Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Special Delivery

Met Brussaard wordt online samenkomen weer leuk!

Met Motivatieboost van Brussaard Special Delivery

 

Corona heeft het samenkomen van collega’s plotseling veranderd. We werken meer vanuit huis. Dus bijeenkomsten vinden nu vaker online plaats. Maar die afstand… dat is echt een nadeel. Hoe zou dit veranderd kunnen worden? Hoe maken we de beleving persoonlijker en warm? Zodat de beleving van deze online sessies nooit meer saai of afstandelijk meer zijn?

Dat kan met Brussaard Special Delivery. Want met Brussaard worden die bijeenkomsten een waar feestje van gezelligheid, verbinding en puur genot. Brussaard Special Delivery zorgt voor een unieke beleving bij de deelnemers: stipt op tijd, vlak voor de bijeenkomst levert Brussaard een speciaal pakket af. En dat geeft de motivatie een boost!

 

“Ik hoorde van jullie via een collega: Kunnen jullie ook pakketten samenstellen voor onze 175 partners van onze organisatie? Die willen we dan voor 14.00 uur in geheel Nederland afgeleverd hebben, zodat iedereen kan proosten tijdens de online meeting van 15.00 uur? Dat werd zo enorm gewaardeerd door onze collega’s: dat willen wij ook graag! Kan dat?”.

 

Deze vraag komt steeds vaker binnen bij Brussaard Special Delivery. Doordat we tijdens de Coronacrisis onze chauffeurs aan het werk wilde houden, is het idee MotivatieBoost ontwikkeld. En weet u wat? Het is een groot succes aan het worden! Het goede nieuws is dat het team van Brussaard ook veel plezier heeft in het organiseren van deze verwennerij.

 

“Het is zo leuk om pakketten samen te stellen die zo goed bevallen”, stelt Esther van de back-office. “Onze Motivatieboost pakketten zijn per bestelling uniek samengesteld. Iedere bestelling is uniek. De ingrediënten zijn vooraf met elkaar besproken. De verse onderdelen zijn krokant. Zo ontstaat een unieke smaakbeleving. De kwaliteit van de producten is hoogwaardig. Daar zorgen wij voor. Het bijzondere is dat we ook de logistiek geheel regelen. Of het nu om 100 of 350 pakketten gaat. Wij leveren deze pakketten stipt en vers af op iedere gewenste locatie. Dit kan thuis zijn bij de vennoot of partner. Maar wij kunnen als Brussaard ook groepspakketten op kantoorlocaties afleveren”.

 

Online bij elkaar komen was nog nooit zo leuk!

Stel u eens voor: Om 15.00 uur start een zoomsessie. Het gaat hierbij om het introduceren van een nieuw teamlid of collega. Iedereen in Nederland sluit online aan bij deze sessie. Door Brussaard Special Delivery heeft iedere deelnemer zojuist thuis een motivatieboost ontvangen met verse zalm en champagne, versgerookte noten, of een verse kaasplank met klasse wijn of heerlijke speciale alcoholvrije versnaperingen. Iedereen is in de goede stemming gekomen en proost met elkaar en geniet. Op afstand maar toch verbonden. En vooral smaakvol en uniek. Want daar gaat het ook om: de producten zijn van topklasse en speciaal geselecteerd. Daar wordt geen concessie in gedaan. Dat is Brussaard Special Delivery. Iedereen krijgt hiervan een enorme motivatieboost!

 

Paul Brussaard: “We zullen als onderneming deze weg inslaan omdat dit nodig is. De klassieke omzet die we sinds 30 jaar kennen, heeft door de Corona een flinke knauw gekregen. We zien dat we met Motivatieboost weer zo uniek zijn! Voor de passie die we hebben om alles tot in de puntjes te organiseren, waarbij de cliëntwensen centraal staan… dat zit in onze genen. En met de chauffeurs brengen we die pakketten op een gastvrije wijze naar het prive-adres of kantoorlocatie van alle betrokken medewerkers. Die reacties! Geweldig! Het recept past echt bij Brussaard: het moet goed zijn, gastvrij en uniek. Maar vooral: wij brengen alle medewerkers motivatie om vol te houden thuis te werken en met elkaar te genieten van deze online samenkomsten. Dat kan op deze manier!”

 

Bel met 088-278 7777 voor nadere informatie en voor uw pakketten opmaat