Betrouwbare directiechauffeur diensten van Brussaard

directie chauffeurEen persoonlijke directiechauffeur inhuren die u op vaste dagen naar afspraken toe rijdt, terwijl u doorwerkt in de auto. Het kan met de chauffeursdiensten van Brussaard. Een chauffeur inhuren is erg gemakkelijk. U neemt contact met de Brussaard Business Desk op en wij verzorgen het voor u. Wij verzorgen privéchauffeurs op basis van oproep of op vaste basis.

Iedere chauffeur van Brussaard is opgeleid door BRUSECO en onafhankelijk gescreend door DEKRA. Wij stellen strenge eisen aan onze chauffeurs en zo kunnen wij u garanderen dat u een professionele directiechauffeur huurt bij Brussaard.

Al onze directiechauffeurs zijn vakmensen. Ze zijn goed opgeleid, representatief, integer, discreet, flexibel en ze spreken hun talen. Uiteraard is elke directiechauffeur van Brussaard stipt in afspraken en ervaren op de weg. Hierdoor zult u veilig en comfortabel vervoert worden. Iedere chauffeur beschikt over een DEKRA-certificaat, CCV-D certificaat, TaxiPlus certificaat of een basis certificaat.

Chauffeur op afroepbasis of een vast gezicht

Met meer dan 400 professionele chauffeurs hebben wij altijd een directiechauffeur voor u beschikbaar. Het is daarbij mogelijk dat wij één van onze chauffeurs toewijzen als uw vaste directiechauffeur dan wel privéchauffeur. Een chauffeur inhuren bij Brussaard biedt u ook de optie voor een chauffeur op afroepbasis of op vaste uurbasis. Of u nu een chauffeur inhuurt voor de directie of voor het vervoeren van een delegatie, u kunt bij ons gecertificeerde chauffeurs inhuren.

Een chauffeur huren bij Brussaard kan op een snelle en gemakkelijke manier. U bent slechts een telefoontje verwijderd van een privechauffeur. Bel met de Brussaard Business Desk voor het maken van een afspraak. Directiechauffeurs inhuren voor de gehele directie. Ook dat is geen enkel probleem. Neem contact met ons op en wij verzorgen professionele directiechauffeurs. Een chauffeur huren was nog nooit zo gemakkelijk.

​​

Een chauffeur huren zonder auto

Het is bij Brussaard mogelijk om een privechauffeur in te huren die u in uw eigen auto vervoert. Ook kunt u een chauffeur inhuren met auto. Brussaard is met al haar chauffeurs op afroep erg flexibel. Wij passen ons aan op uw wensen.

chauffeur inhurenKiest u voor een chauffeur inhuren met auto, dan kan u er uiteraard vanuit gaan dat wij enkel hoogwaardig personenvervoer leveren. Brussaard is bovendien in geheel Nederland actief. Op zoek naar een chauffeur op afroepbasis of een directiechauffeur in Amsterdam? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij leveren professionele directiechauffeurs, vaste privechauffeurs en dat met prettige en heldere voorwaarden.

U bent tijdens uw gehele reis altijd verzekerd. Bij ons staat veiligheid en service voorop!

U kunt bij ons ook terecht voor: Limousinevervoer, particulier vervoer