Evenementenvervoer bij Brussaard: tot in de puntjes verzorgd

evenementenvervoerVoor klein- of grootschalig evenementenvervoer bent u bij Brussaard Chauffeursdiensten op het juiste adres. Wij zijn al vele jaren actief op het gebied van chauffeursdiensten en hebben inmiddels een naam opgebouwd die bij velen bekend zal voorkomen. Precisie en uitstekende op maat geleverde kwaliteit is onze kracht. Voor compleet verzorgd evenementenvervoer kunt u bij Brussaard rekenen op een veelzijdig en betrouwbaar partner. Wij komen graag met u in contact voor een plan op maat.

Bij evenementenvervoer komt meer kijken dan alleen het halen en brengen van uw gasten. Het is een grootschalig project dat tot in de puntjes verzorgd moet zijn. De beleving van uw klanten is immers belangrijk en een goede indruk kan vaak maar één keer worden gemaakt. U kunt bij ons terecht voor de volledige verzorging op het gebied van parkeer services, parkeer begeleiding, valet parking, shuttle vervoer en zo meer. Neem persoonlijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag!

Vakspecialist, excellente service en kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring met evenementenvervoer weet u dat Brussaard kennis heeft van alle processen die bij evenementenvervoer komen kijken. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het regelen van evenementenvervoer. De logistieke uitdaging is voor ons dagelijks werk. Dit doen wij niet alleen nationaal maar ook internationaal. Voor evenementen buiten de landsgrenzen kunt u dan ook gerust bij ons uitbesteden.

Kwaliteit en service staan bij ons altijd centraal. Wij vinden het dus belangrijk dat u en uw gasten tevreden zijn over onze producten en diensten. Wij zijn daarom erg benieuwd naar uw wensen en behoeften. Voor ons een uitdaging om u tevreden te stellen! Heeft u een specifieke vraag of een verzoek? Schroomt u niet om dit met ons te bespreken. Wij gaan door waar anderen stoppen.

Marktleider op het gebied van veelzijdige chauffeursdiensten

Brussaard is naast evenementenvervoer ook actief op het gebied van directiechauffeursdiensten. delegatievervoer en limousinevervoer. Wij zijn inmiddels marktleider op het gebied van chauffeursdiensten en hebben al veel grote projecten op onze naam staan. Bij ons kunt u ervan op aan dat de chauffeurs goed zijn opgeleid. Onze chauffeurs hebben namelijk altijd onze opleiding TaxiPlus op zak. Gastvrijheid, klantvriendelijkheid, excellente service: het zijn begrippen die bij ons centraal staan en altijd uitgangspunt zijn in onze werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u ook eens een kijkje nemen op www.vervoersregie.nl.