Brussaard: de partij voor exclusief
vervoer.

exclusief vervoerOp zoek naar exclusief vervoer tot in de puntjes verzorgd? Brussaard staat voor persoonlijk vervoer op niveau en is als sinds 1990 dé partij voor exclusief vervoer. Wij hebben het complete exclusieve vervoer verzorgd voor onder andere de
Eurotop, de viering van de verjaarding van Prinses Beatrix en het KLM Open Golftoernooi. Brussaard behoort dan ook tot de top van exclusief vervoer in Nederland.

Een persoonlijk chauffeur inhuren via Brussaard is niet zo maar een autorit, bij ons ontvangt u professionele chauffeursdiensten voor een zeer aantrekkelijk tarief. Bij Brussaard geeft u exclusief vervoer zelf helemaal vorm. U kunt bij ons kiezen voor een directiechauffeur, maar ook uit limousinevervoer of professioneel vervoer voor uw delegatie. Een persoonlijk chauffeur inhuren via Brussaard wordt helemaal aangepast aan uw wensen. U heeft zelfs de keuze uit meerdere luxe auto’s, waaronder Audi A8, Mercedes E en BMW 5 serie. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een persoonlijke chauffeur te huren voor uw eigen auto. Zowel met als zonder auto kunt u Brussaard uw rit betrouwbaar en zorgvuldig laten uitvoeren. Onze passie is het verzorgen van vervoer op topniveau!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw persoonlijk chauffeur inhuren wanneer u dat wilt: vast of op afroep

Een persoonlijk chauffeur inhuren op de momenten dat het u uitkomt: het is heel eenvoudig via Brussaard. Bij ons is veel mogelijk. Wilt u exclusief vervoer op vaste dagen in de week of voor een bepaalde periode? Dat kan. Of wilt u een chauffeur op afroep? Ook dat is mogelijk.

Een aantal voordelen van een persoonlijk chauffeur inhuren via Brussaard:

  • Boekt u een directiechauffeur? Dan wacht uw chauffeur u persoonlijk op nadat uw meeting klaar is. Het is zelfs mogelijk dat uw chauffeur een boodschap voor u verzorgt.
  • De chauffeurs van Brussaard zijn allen opgeleid door het opleidingsinstituut BRUSECO. Dit garandeert u professionaliteit, veiligheiden zorgvuldigheid. Sliptesten, kennistoetsen en praktijktoetsen zijn onder andere onderdeel van de opleiding.
  • Met een bestand van meer dan 400 chauffeurs, kunt u altijd een persoonlijk chauffeur huren voor uw rit.

Een persoonlijk chauffeur inhuren kan makkelijk en snel door te bellen naar 088-2787777. Exclusief vervoer tot in de puntjes verzorgd!

Een exclusieve chauffeur huren voor elke gelegenheid

exclusieve chauffeur inhurenBrussaard verzorgt niet alleen exclusief vervoer om van bestemming A naar bestemming B te worden vervoerd. U kunt bij ons ook een exclusieve autorit in een limousine boeken, evenals Valet Parking en evenementenvervoer. Een exclusieve chauffeur inhuren is bij ons mogelijk voor elke gelegenheid!

Maatwerkverzoeken behoren bij ons tot een standaard. Wij komen dan ook graag met u in contact om uw wensen voor exclusief vervoer te bespreken.