Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Over Brussaard

Brussaard stuurt meer dan u denkt…

De naamgever van ons bedrijf, Paul Brussaard, had de kans om in het bankwezen een glanzende carrière op te bouwen. Hij koos echter direct al voor het ondernemerschap. Zelf de weg bepalen, zelf verantwoordelijk zijn. Succes in eigen hand nemen. De (directie)chauffeur als veelzijdige topprofessional, vanaf het prille begin in 1990 zijn missie, mede gedragen door zijn team. Hard werken, dat was en is het. Maar met resultaat!

Brussaard is inmiddels, na 30 jaar, de vaderlandse marktleider in flexibel vervoer en in werving en selectie van directiechauffeurs.

Het eigen opleidingsinstituut BRUSECO is dé marktleider op het gebied van gecertificeerde opleidingen voor directiechauffeurs, rijdocenten en chauffeurs voor onze hulpdiensten zoals brandweer en ambulance. 

Anno 2020 heeft Brussaard voor Koningshuizen, presidenten, ambassades, de Europese Commissie, Ambassades, prinsen en prinsessen, CEO’s en vele soorten boardmembers, DGA’s, directeuren, bestuurders, politici en bekende Nederlanders gereden. Zo heeft Paul een aantal keren voor President Obama gewerkt, hebben zijn 150 chauffeurs alle leden van de White House en Secret Service vervoerd, zowel in Nederland als in Frankrijk en Belgie gedurende twee weken. 

Corona crisis 2020

Ook de Corona Crisis had grote invloed op de bedrijven van Paul. Tijdens die crisis heeft Paul zijn kwaliteiten op verzoek ingezet om samen met de Veiligheidsregio Utrecht het virus uit te bannen. Tijdens de Corona Crisis maakte Paul onderdeel uit van het Regionaal Operationeel Team COVID-19 als crisiscommunicatie adviseur. Zo kon hij zijn kwaliteiten inzetten om  het Corona-virus te bestrijden. 

Nu Brussaard 30 jaar bestaat wordt de draad weer opgepakt en de diensten geëvolueerd tot High-Level Mobility Solutions: Brussaard biedt innovatieve en slimme oplossingen als het gaat om vraagstukken rondom het vervoer en veilig onderweg zijn van directieleden,  buitendienstmedewerkers en chauffeurs. 

Dankbaar

Het team Brussaard is de 4.500 opdrachtgevers dankbaar voor hun vraag naar bekwame chauffeurs, de afgelopen 30 jaar.

Wij hopen ook de komende 30 jaar weer een belangrijke rol te spelen in het ontzorgen van alle medewerkers die vaak onderweg zijn met de auto. Veilig en productief onderweg zijn blijft onze specialiteit.

Dank dat u de weg (weer) heeft gevonden naar Brussaard.

$

Wij zijn bereikbaar op

Tel: 088 278 77 77
E-mail: planning@brussaard.nl

$

Adresgegevens

Brussaard BV
Bisonspoor 3002 – C505
Toren Copenhagen
3605 LT Maarssen

$

Uw vraag direct stellen

U kunt ook ons contactformulier invullen om contact met ons op te nemen.

Deze chauffeurs staan voor u klaar

De deur staat voor u open, stap in

Eenmaal een chauffeur van Brussaard en u wilt niet anders meer..

Heeft u een chauffeur nodig? Download gratis onze whitepaper "Chauffeur decadent of noodzaak?"

Gratis en zonder verplichtingen

Flexibel, op afroep beschikbaar

Geen afnameverplichting
Garanties voor kwaliteit van de chauffeur
Flexibel team, zodat last minute ook vaak mogelijk is

Landelijke dekking

In Nederland en Europa
Uitgebreid aanvullend verzekerd zodra uw stuur wordt overgenomen

Persoonlijk advies bij reserveringen

Persoonlijk advies bij reserveringen over vertrektijden
Vaste pool van chauffeurs mogelijk bij urengaranties

Voor ieder budget mogelijk

Staffelkorting bij grotere afnames mogelijk
Starttarief van €24,95 per uur