Directiechauffeurs huren

directiechauffeurs

Directiechauffeurs van Brussaard brengen u op veilige en comfortabele wijze naar uw persoonlijke en zakelijke afspraken. Door het inhuren van professionele directiechauffeurs kiest u voor een efficiënte manier van reizen. Tijdens uw reis kunt u gemakkelijk doorwerken in de auto terwijl uw persoonlijke chauffeur u naar de volgende afspraak brengt. Uw reistijd wordt dus werktijd. Daarnaast wordt u ontzorgt. De chauffeur verzacht het fileleed en het zoeken naar een parkeerplaats is verleden tijd. Dat is het gemak van een eigen directiechauffeur op afroep.Onze chauffeursdiensten zijn zeer uitgebreid. Om comfort te garanderen kunt u worden vervoerd in een Audi A8 of A6, Mercedes E of S, BMW 7 of 5 en diverse andere modellen. Op uw verzoek regelen wij dit. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk dat de chauffeur u vervoert in uw eigen auto. Dat is effectief en kostenbesparend.

Wanneer u meerdere malen gebruik maakt van onze diensten is het mogelijk om vaste directiechauffeur toegewezen te krijgen. U weet hierdoor precies wie u inhuurt en wat u kunt verwachten. Voor het inhuren van directiechauffeurs neemt u contact op met de Brussaard Service Desk op 088 – 27 87 777.

Brussaard: chauffeursdiensten op niveau

Het leveren van de allerhoogste kwaliteit staat bij Brussaard chauffeursdiensten centraal. Zo zijn al onze directiechauffeurs uitgebreid gescreend door DEKRA en hebben zij een professionele opleiding van BRUSECO voltooid. Hierdoor beschikken onze chauffeurs naast de nodige ervaring en discrete werkwijze ook over de juiste certificaten voor professioneel zakelijk vervoer. Zo kunt u altijd profiteren van hoogwaardige directiechauffeurs.

Bij de keuze voor directiechauffeurs van Brussaard chauffeursdiensten kiest u voor hoogwaardig zakelijk vervoer. Ook biedt Brussaard u een particulier chauffeur voor comfortabel vervoer in heel Nederland. Neem nu contact op met onze Service Desk en reserveer uw persoonlijke chauffeur.

 

Daarom kiest u voor Brussaard

Wij bieden u diverse oplossingen wanneer u directiechauffeurs op geregelde basis nodig heeft. Bij Brussaard kunt u gebruik maken van directiechauffeurs op afroep. De chauffeur staat op ieder moment van de dag voor u klaar. Ook als u op vaste momenten een chauffeur nodig heeft, regelen wij dat voor u. Zowel voor het vervoer van u als voor het vervoer van uw partners kunt u bij ons terecht. Een bijkomend, maar niet onbelangrijk onderdeel van het inhuren van onze directiechauffeurs is het feit dat u gedurende de gehele reis verzekerd bent. Brussaard ontzorgt.

Brussaard levert sinds 1990 diverse chauffeursdiensten aan de top van het bedrijfsleven en overheden op hoog niveau. Wij adviseren u graag bij het boeken van uw specifieke chauffeursdiensten om u optimale kwaliteit te bieden. Informeer direct naar de mogelijkheden.

Klanten vinden ons ook via: zakelijk vervoer, particulier chauffeur, privéchauffeur, directiechauffeur, directievervoer.