Brussaard bepaalt de internationale kwaliteitsstandaard

Paul Brussaard had de kans om in het bankwezen een glanzende carrière op te bouwen. Hij koos voor directiechauffeur. Voor het ondernemerschap. Zelf de weg bepalen, zelf verantwoordelijk zijn. Succes in eigen hand nemen. De directiechauffeur als veelzijdige topprofessional, vanaf het prille begin in 1991 zijn missie, mede gedragen door zijn team. Hard werken, dat was en is het. Maar met resultaat!

Brussaard is inmiddels de vaderlandse marktleider in flexibel vervoer en in werving en selectie van directiechauffeurs. Het eigen opleidingsinstituut Bruseco is dé marktleider op het gebied van gecertificeerde opleidingen voor directiechauffeurs.

Je bent ondernemer of je bent het niet. Ondernemers kennen geen plafond, het kan altijd beter. Paul Brussaard sloeg zijn vleugels uit en bouwde een internationaal netwerk op van de beste directiechauffeurs. Het is Brussaard die, met haar eigen opleidingsinstituut voor directiechauffeurs BRUSECO, inmiddels de kwaliteitsstandaard bepaalt in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.