Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

MOTIVATIEBOOST: verfijnde pakketten met IMPACT,

Corona heeft het samenkomen van collega’s plotseling veranderd. We werken meer vanuit huis. Vergaderingen en bijeenkomsten vinden nu vaker online plaats. Medewerkers treffen elkaar niet meer op kantoor. Geen gesprekken bij het koffiezetapparaat, geen collega die eventjes langsloopt om te informeren hoe het gaat… Die afstand is voor veel mensen echt een nadeel. Hoe zou je dat gevoel van afstand, en het soms letterlijk minder betrokken voelen bij het team, kunnen overbruggen? Met de Motivatieboost pakketten van Brussaard tover je een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Online vergadering? Stuur een Motivatieboost pakket met lekkere hapjes waarmee je samen met je collega´s op afstand kunt toasten op behaalde resultaten of de naderende Kerst.

Met Brussaard Special Delivery worden online bijeenkomsten een waar feestje van gezelligheid, verbinding en puur genot. Brussaard Special Delivery zorgt voor een unieke beleving bij de deelnemers: stipt op tijd, op de dag van de bijeenkomst levert Brussaard een speciaal pakket af. Dat geeft je motivatie een boost!

“Ik hoorde van jullie via een collega. Kunnen jullie ook pakketten samenstellen voor de 175 partners van onze organisatie? Die willen we dan voor 14.00 uur in geheel Nederland afgeleverd hebben, zodat iedereen kan proosten tijdens de online meeting van 15.00 uur. We hoorden dat jullie de vorige keer zo´n leuk pakket hadden samengesteld. Dat willen wij ook graag! Kan dat?”

 

“Wat ontzettend leuk!” is een veel gehoorde reactie als er weer een Motivatieboost pakket wordt aangeboden door een Brussaard chauffeur. Bezorgen met impact: dat is de nieuwe dienst van Brussaard. Inmiddels zijn er al meer dan 600 pakketten in de Covid-periode aan thuis werkende medewerkers aangeboden. De pakketdienst is een groot succes. Reden voor Brussaard om de Motivatieboost pakketten ook ná de coronaperiode te blijven aanbieden.

 

Paul Brussaard: “Met het Motivatieboost pakket wordt een behoefte vervuld bij onze opdrachtgevers, die normaliter met een chauffeur van Brussaard rijden. Directies, advocaten, accountants en adviseurs werken vaak al maanden vanuit huis. Dat is niet altijd makkelijk. Hoe hou je de motivatie van je medewerkers vast om het beste te blijven leveren als adviseur of leidinggevende? Met het verrassingspakket laat je zien dat je met elkaar verbonden bent, ook al ga je niet meer dagelijks naar het kantoor. Door het Motivatieboost pakket, dat persoonlijk door de chauffeur aan de ontvanger wordt overhandigd, laat je de thuis werkende collega´s weten dat ze gewaardeerd worden en motiveer je hen nog even vol te houden.

 

De pakketten worden geheel op maat gemaakt, waardoor de impact voor de ontvanger ook veel groter is. ”

 

Motivatieboost bezorgingen hebben écht impact

  • Het zijn verse producten, mooie wijnen, met glazen, noten, kaas, of verse tonijn of zalm.
  • Zeer smaakvol en altijd van topkwaliteit, omdat we zoveel mogelijk inkopen bij lokale speciaalzaken en bedrijven.
  • Wilt u naast het eten en drinken ook een specifiek product in het pakket laten opnemen? Geef het aan, dan gaan wij voor u op zoek!
  • De pakketten worden op maat verpakt, waardoor de presentatie altijd uniek is.

 

Motivatieboost: stipt op tijd, persoonlijk en altijd op maat

  • Persoonlijke overhandiging aan de voordeur, Covid proof.
  • Stiptheidsgarantie: altijd op tijd en zeker voor de online meeting begint.
  • Maak de impact nog groter door een leuke manier van communiceren. Dit kan via een bijgesloten brief of kaart zijn, een speciaal ingerichte internetpagina met een videopresentatie van de directeur of een bekende relatie/Nederlander. Dit wordt gerealiseerd door BrusArt Media.
  • Uw wens is leidend. Er is altijd meer mogelijk dan u denkt!

 

Inkoop en uitvoering met toewijding en commitment

Net als bij de organisatie van een evenement werken we bij Motivatieboost ook met een projectteam. Esther doet de inkoop en kijkt kritisch naar de smaak en kwaliteit. Paul organiseert samen met Frank minutieus de gehele logistiek rondom de bezorging van de pakketten. Paul Brussaard is verantwoordelijk voor de communicatie en de gehele regie van het project. De directiechauffeurs rijden door het hele land en leveren de pakketten stip op tijd af. We vinden het superleuk om weer als team het best mogelijke te leveren.

Persoonlijke service waar je echt blij van wordt. Dat is ons motto. Wij gaan graag voor u aan de slag! Het gemiddelde pakket kost, inclusief persoonlijke bezorgen circa € 115 euro, oplopend naar € 350,- per pakket. Daar zit de persoonlijke bezorging bij in.

 

Motivatieboost: van en voor iedereen

We werken samen met instellingen die mensen met een mentale handicap betrekt bij het inpakken. Tevens kijken we naar de ecologische footprint van de producten. Dat wordt steeds belangrijker. De bezorging wordt gedaan door zzp-taxichauffeurs, directiechauffeurs of ondernemers die uit de evenementenbranche komen. Zij krijgen via dit initiatief weer de mogelijkheid hun inkomen aan te vullen.

 

Minimumaantal pakketten

Er geldt geen minimum of maximum aantal pakketten.

 

Online bij elkaar komen was nog nooit zo leuk!

Stel u eens voor: Om 15.00 uur start een zoomsessie. Het gaat hierbij om het introduceren van een nieuw teamlid of collega. Iedereen in Nederland sluit online aan bij deze sessie. Door Brussaard Special Delivery heeft iedere deelnemer die dag thuis een motivatieboost ontvangen met verse zalm en champagne, gebrande notenmix, een kaasplank met klasse wijn (kan ook alcoholvrij) of sap uit de boomgaard. Iedereen is in de goede stemming gekomen en proost met elkaar; op afstand maar toch verbonden. Onze pakketten zijn smaakvol en uniek; de producten zijn van topklasse en speciaal geselecteerd. Daar wordt geen concessie in gedaan. Dat is Brussaard Special Delivery. Iedereen krijgt hiervan een enorme motivatieboost

 

Bel met 088-278 7777 voor nadere informatie. U kunt met Esther bellen om uw bestellingen door te nemen.

Mailen kan ook via planning@brussaard.nl