Directiechauffeur

Directiechauffeur

Directiechauffeur

Een betrouwbare directiechauffeur is ideaal om uw reistijd zo efficiënt mogelijk te benutten. Terwijl u in de auto doorwerkt, vervoert uw persoonlijke directiechauffeur u veilig en snel naar een volgende afspraak. Door gebruik te maken van onze ervaren chauffeurs kunt op uw gemak telefoongesprekken voeren, mails versturen, vergaderingen voorbereiden of overige werkzaamheden uitvoeren wanneer u onderweg bent.

Wilt u gebruik maken van een directiechauffeur die u naar uw dagelijkse afspraken vervoert? Reserveer uw chauffeur direct online of bel naar 088 – 27 87 777 voor meer informatie.

Efficiënt reizen

Wanneer u een directiechauffeur van Brussaard inhuurt kunt u gemakkelijk en comfortabel reizen. Dit zal u veel kostbare tijd besparen. Het is niet alleen de meeste efficiënte manier van reizen, maar ook nog eens zeer gemakkelijk. U wordt op de gewenste locatie opgehaald en stipt op tijd bij uw afspraak afgezet. Uw persoonlijke chauffeur wacht tot de afspraak is afgelopen om u vervolgens naar een volgende afspraak of terug naar kantoor te brengen. Tijdens het wachten kan hij op verzoek uw auto schoonmaken of u helpen met andere klusjes.

Het is mogelijk om een directiechauffeur zowel met als zonder auto in te huren. Of u nu éénmalig of meerdere malen per week vervoerd wilt worden, bij Brussaard kunt u terecht met al uw wensen.
Om u van alle gemak en comfort te voorzien beschikken wij over diverse luxe auto’s waarin u op veilige wijze naar de gewenste bestemming wordt gebracht. Zo kunt u worden vervoerd in een Mercedes E of S, een Audi A8 of A6, BMW 5  of 7 en verschillende andere denkbare modellen.

Brussaard behoort met zijn uitgebreide en luxe wagenpark tot de top van Europa. Een andere mogelijkheid is dat één van onze ervaren directiechauffeurs plaatsneemt in uw eigen auto. Dat is efficient en kostenbesparend. Informeer direct naar de mogelijkheden.

Maak direct een reservering voor uw directiechauffeur

directie chauffeurBij Brussaard reserveert u gemakkelijk en snel een directiechauffeur. Dit kan zowel online als telefonisch op 088 – 27 87 77. Door de flexibele beschikbaarheid van onze chauffeurs is er altijd een chauffeur die voor u klaar staat. Of u nu voor een vast aantal keren vervoerd wilt worden of slechts éénmalig.

Alle directiechauffeurs van Brussaard zijn onafhankelijk gescreend door het CCV of DEKRA en zijn opgeleid door BRUSECO. Zo zorgen wij ervoor dat u te allen tijde verzekerd bent van een professionele en discrete chauffeur voor uw dagelijkse vervoer. Informeer naar de mogelijkheden of reserveer direct uw persoonlijke directiechauffeur!

 

Klanten vinden ons ook via: particulier chauffeur, directiechauffeurs, directievervoer & privéchauffeur