Delegatievervoer

Ruim 450 ervaren en goed opgeleide directiechauffeurs en ruim 150 TaxiPlus-chauffeurs staan voor u paraat in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk voor delegatievervoer naar wat voor bijeenkomst of evenement dan ook. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van delegatievervoer, Brussaard kan het voor u verzorgen. Wij hebben persoonlijke begeleiding en uitmuntende service hoog in het vaandel staan. Dit doen wij al ruim 25 jaar.

Ons wagenpark is hoogwaardig, representatief en up-to-date: van Mercedes S tot Audi A8, van Mercedes E tot BMW 5, van Mercedes Viano tot VW Transporter. Brussaard ís kwaliteit en behoort zowel met de directiechauffeurs als het wagenpark tot de Europese top. 

Het complete plaatje, dat is waar wij aandacht aan schenken. Dit geldt niet alleen voor de delegatie zelf maar ook voor u als opdrachtgever. Uw persoonlijke wensen en behoeften zijn bij ons bespreekbaar en wij zullen alles in het werk stellen om deze te realiseren. Service tot in de breedste zin van het woord.

Bij welke evenementen was Brussaard als vervoersexpert betrokken?
In de afgelopen jaren was Brussaard ondermeer actief bij:
- Global Panel
- Eurotop
- Viering van de verjaardag van Koningin Beatrix
- KLM Open (golftoernooi)
- Nuclear Security Summit in Den Haag
- EU-Afrika top in Brussel
- Herdenking D-day in Normandië
Meer voorbeelden van evenementen waar Brussaard aan heeft meegewerkt.
 

Wilt u uw gasten het beste bieden? Neem contact met ons op!
We informeren u graag over onze diensten op het gebied van delegatievervoer of stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Of wilt u regelmatig beschikken over een comfortabel directievoertuig met chauffeur voor uw zakelijk vervoer? Neemt u dan contact op met de Brussaard Business Desk:  088 - 278 77 77