(Internationaal) Gecertificeerde directiechauffeurs vast voor u beschikbaar

Uw directiechauffeur voldoet aan hoge eisen als u deze bij Brussaard reserveert. De selectie is streng, de opleiding pittig en de screening uitzonderlijk nauwkeurig. De opgeleide directiechauffeurs worden onafhankelijk gescreend door DEKRA, een van de grootste certificeringinstituten ter wereld. Ook hun gezondheid en justitieel verleden wordt onder de loep genomen.

Onze directiechauffeurs zijn vakmensen, dat op de eerste plaats. Ze zijn degelijk opgeleid bij ons eigen opleidingsinstituut BRUSECO en beschikken over een DEKRA-certificaat, een TaxiPlus- of een Basiscertificaat. Ze zijn representatief, integer, discreet en flexibel. En stipt in hun afspraken. Ze spreken hun talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Chinees, Hindi of Japans.

Wij zijn de eerste intermediair van directiechauffeurs in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk met internationaal gecertificeerde chauffeurs. Dit biedt onze opdrachtgevers directe garanties. Deze ´International Executive Chauffeurs´ (IEC) zijn op de hoogte van de geldende verkeersregels en gebruiken in diverse landen in Europa en voelen zich thuis op de internationale wegen. Dit maakt deze opleiding voor directiechauffeurs uniek in Europa.

Bespreek met ons de mogelijkheden voor uw vaste directiechauffeur! Neem contact met ons op via: 088-2787777

Voortaan een vast gezicht achter het stuur?
We bespreken graag de mogelijkheden met u.
Tel: 088 278 77 77.