Vacature gecertificeerd directiechauffeur, regio Twente

Voor één van onze opdrachtgevers zoeken wij  van een fulltime directiechauffeur die woonachtig is in de regio Twente. Uw werkgebied ligt echter in heel Nederland, en vooral in de Randstad. U bent DEKRA (voorkeur) of CCV-D1 gecertificeerd directiechauffeur en in de gelegenheid om per 1 oktober 2018 te starten. Na een proefperiode via Brussaard, komt u fulltime bij dit bedrijf in dienst. U maakt vooral op dinsdag, woensdag en donderdag langere dagen. De maandag en vrijdag zijn rustiger. Sporadisch zal in het weekend een beroep op u worden gedaan. U bent flexibel en servicegericht. Naast het rijden bent u ook verantwoordelijk voor de auto en bereid tijdens de wachtttijden hand en spandiensten  te verrichten. 

BRUSECO verzorgt voor onze zusterorganisatie Brussaard de werving en selectie. Voldoet u aan het profiel zoals hierboven omschreven? Stuur dan uw sollicitatiebrief en CV met pasfoto naar Michiel van de Water: m.vandewater@bruseco.nl.

LET OP: In verband met het korte tijdsbestek vragen wij u vóór maandag 10 september te reageren. Sollicitaties die op die dag en na die datum binnenkomen bewaren we voor een eventuele tweede voorstelronde.