Werken als TrafficGuard en met 50% korting de opleiding volgen; het kan bij Brussaard!

Attent, gastvrij, vakkennis en servicegericht werken. Dat zijn de kenmerken van een TrafficGuard, die de vakopleiding “erkend verkeersregelaar” bij BRUSECO heeft gevolgd. Meer dan 27 jaar praktijkervaring in de coordinatie van het vervoer bij evenementen en projecten zijn verenigd in deze vakopleiding. Van die ervaring profiteert u mee.

Brussaard TrafficGuard is op zoek naar 40 getalenteerde medewerkers die graag opgeleid willen worden tot TrafficGuard. Bent u beschikbaar de komende maanden? En wilt u opgeleid worden met 50% korting? Dan biedt Brussaard u de kans!

Brussaard TrafficGuard: de professionele verkeersregelaar

De vakopleiding tot Brussaard TrafficGuard is breder van opzet dan de standaard opleiding tot Verkeersregelaar. De eisen voor TrafficGuards liggen bij deze driedaagse opleiding dan ook veel hoger. Uiteraard ontvangt u na afloop van de intensieve driedaagse opleiding de aanstellingspas tot landelijk bevoegd beroepsverkeersregelaar. Uw rugzak zit dan vol met extra bagage. U voldoet namelijk aan de criteria die wij hebben vastgelegd in ons eigen eisenpakket:

– U bent representatief,
– U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden,
– U bent gastvrij,
– U kunt situaties goed overzien,
– U kunt een kruispunt goed analyseren
– U heeft empathie voor verschillende verkeersdeelnemers
– U heeft inzicht in de verschillende soorten verkeersdeelnemers
– U bent een meester in het de-escaleren van conflictsituaties,
– U heeft een professionele beroepshouding,
– U kunt goed omgaan met calamiteiten,
– U kent de wettelijke kaders en speelruimte van uw vakgebied.

Wat betekent dit voor u?

1.  U behoort na het slagen voor de vakopleiding Erkend Verkeersregelaar tot het elitekorps van Nederland,
2.  Als het gaat om het begeleiden van het verkeer, verkeersstromen, speciale colonnes en stoeten bent u kennisexpert op het terrein van de wetgeving en bent u uitstekend in staat om adviezen te geven,
3.  Ons opleidingsinstituut BRUSECO heeft goede contacten met andere aanbieders van verkeersregelaars.
4.  Zo kunnen wij u, als u dit wilt, nadat u bent geslaagd kosteloos voordragen. U bent opgeleid en kunt direct aan de slag!
5.  Brussaard TrafficGuard biedt u 50% korting op de officiële vakopleiding Verkeersregelaar van BRUSECO. U betaalt geen € 650,00 maar slechts €325,-.
6.  U dient minimaal 40 uur inzetbaar te zijn voor Brussaard,als tegenprestatie voor de 50% korting op de opleidingskorten. Dit wordt via een overeenkomst vastgelegd.

Opleidingsgegevens

De vakopleiding tot landelijk bevoegd verkeersregelaar duurt 3 cursusdagen.
De opleiding bestaat uit een dag theorie met afsluitend examen, (bij BRUSECO in Maarssen) en twee dagen praktijk, op een locatie in Midden Nederland. Op de derde dag doet u praktijkexamen. 

De belangrijkste uitgangspunten van de opleiding tot landelijk bevoegd verkeersregelaar:
– Behandeling van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens (RVV)
– Werken conform de Arbeidstijdenwet.
– Overige wetgeving waar u tijdens de uitvoering van uw werk mee te maken heeft.
– Uw bevoegdheden en beperkingen als verkeersregelaar.
– Valkuilen en fouten bij de uitvoering van uw taak
– Communicatie tijdens de uitvoering van uw werkzaamheden
– Etherdiscipline bij het werken met portofoons,
– De-escaleren van situaties waarin de tegenpartij agressie vertoont (of niet bereid is mee te werken),
– Veiligheid op uw werkplek,

Als u voor het theorie- en praktijkexamen bent geslaagd ontvangt u het certificaat Landelijk bevoegd verkeersregelaar van BRUSECO. Met dit certificaat kunt u uw bevoegdheidspas aanvragen. Deze pas is vijf jaar geldig.
Naast deze opleiding biedt BRUSECO ook aanvullende masterclasses aan zoals Incidentmanagement en de masterclass Reanimatie en AED (officiële pas).

Na de opleiding

Na de intensieve opleiding kan er een beroep op u gedaan worden om te werken bij speciale evenementen en projecten. Als tegenprestatie voor de 50% korting bent u minimaal 40 uur als verkeersregelaar inzetbaar voor Brussaard TrafficGuard. Meerdere bedrijven die actief zijn in het aanbieden van verkeersregelaars hebben werk voor professionele verkeersregelaars. U kunt dus snel werkervaring opdoen!.

Hoe kan ik met korting deelnemen?

Wilt u deelnemen aan de unieke opleiding tot landelijk bevoegd verkeersregelaar en € 325,00 korting ontvangen? Stuur dan uw motivatie met pasfoto en uw persoonlijke gegevens (inclusief telefoonnummer) naar dhr. M. van de Water van TrafficGuard: mvdwater@brussaard.nl 

Na ontvangst van uw mail hoort u binnen enkele dagen of u wordt uitgenodigd voor een nadere kennismaking. Mocht die kennismaking naar wederzijdse tevredenheid verlopen, dan kunt u definitief kiezen om met korting deel te nemen aan het opleidingsprogramma van BRUSECO en daarna via Brussaard TrafficGuard aan de slag te gaan..
 

Wilt u meer informatie over de opleiding tot landelijk bevoegd verkeersregelaar van BRUSECO? Lees het op de website van BRUSECO