de haring happende topgasten bevonden zich representanten van het Koninklijk Huis, de Nederlandse politiek, buitenlandse ambassades, het bedrijfsleven, de society, media en cultuur. Zij hebben genoten van de volvette haring, die dit jaar uitstekend van kwaliteit is.

Brussaard aanwezig op Pré-Haringontvangst

Het bestuur van de Stichting Hollandse Haringpartij organiseert de stichting elk jaar in april een Pre-Haringontvangst voor alle Corporate Members, Leden van Verdienste en leden van het Comité van Aanbeveling. Deze delegatie is te gast bij één van Corporate Members, die een inspirerend programma verzorgd en een kijkje in de organisatie geeft. Tijdens de zeer geslaagde Pre-Haringontvangst werden, aan de ‘vooravond’ van de 53e Nationale Haringpartij, weer vele nuttige contacten gelegd. Een indruk vindt u in het Stan Huygens Journaal van dagblad de Telegraaf.

Van koning tot president, van ambassadeur tot regeringsleider…

Meer dan 60 Afrikaanse leiders vertegenwoordigd door meer dan 90 delegaties waren begin april in Brussel bijeen om te praten over de betrekkingen tussen de Afrikaanse en de Europese landen. In opdracht van Biribin Limousines heeft Brussaard mede het vervoer van deze delegaties tot in detail verzorgd.

“Een ongekende logistieke operatie, in het hart van Brussel” , aldus Paul Brussaard. “ Ruim 200 toplimousines en Mercedes Viano’s met chauffeur stonden voor, tijdens én na afloop van de vergaderingen van de EU-Afrika Top een week lang paraat om alle gasten stipt en comfortabel te vervoeren. In nauwe samenwerking met de politie en veiligheidsdiensten werd het vervoer van de delegaties verzorgd. Een evenement waar we ook met grote tevredenheid op terugkijken.

Dit past in de nieuwe BRUSSAARD filosofie: internationaal samenwerken op topniveau om zo de opdrachtgever (EU) te ontlasten. BRUSSAARD kent op locatie in iedere Europese stad de beste chauffeurs. Daar doen wij dan graag een beroep op. Dat is ook de reden waarom dit project, in navolging van de NSS ook volledig is geslaagd. De opdrachtgever is zeer tevreden, net als de chauffeurs die vaak met een mooi geschenk van de koning of president, als dank voor hun perfecte service, na een week hard werken weer huiswaarts keerden”.

BRUSSAARD en de Nuclear Security Summit 2014

Het is u niet ontgaan: de Nuclear Security Summit van 24 en 25 maart 2014 heeft Nederland op de kaart gezet. Een ongekend groot evenement, waarbij logistiek en vip vervoer bijzonder belangrijke schakels waren.

Ook BRUSSAARD is grootschalig ingezet om mee te werken aan dit visitekaartje voor Nederland. Samen met haar partner RMC heeft BRUSSAARD variërend tussen de 50 en 150 chauffeurs per dag geleverd aan de Amerikaanse delegatie. Deze delegatie van 500 mensen bestond uit ministers, onderministers, geheime diensten en natuurlijk de presidentiële staf. Wij waren trotse leverancier van alle (niet Amerikaanse) voertuigen en chauffeurs in de stoet van zowel President Obama als die van Secretary of State John Kerry.

„ Dit evenement vroeg het uiterste van iedere betrokken coördinator en chauffeur” , licht Victor Peters toe als operationeel manager van BRUSSAARD. „ In omvang is dit een bijzonder project. En daarmee lagen we natuurlijk ook onder het vergrootglas van de internationale media. Dat vraagt om ervaring, professionaliteit in de organisatie en aansturing. En dat is uitstekend gelukt.”

Het is een bijzondere prestatie van alle betrokken chauffeurs en coördinatoren. De vraag naar chauffeurs varieerde per dag en de opdrachten veranderden bijna ieder uur. En dat gedurende de voorbereiding van ruim twee maanden, de drie weken(!) waarin reeds verschillende chauffeurs actief waren en niet te vergeten de twee dagen van de NSS zelf als hoogtepunt. Ik ben er zeker van dat de chauffeurs een dergelijke ervaring niet snel zullen vergeten. Dat heeft tot een enorme motivatie en inzet geleid.

De Amerikaanse delegatie was zeer tevreden. BRUSSAARD heeft haar 24 jaar ervaring kunnen inzetten om alle vervoerswensen tot in de puntjes te verzorgen. Een uitdaging was dat we aan sommige vaste Brussaard opdrachtgevers soms niet de geprefereerde chauffeur konden leveren. Die zat vast in Den Haag in verband met screening en veiligheidszones. Gelukkig hebben we dat kunnen oplossen met andere gekwalificeerde directiechauffeurs die graag mee insprongen.”

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagd evenement. Wij danken hiervoor al onze chauffeurs, coördinatoren en andere betrokkenen! Dit is een team effort geweest en we hebben onze standaarden dankzij deze mensen weer waar kunnen maken.

Chauffeur met auto in Nederland, België en Duitsland

Deze service van Brussaard onderscheidt zich duidelijk van het gebruik van een standaard taxi. Met goed opgeleide directiechauffeurs en een uitgebreid nieuw wagenpark, kunt u het vervoer van uw belangrijke delegaties met vertrouwen aan onze planning uitbesteden.
“Meer dan 1100 auto’s met directiechauffeurs staan klaar in de regio Amsterdam en Rotterdam. Maar ook in de andere delen van Nederland, België en geheel Duitsland levert Brussaard goed opgeleide directiechauffeurs met een tip top voertuig. Dit netwerk is opgezet vanuit onze opleidingsdochter BRUSECO. U krijgt dus de beste directiechauffeurs op lokaal niveau.

Alle zakelijke mobiliteit gaat via één factuur en via één telefoonnummer, en dat tegen een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. U boekt via het bekende nummer van de Brussaard Business Desk: 088 - 278 77 77 en ontvangt via Nederland de factuur. Zo is alles onder één dak geregeld.

Donatie aan KiKa

Brussaard Chauffeursdiensten kiest er al jaren bewust voor om geen kerstkaarten of dure geschenken aan haar zakelijke relaties te sturen. Het geld dat we hiermee besparen wordt overgemaakt aan een organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen, wereldwijd.

Dit jaar hebben we een donatie van €2013,00 overgemaakt aan Stichting KiKa, voor kinderen met kanker. Deze organisatie zet zich in om de genezingskans voor kinderen met kanker te vergroten. Stichting KiKa is ons welbekend. In de voorgaande jaren hebben we meermalen dit goede doel mogen steunen.